KoudaK Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Tak se chci zeptat kdo všechno z clubu do toho jde? Já už si zarezervoval 3 auta ( 308 CC,3008,4007 ) No už ted se moc těším.. :-) Jen mě mrzí,že sem tam nikde nenašel Teepe.. :-( A tu je odkaz na akci: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek&id=384 Citovat
MirasCC Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Ani jedno zajímavý auto A jet tam, jen abych se svezl s něčím, co bych si stejně pořizovat nechtěl, to mi za to nestojí. Znám lepší způsoby, jak zabít půl dne Citovat
permonik7 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 KoudaK: Ja měla za to, že ses TePee svezl na srazu;) Citovat
Vvitty Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 ja uz se 308CC svezl, doporucuji si vybrat den s peknym pocasim takze zbyva 3008... musim se v klidu podivat jestli bude nejaky termin kolidovat s moji pritomnosti v miste nebo nedaleko, abych tam nejel pres pul Prahy jen kvuli tomu. taky by me docela zajimalo, kolik lidi z klubu tam vyrazi. Citovat
KoudaK Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 To MirasCC: Já za to nemůžu,že bydlíš v tak velkým městě... To permonik7: Já jo ale otec ne... Citovat
MirasCC Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Což to ne, k Domanskýmu na Jeremiášku dojdu i pěšky a na Zličín to mám dvě zastávky metrem, o to nejde, že bych měl problém se tam dostat. Ale hlavně ta nabídka vozů mě nějak nefascinuje. 3008 ani 4007 mě neberou a 308CC v naftě? Děkuji, nemám zájem Citovat
permonik7 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 KoudaK: Tak to pak jo, taky nás to mrzí, že tam není, protože nás tohle autíčko opravdu zaujalo a vážně o něm uvažujeme:) Tak třeba se bude moct svézt někdy příště Citovat
KoudaK Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: permonik7 KoudaK: Tak to pak jo, taky nás to mrzí, že tam není, protože nás tohle autíčko opravdu zaujalo a vážně o něm uvažujeme:) Tak třeba se bude moct svézt někdy příště Jo tak pro rodinu je to ideal auto... Citovat
Fakir Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Já bych si chtěl vyzkoušet 308 CC, ale proč mají v nabídce testování proboha jenom chrochták?? A miniSUV 3008 tam mají s 1.6 THP. To je trochu divný, to by mělo být obráceně. Citovat
Mojo2 Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 no uz jsem taky prihlasenej a tatik taky :-) Citovat
KoudaK Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: Fakir Já bych si chtěl vyzkoušet 308 CC, ale proč mají v nabídce testování proboha jenom chrochták?? A miniSUV 3008 tam mají s 1.6 THP. To je trochu divný, to by mělo být obráceně. Podle mě,je to furt lepší jak drátem do oka... Citovat
Fakir Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Fakir Já bych si chtěl vyzkoušet 308 CC, ale proč mají v nabídce testování proboha jenom chrochták?? A miniSUV 3008 tam mají s 1.6 THP. To je trochu divný, to by mělo být obráceně. Podle mě,je to furt lepší jak drátem do oka... Což to jo... to asi jo. Citovat
KoudaK Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Tak dnes mi přišel dáreček od nich... Přívěsek kteréj už asi 4x mám.. Citovat
Neophyte Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Já si nenechám ujít 3008 1,6HDi 110 koníků...mooc se těším,snad mě nezklame a bude mé příští auti... Citovat
Garfield Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Tož, 4. 6. Zličín Garfield testuje taky! Zvlášť jsem zvědavej na tu naftovou 150k 308CC. Přeci jen to auto má jednu a tři čtvrtě tuny plus Garfield, takže možná ten nafţák místo benzínu bude mít něco do sebe... Citovat
Mojo2 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 tak jsem se byl dneska projet 3008 a naprosto spokojenost, hned mi to padlo do ruky a velmi prijemne svezeni. Musim uznat, ze pruhledovej display na budikama je vazne super. Co mi proslo slabsi je, ze pokud tam neni vyklopnej display s navigaci tak tam davaj radio a ktery bylo uz v 307 a hned nad nim je ve stredovym panelu starej display. V ty matny cerny barve to vypada dost lacine proti ostatnimu interieru. A pravda display hned nad radiem ve stredovym panelu, kdy je clovek zvyklej mit ho samostane nahore taky nic moc. Do 308 davaj to samy radio, ale aspon je ve stribrny barve a az dneska mi doslo, ze to je to samy radio. Citovat
jirka639 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ja jedu 23.6. v Brne s Peugeotem 3008 Premium 1,6 Hdi 110k FAP jako darek za registraci mi přišel manžetovej knoflík Peugeot. nevíte co dostanete za dárek když příjdete do toho testovacího stanu(jak psali v dopise)? Citovat
Jirkap Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Dnes ve 12 hod jsem byl testovat taky Vyzkoušel jsem 3008 Premium 1,6HDi 110k FAP MAN6. Dojmy: Po usednutí mě docela ochromil interiér. V sedačkách se sedí dobře. Hned po rozjezdu jsem musel sundat ten display co se na něm ukazuje rychlost. Spíš mě to rozptylovalo. Jízda v pohodě, ale na můj styl je docela tvrdý podvozek. Cesta byla asi 20 km jak v Praze i na dálnici. Motor bych řadil do průměru s dobrým zátahem v nízkých otáčkách. Brzdy ostré, řízení super, řazení přesné (i když se mi na dálnici povedlo dát místo 6 - 4), ale řadicí páka je dost nahoře, takže když máte ruku opřenou o opěrku, musíte jí zvednout asi pod úhlem 45 stupňů. Trošku mi vadilo taky zasekávaní boty o spodní část palubní desky, když jsem zmáčknul spojku. Mrzí mě, že to není 4x4. Zavazadlový prostor není taky nějak velký (406 má větší), ale dá se různě upravovat a měnit objem kufru. Po složení sedaček máte úplnou rovinu anebo můžete mít i prohlubeň. Citovat
Mojo2 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: Jirkap Hned po rozjezdu jsem musel sundat ten display co se na něm ukazuje rychlost. Spíš mě to rozptylovalo. co ti na tom display tak vadilo? chapu ze to je to kazdyho nazor, jen me to zajima. Neprislo mi ze by ten dispay necemu vadi, vyhled nebrani. Citovat
Mojo2 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: jirka639 nevíte co dostanete za dárek když příjdete do toho testovacího stanu(jak psali v dopise)? podivej se na http://www.testujavyhraj.cz v pravidlech jsou ceny napsany, nejakou z uvedenych si vylosujes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.