Qcko Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 To budes mat ako cirkusantske vozidlo ... ale uvidime co vykuzlis:mrk Citovat
Rejty Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 neboj nebudu......žluto-červené nápravy sem chtěl vždycky jako pravý závodák...hnědé lemy nebudou videt:Dprotože to tolik nebije do očí a motorak černej s motorem(ten bude mít nekteré části v barvě auta) Citovat
winco Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 bude to vyzerať skvela s tou oranžovou to bude super vyzerať len ten motorovy prostor spolu s motorom ked bude v čiernej tak to neako zanikne neako to odlišiť od seba Citovat
Rejty Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 ten motorak pak promyslim těsne před akcí Citovat
309GT Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Pěkné Měj jsem hnědou motorák a podběhy a bylo to super,není na tom nic vidět (jako bordel a tak) Citovat
Rejty Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 tak dneska dalsi vecička...momentálně se věnuji felicii a do rodiny přibyde FORD Mondeo pak dam fotky:) v tydnu nabarvim těhlice a pak ramena.po te napravnice..pak musim zarobit love na sportovní svody:) a uidíme co to uděla s novym vyfukem...ale opět bude Remus..mam rad ten vyrobek:) a tady napravnice jak je doškrábaná Citovat
ygnor206 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 To máš z toho Orlíka co? jinak jsem koukal na tu klapku co tam máš a je zoufale malá to já mám na 1.6 větší, zajímalo by mě jakou má RC ale tahle ti do dvoulitra moc vzduchu nepustí Citovat
Rejty Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 tak tady další fotky z rozebiračky..už se těším až se bude dal barvit:) rozebíračka Citovat
lacek206 Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Rejty ty si to pekne rozhodil ten dvojliter počúvaj sa nesereš s tím klubúk dole´že to robíš len v takých domácích podmienkách už sa neviem dočkať výsledného efektu...tak aby sa to teda podarilo podľa tvojich predstáv... Citovat
winco Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 ono to neni ťažke rozobrať motor do šloribiku aj v domacich podmienkach ja bych sa do toho taky sam pustil....len bych si neverilil tolko jak rejty pri jeho skladani Citovat
F.I.K Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Pěkně pokračuješ, Neni klapka z třílitru už zbytečně velká? Jestli by nestačila třeba z 10j4rs, já tam mám aspon takhle podle fotky mnohem větší. Jakej máš průměr? Citovat
Buback Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 nic na tom neni...jen cas:P to urcite a nervy taky .... hodne sem o tom uvazoval, ale mam strach jak pak s casovanim ventilu a tak. Bo sem chtel vycistit hlavu a vymenit ventily, ale nikde se mi nepodarilo sehnat nove a pak ta druha vec dat to zase do poradku aby to fungovalo jak melo. Citovat
Rejty Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 tak jsem zrepasoval dalsí OEM součast auta a to řízení PŮVODNÍ STAV OČISTENO FLEXOU S DRATENYM NASTAVCEM NATŘENO ALKYTONEM...PRIJDE JESTE JEDNA VRSTVA Citovat
Eon Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 A na koncích ty gufera, přes které řízení rádo teče, jsi měnil? Citovat
Rejty Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 vse jsme kontorlovalll..gufera sou v pohodě.neni tudiz duvod je menit.... Citovat
Rejty Odesláno 3. duben 2011 Autor Odesláno 3. duben 2011 tak jak je dneska hezky tak sem se vrhl s Jájou na 206...Jája umyla podběhy a podběhy a já vzal smirk,základovku, černy tmel a jede se... všechny nedokonale k sobě přilehájící kusy plechu sem vymazal silikonem aby do mezer nezatékala voda....rezate mista zbousil a natřel základovkou....a budem natírat...místa co jdou videt černyým lesklým alkytonem...a co není videt natíram BODY 930.. foto tady nejake nedokonalosti z fabriky..mezery kam by mohla zatékat voda sem vymazal černym silikonem a sup alkyton na to a jedna strana vnejší plechy hotova:) a sup alkyton na to a jedna strana vnejší plechy hotova:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.