Grlik Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 No je to pěkný ale mam ten dojem že na tvé auta sedne více ten normal zahlazený Citovat
The_DoctoR Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 jo jo, dej ho pryč, tenhle gt nárazník je hroznej, nevim proč ho většina lidí chce... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 me osobně se tenhle nárzník líbí Citovat
ygnor206 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Většina ho chce proto protože je to nejlepší nárazník origo na 206ce co se udělal ale je pravda že né každé 206ce sekne záleží hondně na ostatních doplňcích a.t.d. a na Rejtovo mazla se hod víc XS:) Citovat
Rejty Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 hle ygnorek ma pravdu..k moji pasne vic ten XS se zavarenymi mlhy..jeste mam doma neXSsovej naraznik s mlhama.-D a kdyby nekdo chtel ten muj oranz XS s mlhama je na prodej za 1500kc:) Citovat
Rejty Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 koupim oktavku...cena max 70 tis....kombik TDI 81 KW-zaves na vozik...kdybyste nekdo o necem vedel dejjte echo hosi..diky moc Citovat
Rejty Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 MÁM PROSBU..JE TU NEKDO Z BRNA KDOBY MNE BYL OCHOTNY PODIVAT SE MI NA AUTO..SHANIM OKTAVKU A NA NETU MNE ZAUJALA TAHLE...DIKY MOC:) http://auta.yauto.cz/skoda-octavia-1-9-tdi-81kw-889428.html KDYZTAK ODMENA JISTA...FLASTICKA:) Citovat
Rejty Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 fakt se na mne brnaci vyprdnete????????please..nechci tam jet zbytecne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Založ si na to solo vlakno v pokecu, sem každej nekoukne. Citovat
Brian Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 a jak moc na to spechas? nejsem primo z brna a po dnesku co napadlo tolik snehu nevim kdy se tam dostanu ale jinak bych se ti na to mrknul Citovat
Rejty Odesláno 6. prosinec 2010 Autor Odesláno 6. prosinec 2010 takze na oktavku seru..pug dostane přednost..přes zimu jezdim felici to zatim stací Potreboval bych probrat a poradit uz zas:-D mám par veci v hlave......a potrebuji najit nejlepsi rešení....tudiz mne nevadi zadne OT ani pripevky od vas..kazda rada dobra Prahnu po trosku vetsim stadu koni,takze vyfuk ,sani,pripadne vacka a naladeni jednotky 1,výfuk: Chci ho předělat,ale jak? Chci aby byl funkční jak má být,teď má sice efektni mocný zvuk,což někteří kdo viděli moje auto potvrdí. Avšak chtel bych abytaky fungoval jak vyfuk má, takže co je nejlepší řesí...Sportovní svody+ misto aktiku trubka+prostreni tlumic+koncový tlumič.kterou značku...Budu-li vycházet z toho že posledni tlumič je Remus,chtel bych aj protredni tlumic od stejné firmy.....Dále jestli je rozumné vyhodit kat???zaslepim downstream lambdu jako Fakír.to je pak samozřejmost,ale jestli to má fakt cenu?????každopadne kvuli STK bych mezi svody a zbytkem vyfuku chtel udělat pružné spojení,protože Gti mají bohužel svody zezadu a při případné výměně bych musel podplácet STK nebo sundavat predni napravu.coz delat nikdy nebudu...(tuhle vec zavidim 1,6:))radis bych to pruzne spojeni abych mohl prohodit za svody upraveny vyfuk za origo 2,sání..taday si nejsem vubec jistej...vim tak nejak zhruba jaky vliv ma delka sani na krouticí moment a výkon..ale jak to udelat aby to ladilo s vyfukem?????jestli to musi byt propočítané 3, Vačka???? má to cenu....s výměnou vačky se dle mně změní chrakteristika plnění motoru,a meni se mam dojem utohohle typu jen sací.kdosi mi to řikal.....ale tuhle vymenu bych asi zavrhl....hlavne k cenove relaci nove vačky:-Dale moznost tu je.... 4,ECU..po pravach sani a vyfuku si myslim by bya zahodná optimalizace mapy jednotky.....to bych byl rad kdaby nekdo poradil s čim ma tu zkusenost 5, brzdy....budu kupovat predni třmeny z 307 HDI.Obložení a kotouče ATE,te značce věřím.maji 288mm (mam dojem)+pancerove hadice samozrejmně šmejdim po nich už dost dlouho..ale zatim neuspešně.kazdopadne po vymene budou na prodej moje predni brzdy 263 mm:)) 6,podvozek...vzhledem k tomu ze moje JOM tlumice sou KO a čeká mně výměna ramen,tak tady jeste hledam nejlepsi moznost...TA Technix,KW,HR...nehlede na to ze asi bych chtel bude stavitelny TA,nebo premyslim nad soustavou Tuhostne stavitene KONI+snižene pružiny weitec...Dále mne čeká výměna nápravy a zajimalo by mne,jestli je dobrý nápad vymenit zadni nápravu z SW a dat moje Torzni tyče z GTI. 7,Kola..tady jsem uplne v rozpacích..moje 9\" kola jsou bombove..vypadaji fakt dobre auto na nich vapada jako tlusta přikrčená žába,což se mi moc libí...ale nejak mne omrzeli....chtel bych opet 17\" a to kola Peugeot Hockenheim, Jou to originalni kola tusim z 207 GT nebo tak nejak... http://autobazar.avizo.cz/original-peugeot-kola-hockenheim-3506467.html 6,karoserie..co se týče kastle,upravy na masce,kapote zustanou, zadni lemy co jsem vytahl sem asi posral,ale kdyz sem byl blbej a zase sem sel hlava nehlava ze sem tam ty kola chtel narvat,co se da delat...lemy uz asi nikdo do kupy neda..tam vedim reseni dat to klempiřovi at čaruje......kazdopadne bude černa střecha a mezi dveřmi a prahy na boku bude řerny pás s napisem 206 GTI...uz je ve vyrobě......zbytek necham tak jak je Musim dodat ze na aute se tedka bude makat skoro cely rok,znacky jsou v depozitaři Dopravniho uradu a ja muzu smele pracovat,ale chci probrat abych se nesekl jako s temi koly...podle mne jsem šel špatnym směrem ..... Citovat
winco Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 no takže nevim či sem ten pravej......ale tak možna poradim 1.) vyfuk: sportovny svody, bez katu, misto stredoveho tlmiča rezonator a koncovi pruchozi tlmič je ideal.....ale ked chceš aj tie emisie neako splňať tak miesto katu daj športovy kat a potom rezonator a koncoka čo už máš....športovy kat ma 4 krat väčšiu priepustnosť ako obyčajny ale plni rovnkau funkciu plus minus....rezonator zvišuje prudenie plynov takže da sa laicky povedať že to čo ti kat spomaly tak rezonator dobhne (samozrejme nie uplne) a pre doladenie možeš ešte zvody omotať termo paskou ktora ti spomaluje ochaldzovanie plynov aby mali čo najäčšiu rychlosť v tom vyfuku.......vyfuk ti samozrejme zmeni kryvku vykonovu najmä vo vysokých otačkach v nizkych samozrejme tiež ale nie tolko 2.) sanie.....nevime presne kolko placu je to u GTi pač som ten motor ešte nikdy nevidel na živo ale ked chceš kruťak v stredných otačkach tak zachovaj priemer potrubia rovnaky ako je priemer škrtiacej klapky a filter umiesti za mlhovku na šoferoj strane...prevažne sa sanie robi z nerezových trubiek so silikonovími spojkami no trubky sa zahrievaju a tým ohrievaju aj nasavany vzduch viac ako umele alebo silikonove........a asi viš že dlhe uzke sanie =kruťak v nizkých otačkach a vo vysokých to mrtve a kratke široke zas vo vysokých a v nizkych zase take mrtve ale všetko potom sa ti nahromadi vo vysokých...tak teda treba najsť kompromis medzi dlžkov a priemerom sania 3.) vyčka...je podla mňa dobra vec zmeni to uplne chod motora, ale je zmane, že ten motor do 3000otačok za minutu sa ti ani nerozbehne a pojde horšie jak bicykel....vačka je dobra ked máš auto len na zavody a nie aj na normálnš jazdenie a tak 4.) po všetkých upravach čo porobiš by bolo celkom fajn keby si nehaš naladiť motor ale nie len nahrať upravene mapy čo davaju do každeho auta...ale na mieru urobene plus meranie vykonu na brzde a podobne 5.) brzdy....podla mňa dobra volba tie väčšie z 307hdi spolu s pancierovimi hadičkami budeš uplne spokojny potom daj vedieť za kolko predavaš tie tvoje brzdy MOŽNO by som ich zobral pokial su silnejšie a lepšie ako tie čo mám na 1,4 8V XSi karoserie: s tou černou strechou, upravami masky a kapoty a černým pasom...a ked daš ten zavareny XS alebo nezavareny XS tak to bude velice paradne auto....a držík palce aby se povedli tie lemy upraviť jak si predstavuješ a ktým ostatnym sa ti vyjadriť nevim a inak ako si spokojny s podvozkom JOM??? som nepočul ani pol pekneho slova na tu značku Citovat
The_DoctoR Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Se vším výše souhlasím, jen bych místo rezonátoru dal nerez decat se zavítem na lambda sondu (funguje, sám ho mám) http://www.highperformanceparts.cz/nahrada-katalyzatoru-peugeot-206-gti-9900.11376 Citovat
winco Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Se vším výše souhlasím, jen bych místo rezonátoru dal nerez decat se zavítem na lambda sondu (funguje, sám ho mám) http://www.highperformanceparts.cz/nahrada-katalyzatoru-peugeot-206-gti-9900.11376 nechci nič hovoriť ale to je miesto katalizatoru.....rezonator je nahrada stredoveho tlmiča ničkoli katalizatora....takže hneto je len lepšie riešenie vyhodenia katalizatora a navarenie trubky, rezonator je trochu niečo ine [upravil dne 6/12/10 17:19 winco] Citovat
Rejty Odesláno 6. prosinec 2010 Autor Odesláno 6. prosinec 2010 TOHLE JE NA gtI DO ROKU VYROBY 2000..OD ROKU VYROBY 2001 MELY 2 LAMBDA SONDY.....DOWNSTREAM ZA KATIKEM....TAKZE PRO MNE NEPOUZITELNE..JESTE BY MNE ZAJIMAL MATERIAL NA VYROBU VYFUKU,???, Podle mne staci aby to bylo funkční z normalni vyfukove trubky co mam moznost poridit za solicni peniz....kamos ma ohybačku na trubky,tak bych to i naohybal:)..jen mne zajima k cemu je prostredni tlumic..ma nejakou funkci??nebo jen tlumi zvuk z motoru??? Citovat
MHS Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 chces davat origo brzdy z 307? pač uvazuju o celym kitu D2 Racing tak bych mel trmeny pak na prodej Citovat
winco Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 zvody by som si rači kupil ladene nerezove (dlhšie vydržia a su kvalitnejšie robene ako keby si to spraviš sam) a na tredovy diel to stači z obyč trubky vyfukovej len treba zachovať priemer tej trubky......a stredovy tlmič je len aby to tlmylo zvuk ale ked ho vyhodiš a daš len trubku alebo rezonator tak bdue zvuk viac športovejši a hlasitejši ale citelne by malo isť auto lepšie......ja ho sice nemam tak len myslim, ale teoreticky by malo Citovat
Rejty Odesláno 6. prosinec 2010 Autor Odesláno 6. prosinec 2010 zvody vyrabet nebudu..i kdyz jeden maniik by to dal:)..je to jen mereni a hrani si s trubkama:-D ale chtel bych nerezove a zbytek bych si vyrobil ..ale jaky prumer potrubi zvolit??? Citovat
Rejty Odesláno 6. prosinec 2010 Autor Odesláno 6. prosinec 2010 MHS..urcite zajem mam..napiš mne prosim do soukrome zpravy co za ne:) pokud se nepletu a autokelly taky ne tak maj spravne 283 mm.. to presne chci:) [upravil dne 6/12/10 20:06 Rejty] Citovat
winco Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 no prurez nehaj taky aky máš u serioveho vyfuku.......zmeraj aky hruby je seriovy stredny diel v najhrubšej čati a taky hruby daj potom cely stredny diel z jendneho kusu rovnakeho priemeru a keby sa dalo tak ku koncu ešte neaku redukciu aby ti pasoval priemer s priemerom vstupu koncoveho tlmiča.....treba si s tým pohrať ale priemer nezväčšovať ani nezmenšovať,na 1,4 mám 45mm tak na GTi bude myslim 50 alebo 55mm to treba zmerať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.