Rejty Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 hej neééé ono sa mne to na zacatku trochu vykrcilo..chtel jsem to rozparat,ale zasil jsem to a to naraseni sem udelal žehlickou z druhe strany..... oblouky mam uz zmakle a v ruce......sedak mam taky bez raseni:)))) Citovat
winco Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 takže sa niekedy stavim a očaluniš mi moju 206......ale komplet bo ja nemám polokožu ako ty Citovat
Rejty Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 tak to bude na dyl:-D s moji praci bych ji mel doma asi tak 3 mesice:-D Citovat
winco Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 tak ja ti tam neham len sedačky zo začiatku len zadne potom len jednu prednu a potom šoferovu a tu budeš musieť stihnuť za jeden deň :D Citovat
čakom Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 kola tomu moc slusi uz abys to mel hotovy. chtel bych to videt nazivo Citovat
Grlik Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Velice pěkný interier, taky o něčem podobnem uvažuju ale neni čas a prachy. Co ten plast na C slupku ten tak zustane? Citovat
Rejty Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 nezustane,ocalounim ho na oranzovo s prituli...nebyt jí,tak z interieru neni hotoveho nic..vdecim ji za dost:) ty nervy a pomoc..bez ni bych to nedal:)))))) HOŠI TY KOLA SOU JINÁ LIGA!!!!!!!!!! vylestit limce a zlate sroubky...+ mozna uvazuji o tom ze nalakuji stred na bilou perlet:))))) dnes vybity fotak,takze zitra dam fotku na silnici...jen mne mrzi ze kvuli sirokym prednim kolum nemuzu auto stocit na zem..takze se dodela lak a dopredu se daji 7,5\" siroka kola..ale vim ze u nich zustanu uz:):P:P Citovat
Eon Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Máš to pěkné, ale to nařasení se mi nelíbí. Vypadá to jakoby to bylo špatně udělané (ikdyž jsi psal že je to naschvál) Citovat
Rejty Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 tak foto z balkonu..tady to vypada jak kdyby to predni kolo bylo mensi nez zadek:-D Citovat
Sobol Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 máš to nějaké zvlněné pod tou opěrkou.. dole sedák taky.. chce to dělat pečlivěji.. Citovat
Klabrdon Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Už takhle se mi to líbí, ale až to bude hotový bude to absolutní pecka Citovat
Rejty Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 zezadu..takova roztažená ŽÁBA:-D Citovat
Rejty Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 Původně zaslal: Sobol máš to nějaké zvlněné pod tou opěrkou.. dole sedák taky.. chce to dělat pečlivěji.. KÁMO TO BYLA MOJE PRVNI PRÁCE:) Citovat
P4WLYK Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 kua ty kola jsou nehornáznost to žeru... a kor jak jsi to fotil z dálky zaparkovany, to je prostě badass!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.