Fakir Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 LEDky patří na přepínací relé s potkávačkama tak, že když je zhasnuto, svítí LEDky a když je rozsvíceno, LEDky zhasnou. LEDky na denní svícení nesmí svítit v noci. Citovat
winco Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: Fakir LEDky patří na přepínací relé s potkávačkama tak, že když je zhasnuto, svítí LEDky a když je rozsvíceno, LEDky zhasnou. LEDky na denní svícení nesmí svítit v noci. teraz to parilo ku ktorim svetlam??? pretože BMWčkam svieta kružky furt nom a u audin nevim ako to je s tými pasikmi [upravil dne 30/12/09 winco] Citovat
mindwipe Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 lenze pokial mas akekolvek angel eyes, tj kruzka tak spolu s nimi svietia aj stretavacky, aspon original to je tak, ked si to zapojis inac je uz na tebe, ale kruzka nie su urcene na denne svietenie.. Citovat
Gitarista001 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Co ste vsetci pipi. Svetla na denne svietenie musia mat homologizaciu ktora umoznuje aby svetili bez stretavacich svetiel. Led diody v devil eyes maju certifikat len ako pozicne svetla c. E2 (rovnako ako klasicka parkovacka) ktore nemozno pouzit samostatne pre denne svietenie. A v pripade ze by sa v buducnosti objavili svetla ktore by mali denne svietenie homologizacie E 11 tak podla noveho predpisu by mali umoznovat aby mohli svietit aj zadne svetla. Citovat
Rejty Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: kajvet jenže při denním svícení ti nesmí svítit zadek auta dle vyhlášky,ne? A pokud tedy ledky napojíš na parkovačky tak bude svívit při rozsvícení prakovaček i zadek a to nesmí,ne? ze ti nesmi sviti zadek auta pri dennim sviceni vyplyne logicky z vyhlasky k tomu dané... V následujícím textu uvádíme vybrané požadavky na umístění z předpisu EHK/OSN č. 48 (základní) na denní svítilny: počet - dvě na přídi vozidla na šířku - max. 400 mm od bočního obrysu vozidla a nejméně 600 mm mezi sebou (u vozidel s šířkou menší než 1300mm může být 400 mm) na výšku - od 250 mm do 1500 mm nad vozovkou. K elektrickému zapojení denních svítilen připomínáme zejména, že jejich zapojení zajistí plnění následujících podmínek: - svítí samostatně bez obrysových světel, - automaticky se zapínají s polohou \"klíčku\" pro běh motoru a zhasnou po vypnutí motoru, - povinně se automaticky vypínají při rozsvícení světlometů - kontrolka je nepovinná. Citovat
Fakir Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 mindwipe: ano, kroužky nejsou denní světla a tomu odpovídá i intenzita jejich svitu. LEDky v Devil Eyes jako denní světla navrženy jsou (bez ohledu na homologace) a tomu taky odpovídá intenzita jejich svitu, která je nesrovnatelně vyšší. Denní světla jsou navržena tak, aby byly ve dne vidět, tj. svítily do očí. A už jsem potkal moc pitomců s dobastlovanými denňáky, kteří to spojili s parkovačkama a pálí ti s tím v noci do ksichtu, že pomalu nevidíš na cestu. Denní světla prostě v noci svítit nesmí, protože oslňují. Velmi. Gitarista: sranda je, že E2, nebo E11 nejsou žádná čísla certifikátů, nebo homologací, ale jen informace o tom, že předmět, mající co do činění s dopravními prostředky, byl pro něco homologován (např. pro bezpečnost před úrazem elektrickým proudem, jako u xenonových přestavbovek, jejichž E11 nemá s provozem na českých pozemních komunikacích nic společného ) dle pravidel ECE a číslo za éčkem ti říká, v kterém státě k tomu došlo. Předmět označený E2 byl schválen ve Francii, E11 v Anglii. [upravil dne 31/12/09 Fakir] Citovat
Gitarista001 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: kajvet jenže při denním svícení ti nesmí svítit zadek auta dle vyhlášky,ne? A pokud tedy ledky napojíš na parkovačky tak bude svívit při rozsvícení prakovaček i zadek a to nesmí,ne? ze ti nesmi sviti zadek auta pri dennim sviceni vyplyne logicky z vyhlasky k tomu dané... V následujícím textu uvádíme vybrané požadavky na umístění z předpisu EHK/OSN č. 48 (základní) na denní svítilny: počet - dvě na přídi vozidla na šířku - max. 400 mm od bočního obrysu vozidla a nejméně 600 mm mezi sebou (u vozidel s šířkou menší než 1300mm může být 400 mm) na výšku - od 250 mm do 1500 mm nad vozovkou. K elektrickému zapojení denních svítilen připomínáme zejména, že jejich zapojení zajistí plnění následujících podmínek: - svítí samostatně bez obrysových světel, - automaticky se zapínají s polohou \"klíčku\" pro běh motoru a zhasnou po vypnutí motoru, - povinně se automaticky vypínají při rozsvícení světlometů - kontrolka je nepovinná. Zalezi na tom v akom obdobi bol typ denneho svietenia schvaleny. Na trhu su aj svetla ktore mozes napojit na parkovacky. [upravil dne 31.12.2009 Gitarista001] Citovat
Gitarista001 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: Fakir mindwipe: ano, kroužky nejsou denní světla a tomu odpovídá i intenzita jejich svitu. LEDky v Devil Eyes jako denní světla navrženy jsou (bez ohledu na homologace) a tomu taky odpovídá intenzita jejich svitu, která je nesrovnatelně vyšší. Denní světla jsou navržena tak, aby byly ve dne vidět, tj. svítily do očí. A už jsem potkal moc pitomců s dobastlovanými denňáky, kteří to spojili s parkovačkama a pálí ti s tím v noci do ksichtu, že pomalu nevidíš na cestu. Denní světla prostě v noci svítit nesmí, protože oslňují. Velmi. Gitarista: sranda je, že E2, nebo E11 nejsou žádná čísla certifikátů, nebo homologací, ale jen informace o tom, že předmět, mající co do činění s dopravními prostředky, byl pro něco homologován (např. pro bezpečnost před úrazem elektrickým proudem, jako u xenonových přestavbovek, jejichž E11 nemá s provozem na českých pozemních komunikacích nic společného ) dle pravidel ECE a číslo za éčkem ti říká, v kterém státě k tomu došlo. Předmět označený E2 byl schválen ve Francii, E11 v Anglii. [upravil dne 31/12/09 Fakir] Citoval som pana od ktoreho som kupoval denne svietenie. Ale ako pozeram tak aj on sa mylil. Co som pozeral od firmy testek musi mat toto svetlo vyrite RL. Osobne vsak pochybujem ze devil eyes ma toto vyrite. A v pripade ze ano tak by ma zaujimalo ako je na devil riesene obrysove svietenie kedze ledky by mali byt pocas stretavaciek vypnute. Citovat
kajvet Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 takže jsem si to myslel správně že se nedají ty ledky používat jako denní svícení,tímto AE případně DE s ledkami odpadají...Já osobně chci AE ke svému stříbrnému cc. Firmu DEPO tu na foru lidi chválili tak asi budu shánět je. Citovat
mindwipe Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 @Fakir: takych co si to dorabaju a potom tym svietia vkuse aj v noci, nemam ani ja v laske.. @kajvet: ten posledny prispevok som akosi nepochopil \"tímto AE případně DE s ledkami odpadají...Já osobně chci AE ke svému stříbrnému cc. Firmu DEPO tu na foru lidi chválili tak asi budu shánět je. \" preco najprv pises ze timto AE s ledkami odpadaju a nasledne ze chces AE od Depa.. ?? :D (btw, od firmy DEPO su aj tie moje, co som sem daval obrazok ) Citovat
kajvet Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 vysvětlení: Ledky pro denní svícení nechci, mám automatické rozvícení po nastartování povolené,tak budu dal svítit potkávačkama,s tím problém nemám tak jako xenonama na mé 407sw. A pro svou 206cc stříbrné barvy se mi líbí AE stříbrná,chrom a a tvé jsou bez ledek,ne? :-) tak snad vysvětleno :-) Citovat
mindwipe Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 jj, uz chapem ako si to myslel.. ano moje su bez lediek, tiez ked nastartujem tak sa mi automaticky zapnut stretavacky a tak mi to aj vyhovuje takto to svieti ked nastartujes (alebo v podstate aj ked v noci prepnes na tlmene aby ti svietila aj palubovka) a takto ked prepnes len na stretavacky, ale tak ja nejazdim Citovat
Gitarista001 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Mindvipe: Je u tychto sosoviek nejaky roztpyl svetla ? Myslim tak ci vidno ze cez den svietia stretavacky. Diki Citovat
Fakir Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: Gitarista001 Mindvipe: Je u tychto sosoviek nejaky roztpyl svetla ? Myslim tak ci vidno ze cez den svietia stretavacky. Diki Jako u všech projektorů. Pokud jsou ta světla čistá, tak je to ve dne vidět o dost hůř, než klasika, ale vidět to je. Citovat
Gitarista001 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Gitarista001 Mindvipe: Je u tychto sosoviek nejaky roztpyl svetla ? Myslim tak ci vidno ze cez den svietia stretavacky. Diki Jako u všech projektorů. Pokud jsou ta světla čistá, tak je to ve dne vidět o dost hůř, než klasika, ale vidět to je. U vsetkych asi nie. Lebo je rozdiel sosovky na passate ktore vodno uz z dialky a tuningove svetla konkretne na audi A6. Ma ju totiz kamarat a v noci stretatavacie vyzeraju ako parkovacky. Citovat
Fakir Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Z toho vyplývá, že ta tuningová světla na A6 mají líp udělaný projektor, než originál na passatu. Čemuž bych se ani nedivil. Citovat
mindwipe Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 nooo pravdupovediac neviem ako je to z dialky..kedze som este nevidel svoje auto ist oproti mne.. ale ako pise fakir, vidiet to je, aj ked mozno cez den slabsie.. Citovat
JuloI Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: Rejty tak zase zalezi na tom od kere znacky to koupis..ja bych si poridil andely jen od FK nebo od f DEPO......dalkove maji porad parabolu,potkavaci svetla maji vpovetsinou projektor,takze urcite to sviti lepe-----zalezi jen na tobe..desingnu prednich AE na 206 je dost:) ako myslis ze gesingnu prednych AE na 206 je dost??? A poznam len jeden typ. Citovat
Fakir Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: JuloI ako myslis ze gesingnu prednych AE na 206 je dost??? A poznam len jeden typ. Já jich znám asi šest. Citovat
Radek 306 Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 co říkáte na výrobce \"SONAR\" ? nebo přesně na tento kousek http://www.kopacek.cz/peugeot/306/predni-cire-lampy/peugeot-306-97-01-angel-eyes-projektory-chrome Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.