shark734 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 odkedy sa tu riesi to buchanie tak som to sledoval na svojej kare a to buchanie je pocut az ked drbnem do poriadnej jamy...alebo som si na to zvykol ...tvrdost podvozku mi vyhovuje Citovat
Existujuci Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Bude to zvykom.Mne to najviac vadi ked presadnem z Octavie do Peugeota.(strasnyyyy rozdiel) Citovat
aaadada Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 já na to přišel, když sem pažouta kupoval tak my v dírach taky vzadu něco bouchalo, po návštěvě servisu nic nezjistili. Jen co sem tam odtud odjel tak to bouchalo znovu. A kamarádovi sem jednou musel půjčit rezervu protože neměl a ejhle ono tam nic nebouchá:-):P Citovat
sekaj Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci Niekto tu raz napisal velmi mudru vetu.Znela asi takto: Peugeot ma na kazdy den iny zvuk,alebo buchot.... Já tvrdím že Peugeot má 365 pazvuků a to na každý den jeden:D. Citovat
shark734 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 no prave octavka III combi sa mi nelubi co sa tvrdosti tyka...fakt to bude o zvyku...ja hovorim ze toto je paranoja sem tam neco buchne a sme z toho mimo Citovat
dalibor307 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 toto mas 100% pravdu, ale je dobre:aut mat poruke ludi ktori trpia rovnakou diagnozou :D Citovat
Existujuci Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci No tak dnes som bol v servise na prehliadku podvozka.Na moje pocudovanie sme z mechanikom zistili ze len zadne tlmice aj s hornym ulozenim a na prednej naprave vymenime 4ks silembloky na spodnych ramenach.Ostatne vsetko OK. V pondelok idem na vymenu.Ak to buchanie po tejto oprave neprestane,zostava uz len zrejme posledna moznost a to je vypustit pneumatiky na polovicu aby bol maksi podvozok. Takze panove,zadne tlmice vymenene+horne ulozenie(nic uz nebucha-vrelo doporucujem kazdemu). Silembloky na prenych spodnych ramenach 4ks vymenene(pred vymenou na kazdej jame som mal pocit ako keby sa naprava posuvala dozadu a dopredu....po vymene super-ziadny buchot od povozku). Ovsem tato spokojnost ma stala 234euro. uf uf... Citovat
robozv Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 to Existujuci : pojazdi nejaky cas cca mesiac alebo cca 1000km a daj sem vediet predsa nove casti si potrebuju \"sadnut\" Citovat
simpe123 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Jj, koukej dát vědět . Taky mě to zajímá. Ahoj Citovat
vlado-.m Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 to Existujuci: Aj mna to caka, lebo uz sa citim ako na rebrinaku. Niekde tu bola rada ze sa maju zadne silen. do ramien pouzit aj do prednych dier. Ze vraj to dlhsie vydrzi. Neskumal si to? Citovat
Existujuci Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Takze jazda je uplne o inom.Ziadny hrmot auto sa chova uplne inak. Zadne tlmice su made in Japan(normalne sa mi nechcelo verit ze tam take dali-viz foto). Co sa tyka toho horneho ulozenia tlmicov:tie plastove kryty ked padnu dolu vtedy tam od kolesa nalieta spina a ulozenie zhrdzavie a zacne buchot.Vymenil som aj to a mam teraz pokoj. PS:popri tom sa zistilo ze mam zadne platnicky aj kotuce v prdeli,tak som ich kupil a zajtra vymenim. Citovat
Existujuci Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci Takze jazda je uplne o inom.Ziadny hrmot auto sa chova uplne inak. Zadne tlmice su made in Japan(normalne sa mi nechcelo verit ze tam take dali-viz foto). Co sa tyka toho horneho ulozenia tlmicov:tie plastove kryty ked padnu dolu vtedy tam od kolesa nalieta spina a ulozenie zhrdzavie a zacne buchot.Vymenil som aj to a mam teraz pokoj. PS:popri tom sa zistilo ze mam zadne platnicky aj kotuce v prdeli,tak som ich kupil a zajtra vymenim. Dalsich 80euro padlo za vlast. Citovat
Existujuci Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: Existujuci Takze jazda je uplne o inom.Ziadny hrmot auto sa chova uplne inak. Zadne tlmice su made in Japan(normalne sa mi nechcelo verit ze tam take dali-viz foto). Co sa tyka toho horneho ulozenia tlmicov:tie plastove kryty ked padnu dolu vtedy tam od kolesa nalieta spina a ulozenie zhrdzavie a zacne buchot.Vymenil som aj to a mam teraz pokoj. PS:popri tom sa zistilo ze mam zadne platnicky aj kotuce v prdeli,tak som ich kupil a zajtra vymenim. Dalsich 80euro padlo za vlast. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Zdar vsetci.. Spytam sa trosku mimo misu ale mam tiez problem zo zadnou napravou a to taky ze som mal vcera nalozeni kufor a brutalne mi klesol zadok ale co je horsie ze teraz ho mam prazdny no zadok mam dole ako keby som mal v kufri tri mrtvoly V com moze byt problem? Pre predstavu zadne koleso je schovane za blatnikom asi do polovice gumy Citovat
Mila Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Protože jsem dřív jezdil s krátkou 307 a věděl jsem o problému s tuhostí zadní nápravy tak když jsem koupil kombíka rovnou jsem namontoval zesílené zadní pružiny. Najeto mám 70 tis. a naprostá spokojenost. Auto je stále rovně i když dám do kufru 100 kg cementu, pravda je že při 12 pytlu cementu už také sedá ale jezdil jsem běžně bez problémů ze 16 a vypadalo to jako normální 307 s utahaným zadkem. A nikde nic nebouchá. Pružiny jsou holandské výrobce MAD cena byla myslím okolo 4000 Kč, výměnu dokáže udělat každý sám protože tlumič je mimo péro stačí povolit spodní šroub tlumiče. [upravil dne 9/3/11 09:20 PM Mila] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Kde sa daju zohnat? Nepotrebujem nizke auto pretoze na nasich silniciach sa to ani neda Inac by som nevahal a rovno dal radsej nejaky sportovy podvozok Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 Zdravim.. tak som nasiel dodavatela tych pruzin MAD len by ma este zaujimalo ci su na 307 cc rovnake pruziny ako na klasickej 307cke.. pokial viem tak podvozok maju rovnake takze aj pruziny by mali pasovat Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Tak oživím trochu túto tému.. Pružiny som vymenil keďže sa mi obidve zlomili a to dokonca dvakrát Po výmene sa však od zadnej nápravy ozývajú nepríjemné pazvuky (také vŕzganie).. Čim by to mohlo byť? Mohla sa poškodiť zadná náprava keďže auto bolo na dorazoch tlmičov po tom ako pružiny praskli? Koľko víde takáto oprava? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.