Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

odkedy sa tu riesi to buchanie tak som to sledoval na svojej kare a to buchanie je pocut az ked drbnem do poriadnej jamy...alebo som si na to zvykol :D ...tvrdost podvozku mi vyhovuje

Odesláno

já na to přišel, když sem pažouta kupoval tak my v dírach taky vzadu něco bouchalo, po návštěvě servisu nic nezjistili. Jen co sem tam odtud odjel tak to bouchalo znovu. A kamarádovi sem jednou musel půjčit rezervu protože neměl a ejhle ono tam nic nebouchá:-):P:P

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Niekto tu raz napisal velmi mudru vetu.Znela asi takto: Peugeot ma na kazdy den iny zvuk,alebo buchot....

Já tvrdím že Peugeot má 365 pazvuků a to na každý den jeden:D.

Odesláno

No tak dnes som bol v servise na prehliadku podvozka.Na moje pocudovanie sme z mechanikom zistili ze len zadne tlmice aj s hornym ulozenim a na prednej naprave vymenime 4ks silembloky na spodnych ramenach.Ostatne vsetko OK. V pondelok idem na vymenu.Ak to buchanie po tejto oprave neprestane,zostava uz len zrejme posledna moznost a to je vypustit pneumatiky na polovicu aby bol maksi podvozok. :D

Takze panove,zadne tlmice vymenene+horne ulozenie(nic uz nebucha-vrelo doporucujem kazdemu). Silembloky na prenych spodnych ramenach 4ks vymenene(pred vymenou na kazdej jame som mal pocit ako keby sa naprava posuvala dozadu a dopredu....po vymene super-ziadny buchot od povozku). Ovsem tato spokojnost ma stala 234euro. uf uf...

Odesláno

to Existujuci:

Aj mna to caka, lebo uz sa citim ako na rebrinaku. Niekde tu bola rada ze sa maju zadne silen. do ramien pouzit aj do prednych dier. Ze vraj to dlhsie vydrzi. Neskumal si to?

Odesláno

Takze jazda je uplne o inom.Ziadny hrmot auto sa chova uplne inak. Zadne tlmice su made in Japan(normalne sa mi nechcelo verit ze tam take dali-viz foto). Co sa tyka toho horneho ulozenia tlmicov:tie plastove kryty ked padnu dolu vtedy tam od kolesa nalieta spina a ulozenie zhrdzavie a zacne buchot.Vymenil som aj to a mam teraz pokoj. PS:popri tom sa zistilo ze mam zadne platnicky aj kotuce v prdeli,tak som ich kupil a zajtra vymenim.

Odesláno

Takze jazda je uplne o inom.Ziadny hrmot auto sa chova uplne inak. Zadne tlmice su made in Japan(normalne sa mi nechcelo verit ze tam take dali-viz foto). Co sa tyka toho horneho ulozenia tlmicov:tie plastove kryty ked padnu dolu vtedy tam od kolesa nalieta spina a ulozenie zhrdzavie a zacne buchot.Vymenil som aj to a mam teraz pokoj. PS:popri tom sa zistilo ze mam zadne platnicky aj kotuce v prdeli,tak som ich kupil a zajtra vymenim.

Dalsich 80euro padlo za vlast.
Odesláno

Dalsich 80euro padlo za vlast.
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Zdar vsetci.. Spytam sa trosku mimo misu ale mam tiez problem zo zadnou napravou a to taky ze som mal vcera nalozeni kufor a brutalne mi klesol zadok ale co je horsie ze teraz ho mam prazdny no zadok mam dole ako keby som mal v kufri tri mrtvoly :myslim V com moze byt problem? Pre predstavu zadne koleso je schovane za blatnikom asi do polovice gumy :bojim

Odesláno

Protože jsem dřív jezdil s krátkou 307 a věděl jsem o problému s tuhostí zadní nápravy tak když jsem koupil kombíka rovnou jsem namontoval zesílené zadní pružiny. Najeto mám 70 tis. a naprostá spokojenost. Auto je stále rovně i když dám do kufru 100 kg cementu, pravda je že při 12 pytlu cementu už také sedá ale jezdil jsem běžně bez problémů ze 16 a vypadalo to jako normální 307 s utahaným zadkem. A nikde nic nebouchá.

Pružiny jsou holandské výrobce MAD cena byla myslím okolo 4000 Kč, výměnu dokáže udělat každý sám protože tlumič je mimo péro stačí povolit spodní šroub tlumiče.

[upravil dne 9/3/11 09:20 PM Mila]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim.. tak som nasiel dodavatela tych pruzin MAD len by ma este zaujimalo ci su na 307 cc rovnake pruziny ako na klasickej 307cke.. pokial viem tak podvozok maju rovnake takze aj pruziny by mali pasovat :myslim

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak oživím trochu túto tému.. Pružiny som vymenil keďže sa mi obidve zlomili a to dokonca dvakrát :o Po výmene sa však od zadnej nápravy ozývajú nepríjemné pazvuky (také vŕzganie).. Čim by to mohlo byť? Mohla sa poškodiť zadná náprava keďže auto bolo na dorazoch tlmičov po tom ako pružiny praskli? Koľko víde takáto oprava?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...