siskin Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Rady by som sa vas spytal na ako sa vam otvaraju 5 dvere ? Mne sa niekedy nedaju otvorit na prvy krat. Zopar krat mi to cukne na prazdno a az potom sa mi ich podari otvorit. Viete mi niekto poradit kde mam co nastelovat-vymenit aby to fungovalo normalne ? Citovat
shark734 Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 5 dvere by sa mali pri nejakej rychlosti zamknut a ostanu tak kym neotvoris dvere vodica, alebo nestlacis zamok na palubovke...ja som zo zaciatku rozmyslal ze preco ked nekdo vystupi tak nevie otvorit 5 dvere a vzdy ked som isiel vystupit tak sa to podarilo:D...nic blizsie si nenapisal tak nevem ci ti to pomoze Citovat
siskin Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 myslis ze to ma nieco spolocne s uzamykanim na palubke ? ja to aktivovane nemam ani to manualne nestlacam. Takze by to nemalo byt zamknute. Ono niekedy ten kufor otvorim na prvy sup a niekedy mi to 2-3 krat cvakne na prazdno a kufor sa neotvori. Mne to skor pripada ako keby zalezalo v ktorom mieste zatlacim na klucku otvarania kufra Citovat
siskin Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Hallo SW ckari, to sa Vam fakt vsetkym otvaraju kufrove dvere na prvy sup ? Nikto este nemal tento problem ? Nestalo sa vam, ze sem tam to cukne na prazdno ? Alebo je to normalne ? Citovat
shark734 Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 tak ja nemam sw a tiez s tym boli problemy ale casom som sa naucil otvarat tie dvere....ked zatlacite v strede toho tlacitka a dalej od vas, tak by nemal byt problem Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 jednu dobu jsme SW čkářum furt měnily spínače okna , třeba taky potřebuje výměnu Citovat
karlos.solrak Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Zdravím,taky se mi to občas stane.Vždy pomuže zatlačit na 5 dveře v úrovni tlačítka směrem dolů.A pak už mi to vždy jdeotevřít. Nevím jestli je nějak skřížená mechanika zámku-ale zatím to takhle funguje. Citovat
bereg Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Jedním stlačením (cvaknutím) se odemkne zámek a pak už jenom zvednu dveře a otevřu. Takhle to aspoň funguje u mne. Citovat
siskin Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 Původně zaslal: bereg Jedním stlačením (cvaknutím) se odemkne zámek a pak už jenom zvednu dveře a otevřu. Takhle to aspoň funguje u mne. Hmm to je zaujimave. Musim to vyskusat. Mozno by stacilo nejako nastavit bud zamok, alebo dvere. Je mozne ze je to prilis napruzene,.. Je tu nejaky skuseny mechanik ? Mozno nam poradi ako na to Citovat
siskin Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 sorac chcel som reagovat na karlos.solrak Citovat
bereg Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 To siskin: Po sundání ozdobné krycí lišty (spojuje kobereček s těsnící gumou) je zpřístupněn zámek, který je uchycen 2 šroubama. Lépe se to dělá ve dvojici. Jeden vleze do kufru, lehce povolí šrouby a druhý z venkovní strany zavírá a otevírá 5-té dveře. Po zavření dveří se lehce poklepem dá zámek seřídit do potřebné polohy tak aby nedrhnul a zároveň nebyl volnej a zamčené dveře při jízdě neklepaly. Po dosažení správné polohy se šrouby dotáhnou a namontuje se zpět ozdobná krycí lišta - celá práce asi tak 15 minut. Citovat
siskin Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 ja som vedel ze nam niekto poradi Zajtra to skusim a potom dam vediet Citovat
siskin Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 tak bol som sa dnes na to pozriet a zistil som nasledovne. Rozobral som to usko zamku a nasiel som tam dva aretacne stlpiky ktore mi moc nedovoluju stym chybat. Skusal som stym pohnut ked boli skrutky povolene ale moc mi to neslo. Mne to pripada ako keby to bolo robene tak aby to vzdy zapadlo na svoje miesto. Urobil som aj nejake foto,... Citovat
bereg Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Tak potom zostava jedina moznost, zamok. To je daleko pracnejsie - musi sa odstrojit plast z dveri - a to sa priznam som este nerobil. Mam ale doma knizku jak na to a pokial by si potreboval, tak ti mozem naskenovat navod z knizky a poslat. tak mi daj vediet. Citovat
siskin Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 ..., tu knizku mam....., rozmyslam ako by sa to dalo urobit bez rozoberania zamku. Skusim to nejako prihnut do niektorej strany a uvidim ako sa to bude chovat. Citovat
zolco Odesláno 27. srpen 2016 Odesláno 27. srpen 2016 Tak isto sa mi zámok ťažko otvára,je to tam fixne aj horný,aj dolný zámok,nevie sa s ním hýbať. Citovat
kašo tv Odesláno 24. duben 2023 Odesláno 24. duben 2023 Zdravim SW čkarov....piate dvere nejdú otvoriť ... Pripadá mi to ako kedy nemali signál od spínača pod ozdobnou lištou k zámku dverí .... Nič necukne, nešťukne proste nič.... Poradí niekto? Citovat
jarokare Odesláno 24. duben 2023 Odesláno 24. duben 2023 U 307 spíš odcházely mikrospínače , otevři dveře z kufru a podívej se do dveří , jestli nevyhnil . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.