Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, koupil jsem si ted novou 407 a mel bych 2 dotazy:

1. Mam tam radio RD4 s knoflikem na telefon, ale neni tam bluetooth. Nevite nekdo jestli se tam da dodelat dodatecne?

2. Kupoval jsem to auto ve vyprodeji skladovych aut a premyslim jestli je uz po faceliftu, nebo ne. Da se zjistit rok vyroby? Nenasel jsem to podle VINu ani na ServiceBoxu.

diky moc

Odesláno

1. Bluetooth nemá, je to na SIMku kterou díš do rádia.

2. V service boxu to musí být, nebo podle DAM kódu (je na sloupku u řidiče - co je kód barvy a tlaky plnění pneu). Trochu to tady pročti a uvidíš. Jinak si myslím, že když je to výprodej, takže to bude před faceliftem...

Odesláno

No bude to najskôr RT3 keď má telefón. RD4 má nanajvýš hadsfree cez bluetooth, nastavuje sa to cez tlačidlo TEL, ktoré máš najskôr na mysli.

Čo sa týka faceliftu rozdiel zistíš podľa zadnej masky a svetiel. Faceliftové svetlá sú červené a majú časť bielu. Staré svetlá sú celé červené.

[upravil dne 17.5.2009 AnotherOne]

Odesláno

Radio mam opravdu RD4 (i podle obrazku co poslal AnotherOne. Mam tam to tlacitko \"TEL\" na bluetooth HF, ale nic nedela. Predpokladam, ze to BT tam musi byt asi jako modul. No a me by zajimalo, jestli tam jde dodat, i kdyz tam neni puvodne od vyroby.

No a z toho faceliftu jsem trosku zmatenej, myslel jsem ze je pridali chrom na sani chladice (ten tam mam) a zaroven dali takovy ty radoby diodovy zadni svetla u SW (ty nemam). To vypada na nejakej paskvil:) Jo , mam 407 SW pro upresneni...

diky

Odesláno

Keď máš TEL tlačidlo, tak by simal mať aj BT, ja mám RD4 bez BT a mám namiesto neho tlačidlo BAND. A áno je to modul do RD4, ale netuším či sa dá doplniť. V menu na displeji nemáš žiadne voľbu ohľadom BT? Neskúšal si mobil či niečo nenájde?

Odesláno
Původně zaslal: drobosoft

Radio mam opravdu RD4 (i podle obrazku co poslal AnotherOne. Mam tam to tlacitko \"TEL\" na bluetooth HF, ale nic nedela. Predpokladam, ze to BT tam musi byt asi jako modul. No a me by zajimalo, jestli tam jde dodat, i kdyz tam neni puvodne od vyroby.

No a z toho faceliftu jsem trosku zmatenej, myslel jsem ze je pridali chrom na sani chladice (ten tam mam) a zaroven dali takovy ty radoby diodovy zadni svetla u SW (ty nemam). To vypada na nejakej paskvil:) Jo , mam 407 SW pro upresneni...

diky

Tak to potom nemáš facelift....to by si měl tu imitaci diodových světel u SW......

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Keď máš TEL tlačidlo, tak by simal mať aj BT, ja mám RD4 bez BT a mám namiesto neho tlačidlo BAND. A áno je to modul do RD4, ale netuším či sa dá doplniť. V menu na displeji nemáš žiadne voľbu ohľadom BT? Neskúšal si mobil či niečo nenájde?

Tlacitko tam mam, ale opravdu nic nedela. Telefonem jsem samozrejme zkousel hledat - nic. Koukal jsem v ServiceBoxu a je tam BT modul za cca 10 000CZK, to si asi delaj kozy:))

Odesláno

Rád bych si koupil RD4 nebo RT3 s bluetooth, zkoušel jsem ebay, googlit, ale nic - myslíte si že se dá sehnat někde za rozumnou cenu? Kolik vlastně stojí kdybych si ho rozhodl koupit přímo v Peugeotu? Ty mp3 mi docela chybí a hlavně, btooth sluchátko mám pořád vybitý :-\\

Odesláno

AnotherOne> Nemam, ten modul tam ocividne neni, jen tlacitko a mikrofon u zpetneho zrcatka. Akorat by me zajimalo, jestli by tam slo dat jiny BT nez za 10k od Peugeoutu.

HonzaZ> jj, to jsem zkousel, ale telefon vubec nic nenajde. Jinak pocitac doma normalne vidi...

• O 1 rok později...
Odesláno
Rád bych si koupil RD4 nebo RT3 s bluetooth, zkoušel jsem ebay, googlit, ale nic - myslíte si že se dá sehnat někde za rozumnou cenu? Kolik vlastně stojí kdybych si ho rozhodl koupit přímo v Peugeotu? Ty mp3 mi docela chybí a hlavně, btooth sluchátko mám pořád vybitý :-\\

RTx nemá BT keďže má samostatný telefón.

Odesláno
AnotherOne> Nemam, ten modul tam ocividne neni, jen tlacitko a mikrofon u zpetneho zrcatka. Akorat by me zajimalo, jestli by tam slo dat jiny BT nez za 10k od Peugeoutu.

Keď si bol v servisboxe a pozeral si podla VIN-ka tak tam nájdeš v charakteristike výbavu svojho auta a či tam to BT máš alebo nie. O tom BT module sa dozvieš viac tu

Ak máš na mysli toto (viď foto) u spätného zrkadla tak to je čidlo alarmu na sledovanie vnútorného priestoru.

Čo sa týka roku výroby tvojho auta tak to si prečítaj v tomto linku.

Máš tam aj foto kde sa nachádza DAM číslo.

Prajem veľa šťastných kilometrov.

post-27076-14109614967426_thumb.jpg

[upravil dne 26/1/11 17:53 Judes]

Odesláno

:D:D

jjj moze byt..a to tvoje pohybove cidlo?? to noemalne montuju do sedanov ,alebo to mas ty tak urobene???lebo ja mam tie senzory na stlpikoch celneho skla....:myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...