Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, mam 407SW z roku 2005 a nefuguje mne automaticke dotahnuti oken pri zamceni auta. Zajimalo by mne proto: Je to chyba nebo vlastnost (proste to neumi) plynouci z roku vyroby? Da se to na diagnostice aktivovat? (nastaveni v palubnim pocitaci provest nelze, jiz jsem hledal) Dik za zkusenosti

Odesláno

Skus to aktivovat tak že zapneš zapalování,stáhni obě přední okna dolu a podrž je v dolní poloze pár sekund a pak zavři a opět podrž v krajní poloze pár sekund.To musíš provést vždy,když máš na delší dobu odpojenou baterii aby ti to fachčilo.Tuto funkci má počítám každá 407.

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Skus to aktivovat tak že zapneš zapalování,stáhni obě přední okna dolu a podrž je v dolní poloze pár sekund a pak zavři a opět podrž v krajní poloze pár sekund.To musíš provést vždy,když máš na delší dobu odpojenou baterii aby ti to fachčilo.Tuto funkci má počítám každá 407.

Jeste k tomuto. Zminujes se pouze o prednich stahovacich oknech, ale pocitam, ze pokud to po \"aktivaci\" zafunguje, melo by to platit i pro okna zadni... Jeste jeden dotaz, neda se dotoho zahrnout nejak i automaticke zatazeni krytu panoramaticke strechy?

Odesláno

Tento postup samozřejmě můžeš provádět jednotlivě na každém oknu.A k té roletě,pokud ti taktéž nejde skus stejnej postu,ale měla by se též zatáhnout s okny.Ale za to neručim.S tou bohužel nemám skušenosti.

Odesláno
Původně zaslal: ctvrta

Původně zaslal: sekaj

Jeste k tomuto. Zminujes se pouze o prednich stahovacich oknech, ale pocitam, ze pokud to po \"aktivaci\" zafunguje, melo by to platit i pro okna zadni... Jeste jeden dotaz, neda se dotoho zahrnout nejak i automaticke zatazeni krytu panoramaticke strechy?

Pokud to budeš mít aktivované v BSI tak to musí fungovat i na zadní okna ale s panoramou nepočítej ...nejde to

[upravil dne 15-5-09 Přema]

Odesláno

okynka uz se zatahuji tak, jak maji... Poreseno.

Bylo to asi opravdu pouze tim, ze auto bylo nejakou dobu odpojeno od baterie. Skoda te panoramy, to se mi nepodarilo a jak tak ctu, uz se o to ani nebudu pokouset.

[upravil dne 16/5/09 ctvrta]

Odesláno

Možná to je jinak u 407 ale v manuálu pro 307 je to takto \"dlouhé stisknutí tlačítka A umožní kromě zamknutí také automatické zavření oken a otevírací střechy\".Nevim jestli někdy dělali otvírací střechu a nebo tím myslí krycí roletu u panorama:myslim.

Odesláno

U 407 je v uživatelské příručce toto:

Zamknutí

 Stiskněte tlačítko B.

Směrová světla se rozsvítí na přibližně

dvě sekundy a vnější zpětná zrcátka

se přiklopí ke karoserii.

Dlouhé stisknutí tlačítka B umožňuje

kromě zamknutí rovněž automatické

zavření oken a otvírací střechy.

• O 2 roky později...
Odesláno

to je mozne :D kto cita ten sa dozvie.... akurat riesim zapojenie tempomatu a hlavne napojenie nejakeho usb boxu na radio... prelistoval som cele forum tak snad sa mi to nejako podari vyriesit :) aj ked som z toho jelen, su vselijake moznosti, tak uz len vybrat tu spravnu a aby to fungovalo :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...