Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ak by si mal zaujem, tak mam jeden doma. Chcel som ho menit, ale zistil som, ze predchadzajuci majitel ich uz vymenil. Je to SKF. Poslal som Ti sukromnu spravu.

[upravil dne 15.5.2009 jardelAC]

Odesláno

Stal som cely cas za automechanikom a pozorne som ho sledoval ked mi menil tieto capy. Nic jednoduche, nic prijemne, dost narocne na cas, ked nemas potrebne vybavenie a priestory (zdvihak - menit to v jame je sialenstvo), tak by som sa do toho svojpomocne urcite nepustal. Myslim ze po tom co som videl mozes aj lahko prist k urazu :nevim

• O 4 měsíce později...
Odesláno

zdravim když už se tady řeší čepy atd, potřeboval bych radu, při jízdě je slyšet jakoby klepání na straně spolujezdce při nerovnosti vozovky jakoby by něco slabě naráželo do něčeho, prostě divnej zvuk , zvuk jde jakoby by zezadu ale, u minulého auta jsem to taky slyšel zezadu a byla to stab. tyč ve předu, poradí někdo:-)?

Odesláno

Tak jsem se konečně dostal do serviceboxu na charakteristiky. Máš DAM 10319 a to znamená, že je tvoje 407ma vyrobena 8.2.2005. Jak jsme se s Anotherem shodli, asi je to shodná série a opravdu by jsi mohl mít problém při tom zvuku stejný, jako jsme měli my. A to ty svary vzadu pod platem. Ten zvuk byl jako by byly uvolněné pravé zadní dveře a cvakaly v zámku.

Odesláno

No fakt je ten, že to je spíš jako klepání zní jako divné drncání, napadlo mě jít do servisu třeba to bude stab tyč, čep, apod. ale asi máte pravdu co v tom případě dělat:myslim?

Odesláno

Jj už jsem koukal, viděl bych to na ty svary pod platem, jen by mě zajímalo jak sundat ten tapecír na boku, drží to jakýsi šrouby s kulatou hlavičkou a nevim jak je sundat, silou se mi nechce:-(, potřeboval bych poradit jak s nima dolů:-)...

Odesláno

Přesně to samé se mi občas také stane vpravo vepředu. Prolezl jsem uložení, kuláky. Jedině jestli to nemůže dělat kloub poloosy, ale manžety jsou OK a žádný jiný problém na nich není. Jednou se mi ozvalo to puknutí těsně po odbrždění a hned mi to připomnělo zvuk jako když jsou přilepené destičky na kotouč a najednou povolí. Možná jestli se nekousnou mžikově destičky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...