Jirkap Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Máte někdo s nějakým programem zkušenosti a popřípadě můžete doporučit? Našel jsem například: http://www.rdmplus.com/ Citovat
majty Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 zkusenosti mam a je to vicemene k nicemu... da se to opravdu pouzit jen jako nouzovka... co mas za mobil ? Citovat
Jirkap Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 Nokii E66, tak to vím... taky to chci mít jako nouzovku, když není nikdo v práci a nebo nemám ntb u sebe. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 To by mohlo byt dobre Ked nieco odporucite, hodte aj mne Mam E51 cku ... Citovat
ChodeC Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Mam E51 cku ... Ta E51 se hodi leda tak na sms ci volani. Ten pidi display je totalne nepouzitelny. Mam jeste iphona a ten se uz jakztakz da, ale bohuzel mnou zkousene VNC lite (free verze) mi nikdy uspokojive nefungovala. (ps: na desktopu mam 1920x1200 a kdyz jsem k nemu pripojeny pres 12\" notas, tak je to jako puzzle ) Citovat
AnotherOne Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Ten VNC si skúšal na iPhone? V čom bol prolém? [upravil dne 15.5.2009 AnotherOne] Citovat
pastorek Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Skúšali ste Citrix ? Ten je vo viacerých verziách i pre PDA a mobil. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: ChodeC Původně zaslal: Lubk0 Mam E51 cku ... Ta E51 se hodi leda tak na sms ci volani. Ten pidi display je totalne nepouzitelny. Mam jeste iphona a ten se uz jakztakz da, ale bohuzel mnou zkousene VNC lite (free verze) mi nikdy uspokojive nefungovala. (ps: na desktopu mam 1920x1200 a kdyz jsem k nemu pripojeny pres 12\" notas, tak je to jako puzzle ) E66 tka zas tak o moc vetsi display nema, urcite ne na to aby si ho radil do jine kategorie. Bohuzel, ze to tak musim napsat, ale E66 sou pro mne vyhozene penize, nakolko to nic navis, krom 3.2 MPX fotaku a trocha vetsiho displaye nema. Tieto telefony su aj tak na fotenie neni urcene, takze plus je akurat tak ten display. Minus velkost, a minimalne zle stlacanie klavesy cislo 2 ... Tak ako to vyslo i s inych testov, na E51 tke sa ovela rychlejsie pise, a aj kvoli displayu ma vetsiu vydrz na bateriu, nakolko sama E51 ma 1050 mah a mensi display, tudiz i prevadzkovu spotrebu, a E66 1000 mah ( uvadzane na stranke pre E51 13 dni, pre E66 11 dni) V praxi sem mnel E66 tku doma cca 2 tydni s prace, a nicim ma navyse okrem mensieho displaya neoslnila, naviac mi vydrzala v praxi pri rovnakom uzivani ako E51 tka o 2 dni menej... Toz len na ukor reci o malem displayu a o tom, ze je urcen jen na volani. Dalsim plnohodnotnym nastupcem bude E75 ... A len doplnim Volanie, sms, maili sluzobne, gmail aplikacia, slick messenger, pre mna velmi dolezite nahravanie hovorov (pri hovore staci na boku zmagnut jedine tlacidlo, a hovor sa nahrava), moznost prehliadania word excel ako prilohy mailov. Toto vyuzivam pomerne casto, skoro kazdy den... Inac samozrejme plno symbianovskych aplikacii a aj nejake hry Takze zatim nemam telefon jen na psani SMS a telefonovani, na to je urcena ak tak 6300 vka... Citovat
ChodeC Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ten VNC si skúšal na iPhone? V čom bol prolém? ano, snad jen jednou jsem se pripojil a od te doby to skonci na hlasce \"connection\". Prej to muze byt delkou hesla, tak jsem jej na zkousku zkratil na 4 znaky a taky nic. Existuje sice i lepsi program, ale pro me potreby je krapet drahy. Původně zaslal: Lubk0 E66 tka zas tak o moc vetsi display nema, urcite ne na to aby si ho radil do jine kategorie....(zkraceno) Ja to myslel ve vztahu k iphonu (E51 mam sluzebni). E66 neznam a nemuzu porovnavat. Prohlizet na E51 web je utrpeni a RD nebude o nic lepsi. Mne se na E51 dobre leda tak vola. Hodne jsem si zvykl na qwerty klavesnici, takze tukat sms na E51 mi pripada jako pravek (subjektivni). Slicka tam mam sice taky, ale protoze nosim jeste apple, ktery ma \"vse lepsi\", tak na E51 nadavam. PS: pri wifi hovorech (vyuzivame E51 i jako pevnou linku pres VOIP) se pekelne zahriva, kapacita baterie je nedostatecna a neni problem kazdy den nabijet :-( [upravil dne 15/5/09 ChodeC] Citovat
Jirkap Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 Mám E66 už někdy od října a nemám s tím problém... měl jsem předtím E65 a relativně jsem byl spokojen... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: ChodeC Mne se na E51 dobre leda tak vola. Hodne jsem si zvykl na qwerty klavesnici, takze tukat sms na E51 mi pripada jako pravek (subjektivni). Slicka tam mam sice taky, ale protoze nosim jeste apple, ktery ma \"vse lepsi\", tak na E51 nadavam. PS: pri wifi hovorech (vyuzivame E51 i jako pevnou linku pres VOIP) se pekelne zahriva, kapacita baterie je nedostatecna a neni problem kazdy den nabijet :-( [upravil dne 15/5/09 ChodeC] No jasne, jenze to je o kompromisu. Na akci na pausal sem si vybral iphone, kerym sem rychle strelil prec, a kupil E51 cku... Jde o to, ze iphone mnel u mne podstatnou nevyhodu ve vydrzi baterii, a vo ovladatelnosti. Takto dokazu telefon ovladat, i bez toho, aby sem se nanho dival, u iphonu to neslo. Qwerty klavesnica je samo lepsia, ale vyzaduje kompromis, co sa tyka rozmerov telefonu a odolnosti. Preto sa celkom tesim, na E75, som zvedavy, a myslim ze to celkom poriesili Citovat
urdemala Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: ChodeC Původně zaslal: Lubk0 Mam E51 cku ... Ta E51 se hodi leda tak na sms ci volani. Ten pidi display je totalne nepouzitelny. Mam jeste iphona a ten se uz jakztakz da, ale bohuzel mnou zkousene VNC lite (free verze) mi nikdy uspokojive nefungovala. (ps: na desktopu mam 1920x1200 a kdyz jsem k nemu pripojeny pres 12\" notas, tak je to jako puzzle ) Vnc na iPhonu mi jede bez chyby, nepremyslim o nicem jinym Citovat
Marky Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Nebol by odkaz na ten VNC? Treba mať iPhone jailbreaknutý? Citovat
ChodeC Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Původně zaslal: Marky Nebol by odkaz na ten VNC? Treba mať iPhone jailbreaknutý? Applestore. Neni nutne mit JB. Lite verze je free. Placenou jsem nezkousel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.