kub@ Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Zdarec, kam si mužu na okna nalepit folie aby nebyly problemy. Chtěl bych zadní obě boční a velký zadní. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 zadni a zadni bocni propustnost 5%, lepene v odbornem servisu a s atestem Citovat
Ladis8 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 zajeď do servisu, oni ti řeknou a nech si to tam nalepit ať to máš s atestem. jinak problémy budou ...Kolego se 33kilowatíčkama [upravil dne 14/5/09 Ladis8] Citovat
jan07 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 vzadu a na zadnich bocnich muzes met co chces,na predni uz potrebujes atest a maximalni zatemeni 20%.Ted nedavno jsem si to nechal delat. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Na aute nesmie byť nič, čo nemá atest. Takže aj zadné fólie ho musia mať, aspoň u nás to vyžadujú. V predu fólie už myslím nie sú dovolené ani u vás, je to podľa európskej legislatívy. Citovat
jan07 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 v predu mam normalne s atestem od firmy co me to delali.Policajti me uz zastavili,ukazal jsem jim karticku a nerikali nic.Naco by to pak firmy delali,kdyby to tam nemohlo byt. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 To že to firmy robia neznamená, že to je dovolené tam mať. Existuje kopa doplnkov, ktoré nie sú schválené a predsa sa predávajú. Najskôr si narazil na mäkkých policajtov. Citovat
Ladis8 Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Taky bych řekl, že atest musí bejt všude ale 100% jistej si tim nejsem Citovat
Guest tencomastosest Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 ja nemam atest sice mam jen na zadnich bocnich ale problemi sem jeste nemel Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Na zadní boční a zadní okno mužeš dát opravdu co chceš, třeba to zatřít černou barvou, nebo zaplechovat. Jak by asi jezdili auta v užitkové upravě který maji misto oken vzadu plechy Citovat
Alesek Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Původně zaslal: tencomastosest ja nemam atest sice mam jen na zadnich bocnich ale problemi sem jeste nemel Já to mám udělaný uplně stejně stavěj mě téměř ob den a bez problému:) Citovat
kub@ Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 Tal diky všem,boční zadní si nalepim sám, a zadní velký si dám k nějaký firmě. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 jak chces, ale kdyz uz tam nechas nalepit zadni, tak bych nechal i bocni, bude vse s atestem a budes mit klid:) A predek bych taky nechal zatonovat, at to nevypada usekle;) Citovat
Lentilka Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 a hlavne to bude udelane kvalitne, ne že bych ti nevěřil ale víš jak, oni to umí... Citovat
Ladis8 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Tak kdyžtak přeju hoodně štěstí, ať to máš bez bublinek Citovat
lordlacik Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 súhlasím s AnotherOne vpredu nesmie byt nic a vzadu s atestom a povolením aspon tak mi to vraveli v servise kde montujú origo fólie. Napr. kámoš mal na starej škodovke vzadu fólie s číslom a povolením, ale policajti sa v tom začali šprtať a všimli si niečo, čo sme aj my prehliadli číslo na kartičke 1771 a na fóliách 1717 a dostal pokutu. Musel ich dať dole. Mne na môjho trojdverového krásavca vraveli cenu 3000Sk bez bločku ale s povolením atď (zadné bočné a veľké zadné). Citovat
RaT21 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Vzadu, jak pise Hurvajz mozes mat, co chces. Hoci aj plechy. Vpredu musi byt priepustnost okien s foliami 70% (k comu sluzi certifikat) v zornom poli 180° pred vodicom. Takto to pise Ministerstvo dopravy, ktore dava na pouzitelne folie \"Osvedceni o technicke spusobilosti\". [upravil dne 27.5.2009 RaT21] Citovat
AnotherOne Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Zrejme je rozdiel v našej a vašej legislatíve čo sa týka fólií vpredu, s tými plechami ale to asi tak nebude. Pokiaľ súod výroby tak samozrejme áno, inak na aute nesmie byť nič čo nie je schválené a s atestom. Myslíš, že by si prešiel STK s plechom namiesto skla? Citovat
RaT21 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 S tymi plechmi je to samozrejme nadnesene. http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Stanovisko_MD_k_upravam_skel_vozidel.htm Z tohoto vyplyva, ze jedine co si nesmies dat na zadne sklo su neschvalene zrkadlove folie. \"Zrcadlové fólie nesmí být také použity na čelním a na předních bočních sklech vozidel. V ostatních oknech mohou být použity pouze zrcadlové fólie schváleného typu, které mají v obou směrech částečnou propustnost a jejich odrazová schopnost není zaměnitelná se světelnými zařízeními vozidel – odrazkami nebo jinými znaky používanými ve vyhlášce MDS č. 30/2001. \" Citovat
georgegg Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 jj vepředu můžeš mit folii ale jen tu schválenou, ale když sem viděl jak vypadá tak je to stejný jako kdyby sis tam nic nedal, jinak tady je foto, v noci je to trochu nezvyk ale to se poddá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.