Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Autoradio \"Alpine\" problem s napajanim !!!

Recommended Posts

Odesláno

Viem že tema \"autoradio\" tu bola riešena už vela krat ale nikde som sa nedozvedel odpoved na moj problem.

Vymenil som original za \"ALPINE\". Funguje senzačne ale až pokial nevypnem klučik zo zapalovania alebo neoddelim predny panel autoradia. Všetky RD stanice a nastavenia uložene v pamäti autoradia zmiznu. Je mi jasne že radio je po odpojeni klučika bez šťavy a ja hladam u Vas pomoc ako sa tohto problemu zbavit. Určite niesom jediny čo sa stretol s tymto problemom a verim že ste šikovny a poradite mi čo a kde napr. prepojit či prepajkovat. Dakujem. (Už ma nebavy po každom nasadnuti do auta ladit stanice a nastavovat basy, vyšky, balance, ... )

[upravil dne 14/5/09 biema]

Odesláno

Manual som čital. >>> Pre uloženie, napr RD stanice na poziciu \"1\" stači držať tlačitko \"1\" po dobu 2 sek a prebehne uloženie. A ono to aj uložene je ale len do tej doby pokial nevytiahnem klučik zo zapalovania.

Odesláno

Prepač že moc dobre nerozumiem. Myslis draty v ISO koncovke ? Vymenit navzajom ich pozicie ? žlty na poziciu červeneho a naopak ?

iso.jpg

Odesláno

Super nasiel som este jeden obrazok. Je mi to jasne. Takže autoradio uz nebude napajane od zapalovania ale priamo od autobaterie. Super, dakujem. Pojdem to skusit. autoradio_iso.png

Odesláno

Noo, tak že prave som to bol prehodit a funguje to tak ako ma. Dakujem za pomoc. :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...