biema Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Viem že tema \"autoradio\" tu bola riešena už vela krat ale nikde som sa nedozvedel odpoved na moj problem. Vymenil som original za \"ALPINE\". Funguje senzačne ale až pokial nevypnem klučik zo zapalovania alebo neoddelim predny panel autoradia. Všetky RD stanice a nastavenia uložene v pamäti autoradia zmiznu. Je mi jasne že radio je po odpojeni klučika bez šťavy a ja hladam u Vas pomoc ako sa tohto problemu zbavit. Určite niesom jediny čo sa stretol s tymto problemom a verim že ste šikovny a poradite mi čo a kde napr. prepojit či prepajkovat. Dakujem. (Už ma nebavy po každom nasadnuti do auta ladit stanice a nastavovat basy, vyšky, balance, ... ) [upravil dne 14/5/09 biema] [upravil dne 14/5/09 biema] Citovat
biema Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Manual som čital. >>> Pre uloženie, napr RD stanice na poziciu \"1\" stači držať tlačitko \"1\" po dobu 2 sek a prebehne uloženie. A ono to aj uložene je ale len do tej doby pokial nevytiahnem klučik zo zapalovania. Citovat
MatrixChose Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Přehoď žlutej a červenej drát. Resp. stálý a spínaný +12V Citovat
biema Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Prepač že moc dobre nerozumiem. Myslis draty v ISO koncovke ? Vymenit navzajom ich pozicie ? žlty na poziciu červeneho a naopak ? Citovat
biema Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Super nasiel som este jeden obrazok. Je mi to jasne. Takže autoradio uz nebude napajane od zapalovania ale priamo od autobaterie. Super, dakujem. Pojdem to skusit. [upravil dne 14/5/09 biema] Citovat
MatrixChose Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 To ne, je to proto, že Peugeot to má z výroby otočený oproti ostatním Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Radia mají možnost přehodit žlutej a červenej pomocí konektorů který tam jsou od výroby Citovat
biema Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Noo, tak že prave som to bol prehodit a funguje to tak ako ma. Dakujem za pomoc. :potlesk :potlesk [upravil dne 14/5/09 biema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.