Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsetkych, mam problem s obomi prednymi dverami. Pri zatvarani musim byt velmi opatrny a davat pozor aby som s nimi ani trochu netreskol, ak ich pustim len z trochu väcsej vzdialenosti strasne buchnu.. Aj pri otvarani pôsobia prilis tazko a treba do toho dat trochu viac sily.. Neda sa s tym nieco robit? :myslim

Odesláno

Přední dveře obecně maj udělaný nějak fušersky, co se zabouchávání týče. Byl jsem dost zklamán, když jsem auto kupoval. Zadní fungují tak, jak se na pár let starý auto sluší, ale ty přední, to je horší než u Fága.

Co s tím, nevím. Možná by pomohlo nějaký mohutnější těsnění kolem dokola, ale kašlu na to. Nechám to jak to je...

Odesláno

skus premazat zamky na dverach. Nie tie kde davas kluc, ale dverove. Tie jazycky sa casto zaprasia a potom su take menej pohyblive a sposobuju hluk. Strekni tam WD-ecko. Ked budes mat otvorene dvere tak ho zo srobovakom ako keby zavri a strekni aj do hornej casti zamku.

Odesláno

No jak tak koukám,problém asi více lidí než jen u mě.Ano ty přední dveře to je fakt,děs,já si dávám pozor a pouštím je z malé vzdálenosti,ale když někoho vezu a vidím,jak s tím jebl,tak rostu....to není k...a vetříeska!Ale jak to vyřešit,nevím.Prostě si dávám pozor. :mrk:papa

Odesláno

ked som si kupil tu 307ku tak aj mne sa to zdalo hlucne, ale ked s tym niekto jebol tak ma islo slahnut....ten hluk byde asi tym ze su tie dvere velke a tazke...vyhoda je ze sa zavru aj ked ich pustite z malej vzdialenosti:D a aspon pocut ze sa zavreli

Odesláno

To tesnenie napadlo aj mna.. Ale teda najprv skusim to premazanie zamkov, je to hlavne lecnejsi variant, tak uvidim ci to pomoze.

Tiez ma napadlo, ci sa neda nejako vymenit rameno, ktore drzi dvere, ci nefunguje ako Brano na vchodovych dverach :D aby nebuchali. Ale samozrejme opravte ma ak trepem, to su len moje odhady. :roll

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: marko306

skus premazat zamky na dverach. Nie tie kde davas kluc, ale dverove. Tie jazycky sa casto zaprasia a potom su take menej pohyblive a sposobuju hluk. Strekni tam WD-ecko. Ked budes mat otvorene dvere tak ho zo srobovakom ako keby zavri a strekni aj do hornej casti zamku.

skusil som namazat a dopadlo to tak,ze zadne dvere ostali o dost tichsie, ale pri prednych dverach to nepomohlo, tie su rovnako hlucne..

Odesláno

Zrovna predevcirem jsem rozebral vnitrni tapec na dverich u ridice. Ty byly horsi nez u spolujezdce. Ze strany u zamku jsem odtrhnul tu folii a pritahnul dve matky, ktery drzi takovy plastovy vylisek do vnejsi kliky. Zlepsi se to. Ale nestaci to. (predchozi zkusenost) Ten nejhorsi zvuk dela podle me takova nejaka cerna prolisovana deska, ktera je na strane u zamku dole. Ta se pri dobouchnuti chveje a dotyka se plechu dveri. Nemel jsem zadnou vhodnou gumu, tak jsem mezi dvere a tu desku (je tam tak 0,5cm) nacpal starou gumicku od steracu. A svete div se. Je to o hodne lepsi. Sice to neklapne tak hezky jako treba koncernovy (co si budem povidat, maj to lepsi), ale je to o moc lepsi. Bez plechovyho zvuku. Treba vam to taky pomuze.

Odesláno

Zcela stejný problém a také neprávem okřikuji spolucestujícího, myslel jsem, že je to jen můj problém, ale nyní jsem klidnější - zkrátka je nás více.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Zcela stejný problém a také neprávem okřikuji spolucestujícího, myslel jsem, že je to jen můj problém, ale nyní jsem klidnější - zkrátka je nás více.:papa:papa

MAM KAMARATA KTORY JE VELMI CITLIVY NA AUTO....A ROBI TAXIKARA....KUPIL PEUGEOT 407 A HNED PRVEHO ZAKAZNIKA CHCEL UPOZORNIT ABY POMALU ZATVORIL ZA SEBOU DVERE....

A VYZNELO TO TAKTO :

ON : JEMNE S TYMI DVERAMI PRI ZATVARANI PROSIM.....

PASAZIER : RANA AKO Z DELA ...SKORO SA MU VYSIPALI SKLA

ON : CO VAM DRBE VED VAM VRAVIM JEMNE

PASAZIER : NO JA SOM POCUL JEBNI S TYMI DVERAMI.....:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...