kopr Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 zdravim mate nekdo tenhle podvozek popripade co se vsechno musi upravit?? je potreba neco vystuzit ??? a je to vubec na kazdodeni jezdeni dik za nazory http://www.tuningshop.cz/stavitelny-podvozek-jom-peugeot-306-1-1-1-4-1-6-1-8-2-0-1-9d-1-9td.htm Citovat
Fakir Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Na co to chceš? Kvůli vzhledu, nebo jízdním vlastnostem? Citovat
kopr Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 no prvni me napadlo dat dopredu jen kratsi pruziny ale i do zatacek se to naklani tak by to chtelo taky zlepsit ale je to 1,4 takze zas moc na zavodeni to nebude rekl bych pul na pul a zadek bych chtel nechat tak jak je jen pritvrdit a predek dolu o tech 4cm jen aby bylo auto v rovine a lepsi jizdni vlastnosti ale aby se s tim zas dalo normal jezdit [upravil dne 12.5.2009 kopr] Citovat
Fakir Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Takhle, jde o to, že za tyhle peníze je to dobrý tak možná na tuningsrazy a výstavy, kde to převážně stojí, ale rozhodně ne na ježdění. Kvalitní pevné podvozky začínají kolem 12 000 - 15 000 Kč, stavitelné přes 25 000. Stavitelný podvozek za 7000 s daní je rozhodně něco, co bych si na auto nedával, pokud se nechci někde zabít. Pokud to chceš lehce snížit a přitvrdit, použij pružiny Eibach Pro-Kit a lepší tlumiče (třeba Koni, KW) a vzadu vyměň torzní tyče za o číslo silnější a dorovnej výšku předku. Možná bys mohl zkusit nechat k pružinám Pro-Kit i originální tlumiče, co to udělá, pokud máš velmi omezený rozpočet... nejsou tak tvrdé, takže by je tlumiče snad mohly stíhat. Ale jsou to všechno kompromisy, ideální by bylo to udělat pořádně, ale to něco stojí. Citovat
tom406 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: kopr no prvni me napadlo dat dopredu jen kratsi pruziny ale i do zatacek se to naklani tak by to chtelo taky zlepsit ale je to 1,4 takze zas moc na zavodeni to nebude rekl bych pul na pul a zadek bych chtel nechat tak jak je jen pritvrdit a predek dolu o tech 4cm jen aby bylo auto v rovine a lepsi jizdni vlastnosti ale aby se s tim zas dalo normal jezdit [upravil dne 12.5.2009 kopr] já mám plně stavitelný D2racing a ten má výhodu že si k němu můžeš zvolit pružuiny dle použití-měkčí \"street\" nebo pak další až po drag race, já to mám utažené na max tvrdost a na dírách je to naprostý luxus. pokud zvolíš kvalitní značku tak ti zaručuji že nic třískat nebude. Můžu potvrdit že s mým podvozkem D2 projedu třeba přes koleje komfortněji než ze seriovým. kolo to nestihne pustit do díry a celkově to pohltí líp všechny rázy od kol.Tímto zaručuji naprostou spokojenost při koupi D2 racing s pružinama \"Street\" Citovat
kopr Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 jo diky zdalo se mi to levny tak jsme se zeptal tech co tomu rozumej nes si necou koupit hned diky Citovat
kopr Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 nebo dat jen kratsi pruziny -35 mm to by mohlo byt tak akorat ne ??? a seriovy tlumice a pokoj teda jestli jim nevadi ze budou niz http://www.tuningshop.cz/pruziny-jom-peugeot-306-1-1-1-4-1-6-incl-cabrio.htm [upravil dne 12.5.2009 kopr] [upravil dne 12.5.2009 kopr] Citovat
tom406 Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: kopr nebo dat jen kratsi pruziny -35 mm to by mohlo byt tak akorat ne ??? a seriovy tlumice a pokoj teda jestli jim nevadi ze budou niz http://www.tuningshop.cz/pruziny-jom-peugeot-306-1-1-1-4-1-6-incl-cabrio.htm [upravil dne 12.5.2009 kopr] [upravil dne 12.5.2009 kopr] pokud chceš jen ato níž aby to vypadalo líp tak to je zvol pružiny ale jestli koupíš pořádný štelovací tak nebudeš litovat a budeš vysmátý to ti garantuji. je to sakra rozdíl!! Citovat
Fakir Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: kopr nebo dat jen kratsi pruziny -35 mm to by mohlo byt tak akorat ne ??? a seriovy tlumice a pokoj teda jestli jim nevadi ze budou niz http://www.tuningshop.cz/pruziny-jom-peugeot-306-1-1-1-4-1-6-incl-cabrio.htm Jo, ale ne tyhle. Jak jsem říkal, Eibach Pro-Kit. Sériový tlumiče by měly vydržet snížení do 30 mm, Pro-Kit má cca těch 35 mm, tak pokud s tím nebudeš mlátit, mělo by to jít. Citovat
kopr Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 no asi to udelam tak ze to dam dolu jen pruzinama ale as budou penize jsem jen student a na poradnej podvozek ais nenasetrim Citovat
Tunny Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Ja mam sportovni V-MAXX za 9000 a neresim to, dokud jsou novy a tvrdy tlumice drzi to v pohode az se ochodej (s mym jezdenim 1x za tyden) za rok koupim pak poradny, nebo to soupnu na vzduchovej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.