Dave_k Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 2merlin99: Já odčerpávám nádržku tak, že rozpojím okruh ostřiku, hadičku vrazím do kanystru a zapnu ostřik. Sice stěrače jdou chvilu nasucho po skle, ale nijak jim to na tu chvilu nevadí. Citovat
merlin99 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 stanchez dal dobru info ze tam treba hladat:) smerom k svetlam je schovana \"zapadka\", cize staci srobovakom podpacit, potom pomykat a tahat hrdlom sem a tam (je tam gumeny kruzok ako tesnenie) a je vonku:) potom to slo ako po masle ale nikdy viac to dole nebudem davat, strasna piplacka.... aspon uz viem kde sa ta hadicka zasekavala a ako nato. vdaka, stanchez! Citovat
merlin99 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: Dave_k 2merlin99: Já odčerpávám nádržku tak, že rozpojím okruh ostřiku, hadičku vrazím do kanystru a zapnu ostřik. Sice stěrače jdou chvilu nasucho po skle, ale nijak jim to na tu chvilu nevadí. jj to by bola druha moznost:-) Citovat
xplayer5 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Mam SW s xenonama a objem cca 6,5L. Neví někdo, jestli se dá zmenšit stříkání zadního stěrače? To je obrovský žrout Citovat
Smolíček Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 když je tu řeč o ostřikovačích... nemáte někdo typ na zátku nádobky? Nějak jsem jí vytratil... mám bez xenonu ...včera jsem tam nalil 4litry (do plna) Citovat
HonzaZ Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Tak je to docela bomba: origo uzávěr 643237 cena cca 151,- Kč. Citovat
Smolíček Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: HonzaZ Tak je to docela bomba: origo uzávěr 643237 cena cca 151,- Kč. díky díky.. je to docela mazec... ale asi mě beztak nic jiného nezbude než ho koupit a nekoukat přímo do díry:D Citovat
stanchez Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: merlin99 stanchez dal dobru info ze tam treba hladat:) smerom k svetlam je schovana \"zapadka\", cize staci srobovakom podpacit, potom pomykat a tahat hrdlom sem a tam (je tam gumeny kruzok ako tesnenie) a je vonku:) potom to slo ako po masle ale nikdy viac to dole nebudem davat, strasna piplacka.... aspon uz viem kde sa ta hadicka zasekavala a ako nato. vdaka, stanchez! s radostou Citovat
Guest stacoo Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 No ked mi pocitac zahlasi ze hladina v ostrekovacej nadrzke je na minime dolejem 5 litrov a je to plne 407 sw 2.0l Citovat
ace11 Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Ja myslim,ze mi pc nehlasi nizkou hladinu v ostrikovacu,kde je problem? Citovat
shwaara Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Myslím, že to bude stejné jako u 607, která má s ostřikovači 6,5l. Citovat
Přema Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: ace11 Ja myslim,ze mi pc nehlasi nizkou hladinu v ostrikovacu,kde je problem? Pokud nemáš origo xenony a to ty nemáš tak nemáš ani signalizaci nízké hladiny a i tehdy je nádržka cca o 2 l větší než u světel halogenových Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.