Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2merlin99: Já odčerpávám nádržku tak, že rozpojím okruh ostřiku, hadičku vrazím do kanystru a zapnu ostřik. Sice stěrače jdou chvilu nasucho po skle, ale nijak jim to na tu chvilu nevadí. :papa

Odesláno

stanchez dal dobru info ze tam treba hladat:) smerom k svetlam je schovana \"zapadka\", cize staci srobovakom podpacit, potom pomykat a tahat hrdlom sem a tam (je tam gumeny kruzok ako tesnenie) a je vonku:) potom to slo ako po masle ale nikdy viac to dole nebudem davat, strasna piplacka....

aspon uz viem kde sa ta hadicka zasekavala a ako nato.

vdaka, stanchez!

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

2merlin99: Já odčerpávám nádržku tak, že rozpojím okruh ostřiku, hadičku vrazím do kanystru a zapnu ostřik. Sice stěrače jdou chvilu nasucho po skle, ale nijak jim to na tu chvilu nevadí. :papa

jj to by bola druha moznost:-)

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Tak je to docela bomba: origo uzávěr 643237 cena cca 151,- Kč.

díky díky.. je to docela mazec... ale asi mě beztak nic jiného nezbude než ho koupit a nekoukat přímo do díry:D

Odesláno
Původně zaslal: merlin99

stanchez dal dobru info ze tam treba hladat:) smerom k svetlam je schovana \"zapadka\", cize staci srobovakom podpacit, potom pomykat a tahat hrdlom sem a tam (je tam gumeny kruzok ako tesnenie) a je vonku:) potom to slo ako po masle ale nikdy viac to dole nebudem davat, strasna piplacka....

aspon uz viem kde sa ta hadicka zasekavala a ako nato.

vdaka, stanchez!

s radostou :papa

Odesláno

No ked mi pocitac zahlasi ze hladina v ostrekovacej nadrzke je na minime dolejem 5 litrov a je to plne

407 sw 2.0l

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Ja myslim,ze mi pc nehlasi nizkou hladinu v ostrikovacu,kde je problem? :)

Pokud nemáš origo xenony a to ty nemáš tak nemáš ani signalizaci nízké hladiny a i tehdy je nádržka cca o 2 l větší než u světel halogenových

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...