Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

:xvul

kdyz jste tu u toho sterace... tak ta gumicka co stira je vcelku atipicka, nemate poneti kde to koupit, nebo jinak kolikt to stoji v ofic. Peugeot?

Já jsem to kupoval asi před 2 lety v peugeotu,protože jsem to ramínko urval o sníh co jsem měl na skle,a to ramínko jsem koupil cirka za 350.- a samotnej stěrač tuším za 300.-

• O 4 týdny později...
Odesláno

Když jsem měl auto napíchlé na diagnostice kvůli aktivaci tempomatu, tak jsem si nechal rovnou aktivovat automatické stírání zadního okna při zařazení zpátečky ( podmínkou je mít v činnosti přední stěrače ). Tato věcička funguje v pohodě, jenže mi přestaly vpředu fungovat stěrače na polohu dešťového senzoru.

Teda abych byl přesný, tak fungují, ale pouze když stojím. Pokud stojím a zapnu stěrače na polohu dešťového senzoru tak na displeji se mi normálka zobrazí hláška - automatic viper enable a stěrače korektně fungují v módu dešťového senzoru.

Jakmile však přepnu na tuto polohu za jízdy, tak se hláška o aktivaci neobjeví a ani stěrače nemakají, respektive setřou poprvé a víckrát už nikdy.

Pravda je, že než zaktivoval přes diagnostiku tuto funkci zadního stěrače ( nešla povolit samostatně ), tak musel povolit ještě jednu volbu, ale už si přesně nepomatuju, jak se jmenovala - tuším že v názvu byl nějaký ......cyklovač....

Poradíte někdo, jak je to možné??

Odesláno
Původně zaslal: honza406

zde od Peugeota

00006426P6 STÍRÁTKO PEUGEO 208,50 CZK 248,12 CZK 248,12 CZK

00006429K1 DRŽ STÍRÁTKA 412,25 CZK 490,58 CZK 490,58 CZK

[upravil dne 10/5/09 honza406]

jen opravím ceny 6426P6 198,- a 6429K1 392,-:aut

Odesláno

List stěrače BOSH je ono (musej tam psát, že je zadní) dělka cca 30cm. Ještě máš variantu koupit to v BENEXU (kolem 2 stovek) - tam mají sadu 2ks od VALEA (takže ti zbyde ještě jeden, až ti ho zase někdo urve ;))

• O 1 rok později...
Odesláno

já mám naštěstí taky motorek OK. A to ramínko mám taky český. Stírátko mi naštěstí zůstalo, kupoval jsem ho asi před dvěma lety jako druhovýrobu. Je na něm bílý nápis BOSCH. Cenu už ale fakt nevím. Cena toho ramínka je v Peugeotu tedy 495,-?

Odesláno

Taky v pondělí zkusim vrakáč, ale tam kolikrát chtěj víc než stojí originál v Peugeotu. To platí hlavně pro vrakoviště v Kalištích, tam jsou neuvěřitelný zloději. Tam to už ani nezkouším. A cenu v Autobenexu nevíš?

Odesláno

Tak v tý Soběslavi jsou taky \"dobráci\":bojim. 700,- Kč za komplet rameno + stírátko, odděleně koupit nelze:bojim. Takže přesně jak jsem psal výše - na vrakovišti je to dražší než originál:xvul:grr

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Cus, mam vzadu neorigo sterac... Koupil jsem si origo, ale nepasuje tam protoze nemam ten adapter. Da se sehnat samostatne ? Predpokladam, ze jinak je soucasti toho raminka... to se mi ale kupovat nechce kdyz to mam v pohode :-) Nebo nemate nekdo ten adapter ?

Odesláno
zde od Peugeota

00006426P6 STÍRÁTKO PEUGEO 208,50 CZK 248,12 CZK 248,12 CZK

00006429K1 DRŽ STÍRÁTKA 412,25 CZK 490,58 CZK 490,58 CZK

[upravil dne 10/5/09 honza406]

Honzo, nebo nekdo, nemohli byste mi napsat cislo a cenu te krytky (cislo 5)? dekuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...