oddie Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Jo, on ti určitě bude někdo zjišťovat, jestli je to automat. Citovat
dzavel Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: dzavel Policajt je za dva svědky a je to 5:6:D. podle mě to není k smíchu ale spíš k pláči....:blicismajlik:blicismajlik Chtěl jsem tím jen ukázat, že nemá cenu se dohadovat s policajty. Prostě mají svoji pravdu:bacha. Citovat
corsair.cz Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Já jsem jen viděl jak tam něco uvazuje dole (lezl pod kola-ale zajímalo by mě za co to tahá) ale kolečka jsem neviděl ale nebyl jsem tam celý ten proces. Kdysi jsem viděl jak to vytahujou a natvrdo to brali na tu rampu až mi toho auta bylo líto. Proto jsem se ptal jestli to nemůže nějak uškodit, nepřijde mi to dvakrát šetrný.... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 jediné plus této debaty--snad nikdo z pežotklubu nebude parkovat tam, kde nemá co dělat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.