Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosím našel by se někdo kdo by ve volným čase přeložil pár stránek popisu zboží a nějaké informace o zasílání apod. (nic hroznýho). Ještě to nemám spočítaný, jedinou podmínkou je aby to bylo gramaticky úplně v pořádku.

Gugl translátoru neveřím ale pro zrychlení by bylo možný hodit prve do něj a pak udělat korekturu.

Finanční odměna jistá, není problém zaplatit na Sk účet, na přesné částce se domluvíme dopředu.

Jdu to zatím spočítat.

Odesláno

Neni problem :) Daj to kludne sem. Frajerka pise za penize ruzne seminarky, a ruzne prace do skoly. Gramaticky vie perfektne, a chlap, s kterym jejich mama uz hodne rokov zije, vie perfektne po cesky, ma odtial rodinu, a snad i koreny :)

Odesláno

Pre zrychlenie to do slovenciny prelozim s tvojou pomocou aj ja, mozno aj bez tvojej pomoci :) A partnerka to jen gramaticky doladi :D

A volneho casu v praci mam viac ako dost :D

[upravil dne 4/5/09 Lubk0]

Odesláno

Jak som psal vyssie, neni problem :)

Vseobecne obchodne podmienky, reklamacne poriadky a podobne mam nastudovane, skoro s pameti, potrebuju je v praci, a neni problem, to prelozit.

Jak chces, je to na tobe ... Samozrejme gramaticka spravnost zarucena :)

Odesláno

Taky vyznam slov prelozim, frajerka gramaticky upravi, neboli prerobi :D

Ale popravde, ked chcem, tak napisem aj gramaticky spravne...

Odesláno
:xvul tomingo: ano, muze to byt chce/nehce...ja taky v cestine kolikrat pisu: sem misto jsem nebo zvyklej misto zvykly a je to jen proto, ze se mi nechce psat spisovne, ne proto, ze bych to neumela.....a gramaticky spravne to teda fakt neni :)
Odesláno
Původně zaslal: tomingo

:xvul Nechápem, ako niekto chce/nechce písať gramaticky správne!? Hádam len vie/nevie. Keď už raz viem, tak to ide samé... :papa

JJ.

Bohuzil nema spisovnu slovencinu zauzivanu, ako automaticku . Ale viem v akom rode po akom pismene ide ake i/y a podobne.

Ked sme pisali v skole diktat, a proste som rozmyslal, napisal som ho dobre. Bohuzial, automatika to u mna neni, takze asi tak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...