cEvin Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Ahoj vazeny, chcel by som sa opytat, ako \" stiahnem \" kilometre? ide o to, ze som menil budiky a teraz mi auto ukazuje o cca 65 000 km viac a rad by som sa vratil k povodnej hodnote.. bol som sice v peugeote ( len jednom ) kde mi ujo povedal, ze to mozne nie je, comu moc neverim.. dajak ina moznost? vdaka! Citovat
cEvin Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 info v každém autobazaru... jo, mozne to je:) Zabudol som napisat, ze zijem v uk ) sice aj to by mozno vedeli, len tu su strasne blby ludia Citovat
Dave_k Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Máš starý či nový model? Pokud starý tak myslím, že by stačilo přehodit tu kapličku s počítadlem. Citovat
cEvin Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Dave_k Máš starý či nový model? Pokud starý tak myslím, že by stačilo přehodit tu kapličku s počítadlem. novy 2.0 110HDI.. sakra.. Citovat
MagnaWoX Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Dave_k Máš starý či nový model? Pokud starý tak myslím, že by stačilo přehodit tu kapličku s počítadlem. Nestačilo, mám úplně stejnej problém jako kolega, přehazoval sem celej tišťák s displayem a žádná změna. Je to uložený někde jinde. Citovat
cEvin Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: MagnaWoX Původně zaslal: Dave_k Máš starý či nový model? Pokud starý tak myslím, že by stačilo přehodit tu kapličku s počítadlem. Nestačilo, mám úplně stejnej problém jako kolega, přehazoval sem celej tišťák s displayem a žádná změna. Je to uložený někde jinde. tak sa mi zda ze u noveho modelu to je priamo v BSI... cize treba dajaky programik, napojit a nakonfigurovat... aky vsak program a akym sposobom spravit ani srnka netusi:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.