Haryk Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 poraďte kde sehnat přihrádky pod přední sedačky na 807díky Citovat
btl.a Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Myslím že na v vrakáči, nebo u někoho z auta!!!!!!!!:myslim Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Kuci, dotaz Uz nekdy nekdo z Vas mel dany suplik co patri pod predni sedacku v P807 i pod sedadlem ridice ???? Ja nedavno jeden koupil od Plazika, abych ho mel i pod ridicem (pod spolujezdcem jsem ho uz mel), ale pod sedadlo ridice ho ne a ne dostat. Nejak mi tam nechce zapasovat - zacvaknout, pri tom jsem to tam fakt detaelne prolezl a vse tam zda byt uplne stejne jako pod sedackou spolujezdce. Jak jste na tom, - pod kterou sedackou mate suplik? - Ma ho nekdo z Vas pod obema sedackama? - Maho nekdo pod ricicem? - netusite nekdo proc mi tam rostak suplik nechce jit ??? Diky za rady (: Citovat
pro-fil Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Já mám dva šuplíky. Jsou oba stejné. Pod řidičem je ale volnější. Asi tam šel taky těžce a něco se při montáži ulomilo. A jaké máte využití těchto šuplíčku. Co vnich vozite?. Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 No tak s tim jeste jednou zkusim pozapasit Jinak ja mam v jednom autoatlas (pouzivam sice navigaci, ale covek nikdy nevi, kdy ta technika muze selhat ) A v druhym bych rad skladaci destnicek a nejake dalsi cetky Citovat
plaz Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 no a ja mam pod ridicem jen sadu klicu gola na ruzne drobne zavadicky hi hi ja tam suplik nechci tak ho shemik Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Plaziku, az Te priste odlapim, tak mi ho tam pomuzes nacpat Citovat
plaz Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 jen se radne ohni a koukej nasadit jo a nedelej H zag. Citovat
Shemik Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Hele tak uz jsem ho tam nandal Zjistil jsem totiz, ze gro celeho problemu bylo uplne vzadu v tom zapadnuti tech nozicek te konstrukce, ve ktere suplik jezdi. Odstrcil jsem obe predni sedacky uplne dopredu, zkoukl to u spolujezdce, podle toho to nasmeroval i u ridice a pak to uz jen cvaklo a bylo hotovo . Takze parada, uz mam dva supliky a destnicek uz je na svem miste pod ridicem Citovat
plaz Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 sem rikal se radne ohni neeee vidis ze to jde Citovat
Shemik Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Jo take reflexni vesty chci v tech suplikach vozit, aby byly po ruce, kdyby neco. Pred tim jsem je mel v kufru, kam se sice autem da prolezt, ale to je dost neprakticke a na rozzurene dalnici lezt z auta take neni uplne koser Citovat
plaz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 na to ja mam sitku mezi ridicem a spolujezdcem a tam mam vse potrebne Citovat
Shemik Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 JJ, plazovu sitku jsem videl a potvrzuju, ze je Citovat
plaz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 aspon neco kdyz uz tady pisu jak zbesilej Citovat
Milan+ Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Tak a už je tam mám taky pod oběma sedačkama. Ale myslel jsem jak jsou ty spodky velké,že i šuplíčky budou větší Citovat
Tango C8 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 JA mám dvě šuplíčky do zrodu vozu:-) Mám tam nějaké gola klíče, náhradní výbojky (ale staré, co kdyby něco), nějaký hadr a tak no:-) Citovat
filas1 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Mám taky 2 šuplík, v 1 lékárnu a v 2. reflexní vestu a měnič na 220V. Citovat
Sasula Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Ja mam jen u spolujezdce, ale vyuzivam ho na naradi... pod ridice pujde menic na 220V a nebo spis zesilovac na audio... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.