Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kuci, dotaz :papa

Uz nekdy nekdo z Vas mel dany suplik co patri pod predni sedacku v P807 i pod sedadlem ridice ????

Ja nedavno jeden koupil od Plazika, abych ho mel i pod ridicem (pod spolujezdcem jsem ho uz mel), ale pod sedadlo ridice ho ne a ne dostat. Nejak mi tam nechce zapasovat - zacvaknout, pri tom jsem to tam fakt detaelne prolezl a vse tam zda byt uplne stejne jako pod sedackou spolujezdce.

Jak jste na tom,

- pod kterou sedackou mate suplik?

- Ma ho nekdo z Vas pod obema sedackama?

- Maho nekdo pod ricicem?

- netusite nekdo proc mi tam rostak suplik nechce jit ???

Diky za rady (:

Odesláno

Já mám dva šuplíky. Jsou oba stejné. Pod řidičem je ale volnější. Asi tam šel taky těžce a něco se při montáži ulomilo.

A jaké máte využití těchto šuplíčku. Co vnich vozite?.

Odesláno

No tak s tim jeste jednou zkusim pozapasit :bacha:D:super

Jinak ja mam v jednom autoatlas (pouzivam sice navigaci, ale covek nikdy nevi, kdy ta technika muze selhat :D )

A v druhym bych rad skladaci destnicek a nejake dalsi cetky :P

Odesláno

Hele tak uz jsem ho tam nandal :super Zjistil jsem totiz, ze gro celeho problemu bylo uplne vzadu v tom zapadnuti tech nozicek te konstrukce, ve ktere suplik jezdi. Odstrcil jsem obe predni sedacky uplne dopredu, zkoukl to u spolujezdce, podle toho to nasmeroval i u ridice a pak to uz jen cvaklo a bylo hotovo :super. Takze parada, uz mam dva supliky a destnicek uz je na svem miste pod ridicem :potlesk

Odesláno

Jo take reflexni vesty chci v tech suplikach vozit, aby byly po ruce, kdyby neco. :)

Pred tim jsem je mel v kufru, kam se sice autem da prolezt, ale to je dost neprakticke

a na rozzurene dalnici lezt z auta take neni uplne koser :)

• O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...