Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak jsem si dnes všiml, že když jedu do zatáčky asi stovkou, a tou zatáčkou myslím hodně mírnou zatáčku, začínají mi pískat kola jako bych jel 150km/h. Myslel jsem si, že by mohlo jít o špatný tlumiče, ale ještě jsem se k tomu nedostal. No a ve finále mi z toho dnes začal unikat černý dým, nijak hrozný, ale je tam. Mám vyměněné vstřiky, nové čerpadlo i EGR, takže asi olej ne? :myslim

Odesláno

Gumy jsou všechny nafouknuté, jsou vyvážené, jsou to Dunlopy, takže si dovolím říct, že i kvalita. Jinak k tomu dýmu, byl jsem si to teĎ prošlápnout, zprvu je bílý, když se přidupne tak černý. Hladinu oleje jsem kontroloval, motor má jakoby nepravidelný chod. Včera jsem s ním jel po dálnici a nepřehříval se, max. 90 stupňů.

Odesláno

Gumy přehustěny, problém vyřešen. Na druhou stranu mi dnes klesl výkon a turbo toho taky moc nenadělá. Kdybych měl hádat, typl bych to zase na EGR ventil, kdyby nebyl měněný před čtyřmi měsíci...Tak nevím :nevim

Odesláno

mal som podobný problém avšak bez dymu a taktiež to bolo v gumách a to som tam mal michelinky dofúkal som a bolo po probléme:papa

[upravil dne 5/5/09 gedu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...