Theraphosa Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Ahoj, tak jsem si dnes všiml, že když jedu do zatáčky asi stovkou, a tou zatáčkou myslím hodně mírnou zatáčku, začínají mi pískat kola jako bych jel 150km/h. Myslel jsem si, že by mohlo jít o špatný tlumiče, ale ještě jsem se k tomu nedostal. No a ve finále mi z toho dnes začal unikat černý dým, nijak hrozný, ale je tam. Mám vyměněné vstřiky, nové čerpadlo i EGR, takže asi olej ne? Citovat
AnotherOne Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Pískanie môže byť zlou geometriou. Olejový dym je modrý. Toto vyzerá na naftu. Citovat
Bobo.KH Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Taky bych to viděl na geometrii:myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 a máš je dobře nafoukané ???? Citovat
Theraphosa Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Gumy jsou všechny nafouknuté, jsou vyvážené, jsou to Dunlopy, takže si dovolím říct, že i kvalita. Jinak k tomu dýmu, byl jsem si to teĎ prošlápnout, zprvu je bílý, když se přidupne tak černý. Hladinu oleje jsem kontroloval, motor má jakoby nepravidelný chod. Včera jsem s ním jel po dálnici a nepřehříval se, max. 90 stupňů. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 neufukuje ti nekde turbo, zkontroluj hadice jestli nejsou popraskane, nebo tak cerny dym - moc paliva Citovat
lubokpz Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 skús gumy jemne prehustit (0,2-0,3) a vyskúšaj. ak bude pískať - geometria (možno vadné čapy) Citovat
Theraphosa Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Gumy přehustěny, problém vyřešen. Na druhou stranu mi dnes klesl výkon a turbo toho taky moc nenadělá. Kdybych měl hádat, typl bych to zase na EGR ventil, kdyby nebyl měněný před čtyřmi měsíci...Tak nevím Citovat
gedu Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 mal som podobný problém avšak bez dymu a taktiež to bolo v gumách a to som tam mal michelinky dofúkal som a bolo po probléme:papa [upravil dne 5/5/09 gedu] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.