Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi nevim co to je,nac to je a jak to funguje....Mam 309,1.9d a na vstrikovacim cerpadle je krome lanka na plyn jeste jedno kratke lanko,ktere vede nekam do telesa termostatu. Je jedno jestli je motor studeny nebo teply,to lanko je porad povolene.Napadlo me jestli to nema neco spolecneho se studenymi starty,protoze mi to na studeno trosku hure startuje,ale zarazi me,ze to lanko je porad volne....Tak nevim,co myslite vy?

Odesláno

Dik za odpovedi,asi taky nefunguje..Napadlo me nejake rucni ovladani,protoze na studeno musim celkem dlouho tocit( cca 10 sec.) nez to chytne..Nevite jak na to??

Odesláno

Normalne, uplne stejne, jako se to delalo u Favorita.(rucni sytic)

Jinak se tomu rika automaticky predsuvnik...

Funguje asi u jednoho z peti aut.

U Peugeotu stoji cca 1400,- Kc

P.S.: Proc oznacujes prispevky ??????

Odesláno

jasne... s kolickem musis nadvakrat.. lepsi je si to udelat na packu z kabiny, nebo zainvestovat 1400,-

Vetsinou ten sytic potrebujes v zime a to je desna zima...

Odesláno

Mě to taky nechodí, cena na šrotu v Koblově už nedoporučuju 500,-, v Klimkovicích zatím nevím ale přístup kluků super hned jsem změnil k nim, už je tady někdo doporučoval a já se připojuji, a k tématu ovládací páčka z kola s bovdenem, jedna nebo žádná dírka směrem k mororu a je to. Umístění dle pohodlí majitele.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...