Cune Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Ahoj, na P406 HDI je hned za vzduchovým filtrem docela velká plastová roura, která mi dost ošklivě rupla. Určitě je to prasklý už delší dobu, ale nevšiml jsem si toho, je to prasklý tak blbě, že to neni na první pohled vidět. Je to hodně dlouhá podélná prasklina a vytváří docela velkou ďouru Provizorně jsem to zalepil lepicí páskou, ale bude to chtít opravit nebo vyměnit. Náááhodou, nevíte někdo, jestli se to dá nějak opravit? Třeba zavařit? Vim, že se vaří plasty, ale přecejen, u toho motoru to asi dostává větší záhul Opravit či vyměnit? Co myslíte? Navíc je před tou prasklinou nějakej konektor. Tušim, že to bude nějaký čidlo ohledně vzduchu do motoru Díky té prasklině dostává asi \"centrální mozek\" zkreslené informace, když se vzduch přisává jinde? Na obrázku je to roura označená číslem 7 Ta prasklina začíná u prvního ohybu až někam dolů, minimálně k tomu dalšímu ohybu. Dál jsem neviděl Citovat
oddie Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 To opravíš těžko. Jestli chceš, mám jí z vraku. Citovat
Cune Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 Ahoj, díky za nabídku! Písni co za to budeš chtít a kdy máš čas, moc mi tim pomůžeš, nebudu jí muset nikde shánět Z Plzně do Prahy je to kousek Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 určitě si kup jinou a nic neopravuj--,ten konektor je od váhy vzduchu a ta má vliv na chod motoru,navíc ti jde do turba a tím i do válců ,,špinavý\'\' vzduch (mimo vzduchový filtr) tou prasklinou a to je zlé vyměnil bych to co nejdříve... Citovat
Cune Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 Už jste tu rouru někdo vyndaval? Nedokázal jsem jí dostat ven. Zlatej ježek v kleci Citovat
Cune Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Do pi*i, druhej pokus jí sundat. Ta svi*ě holt ven nepůjde. Opraveno odolnější lepenkou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.