Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prasklá plastová roura sání vzduchu

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, na P406 HDI je hned za vzduchovým filtrem docela velká plastová roura, která mi dost ošklivě rupla. Určitě je to prasklý už delší dobu, ale nevšiml jsem si toho, je to prasklý tak blbě, že to neni na první pohled vidět. Je to hodně dlouhá podélná prasklina a vytváří docela velkou ďouru :nevim Provizorně jsem to zalepil lepicí páskou, ale bude to chtít opravit nebo vyměnit. Náááhodou, nevíte někdo, jestli se to dá nějak opravit? Třeba zavařit? Vim, že se vaří plasty, ale přecejen, u toho motoru to asi dostává větší záhul :myslim Opravit či vyměnit? Co myslíte? Navíc je před tou prasklinou nějakej konektor. Tušim, že to bude nějaký čidlo ohledně vzduchu do motoru :myslim Díky té prasklině dostává asi \"centrální mozek\" zkreslené informace, když se vzduch přisává jinde? :bacha Na obrázku je to roura označená číslem 7 Ta prasklina začíná u prvního ohybu až někam dolů, minimálně k tomu dalšímu ohybu. Dál jsem neviděl :nevim

post-0-14109606574068_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, díky za nabídku! Písni co za to budeš chtít a kdy máš čas, moc mi tim pomůžeš, nebudu jí muset nikde shánět :bojim Z Plzně do Prahy je to kousek ;)

Odesláno

určitě si kup jinou a nic neopravuj--:myslim,ten konektor je od váhy vzduchu a ta má vliv na chod motoru,navíc ti jde do

turba a tím i do válců ,,špinavý\'\' vzduch (mimo vzduchový filtr) tou prasklinou a to je zlé :myslim

vyměnil bych to co nejdříve...:myslim

• O 1 rok později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...