Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před pár dny (cca počátkem dubna) tu soused z baráku nabízel své kupé za 98 000,- Kč (pravda rok 1999). Kupé u je pryč, je to jen ukázka za kolik jsou kupátka prodejná - mě osobně 140 000 za 2001 přijde vcelku dost.

Odesláno

No nedavno to mel jeste za 150 000 .... navic jde o \"novej model\" a pokud se kouknes tak od 2001 levnejc rozhodne zadny nenajdes (teda ja jsem nenasel).... Proste se mi to fakt nezda... Jinak to vim ze starsi model (140Kw) se pohybuje okolo tech 100 000 Kč. Jinak hlavne prosim aby jste poradne okoukly ty fotky (vim ze jich moc neni a ze na nich toho taky moc videt neni) jestli neuvidi vase zkusene oko nejakou \"vadu\"...

[upravil dne 28/4/09 S.p.o.o.p]

Odesláno
:xvul No ked porovnam kolko som ja dal za coupe a aku ma cenu teraz...tak pocitam ze to uz tak akurat u mna zhrdzavie....nic ine sa totiz s nim neoplati...:nevim
Odesláno

mozno poviem hlupost kupecka nepoznam,ale tam ako je dalsi informacie.tam je napisane deaktivacia airbagu spolujazdca.ja to mam na aute a urcite aj kupe ale to patri ku vybave ked uz.ak som napisal hlupost tak sorry.inak vyzera dobre,len to sa treba povozit lepsie pozriet karoseriu a take vecicky.

BoneDaddy pokial viem tak uz mali,ale mozno je to este posledna verzia ci nie?:mad:

[upravil dne 28/4/09 jarco623]

Odesláno

Cili zatim nic podezrelyho podle fotek??? Neprijde vam treba koncovka vyfuku dost krivo nebo je to jen zpusobeny pohledem z boku.... Jako projet a poradne zkouknout podvozek (nejen ten) je samozrejmost le to az na miste zejo .... proto se ptam tady jestli na tech fotach neni neco videt co moje \"nezkusene\" oko nevidi :D :D:D.... P.S : ono ten multiplex (nebo co :-D ) asi jak kde...ted jsem prohlizel fotky a nektery coupe 2001 je ma, a jiny ne.... dokonce i coupe z 2002 ho nemelo tak nvm podle ceho to urcovaly kam ho dat a kam ne :D

[upravil dne 28/4/09 S.p.o.o.p]

Odesláno

Koncovka vyfuku moze byt krivo ale tak z foto to nic nepovie...

Skor som si vsimol, neviem preco na stredovom paneli nie je vidno vypinanie ESP/ASR. Bud to je taka blba foto ze to tam nie je vidno kvoli tomu odrazu alebo zeby to bola doplnkova vybava a toto ju nema ??? :myslim

To ozaj nechapem....

Inak vsetko vyzera byt OK.

Odesláno

jj toho jsem si taky vsiml...taky netusim jestli je to zrovna nahoda ze kvuli tomu odrazu to neni videt nebo je to \"schvalne\"... no kazdopadne ve vybave to napsany je cili kdyby to tam nebylo tak to asi neuvede ve vybave ne? Asi te ted nejak nechapu co jsi tim myslel:D

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

mozno poviem hlupost kupecka nepoznam,ale tam ako je dalsi informacie.tam je napisane deaktivacia airbagu spolujazdca.ja to mam na aute a urcite aj kupe ale to patri ku vybave ked uz.ak som napisal hlupost tak sorry.inak vyzera dobre,len to sa treba povozit lepsie pozriet karoseriu a take vecicky.

BoneDaddy pokial viem tak uz mali,ale mozno je to este posledna verzia ci nie?:mad:

[upravil dne 28/4/09 jarco623]

Jarco623, sorry, ale co jsi tím chtěl říct?? Nějak to nemůžu přeložit a slovensky celkem umím.:myslim

Jestli to mělo být, že každé auto s bagem spolujezdce má deaktivaci, tak naopak deaktivaci má málokteré z těch starších.

Jinak to auto pohledově vypadá dobře, ale nechal bych ho proklepnout klukům dle VIN. Ty kilometry se mi nezdají. Je to něco přes 15 tis ročně sice, ale jestli je to auto zvenku, bude mít víc. Nemá servisku, proč? Nech rpoklepnout VIn a hodně koukej a hodně se ptej. Není fotka ze strany řidiče, jestli není odrbaná sedačka, to by taky o něčem svědčilo.

[upravil dne 28/4/09 kupák]

Odesláno

sorry myslel som to ze je tam napisane ze deaktivacia airbagu spolujazdca mozno je to hlupost,ale je to tak napisane ako ze co vsetko opravoval na aute preto mi to tam nejako nesedi,si pozrite lepsie ,,,dalsi informacie,,,,.

mozno to iba zle napisal.

Odesláno

prodávající asi nebude mít auto dlouho podle RZ AB se moc dlouho nepoužívá,jinak jak se už psalo,proklepnout historii i stav podle fotek toho moc vidět není:(

Odesláno
Původně zaslal: subin

prodávající asi nebude mít auto dlouho podle RZ AB se moc dlouho nepoužívá,jinak jak se už psalo,proklepnout historii i stav podle fotek toho moc vidět není:(

Není to AB, xA8 :D

Každopádně si přičti k ceně udělání rozvodů,dle km je na ně nejvyšší čas, a pochybuji, že je majitel dělal.... a hned je cena jinde:papa

Odesláno

jediné čeho jsem si všiml (nemám moc nezkušené oko ;) ) na poslední fotce nesedí plast pod tlačítkem pamětí sedaček a s autem musel jezdit nějaký trpaslík soudě posunutí sedačky až k páčce otvírání víčka nádrže :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...