S.p.o.o.p Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 ..... Vsechny Vase postrehy,pripominky atd.... Po nejaky, totiz pokukuju a tohle mi prijde podivne levny... Vsem dik http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/peugeot/406/6951011 [upravil dne 28/4/09 S.p.o.o.p] Citovat
Ajdamek Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Mi ta cena nepřijde nijak podezřelá, spíš reálná. Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Před pár dny (cca počátkem dubna) tu soused z baráku nabízel své kupé za 98 000,- Kč (pravda rok 1999). Kupé u je pryč, je to jen ukázka za kolik jsou kupátka prodejná - mě osobně 140 000 za 2001 přijde vcelku dost. Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 No nedavno to mel jeste za 150 000 .... navic jde o \"novej model\" a pokud se kouknes tak od 2001 levnejc rozhodne zadny nenajdes (teda ja jsem nenasel).... Proste se mi to fakt nezda... Jinak to vim ze starsi model (140Kw) se pohybuje okolo tech 100 000 Kč. Jinak hlavne prosim aby jste poradne okoukly ty fotky (vim ze jich moc neni a ze na nich toho taky moc videt neni) jestli neuvidi vase zkusene oko nejakou \"vadu\"... [upravil dne 28/4/09 S.p.o.o.p] Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 No ked porovnam kolko som ja dal za coupe a aku ma cenu teraz...tak pocitam ze to uz tak akurat u mna zhrdzavie....nic ine sa totiz s nim neoplati... Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Jak to bylo s páčkama u coupé? V roce 2001 ještě byly takové jako jsou na fotkách? U normální 406 už byly tuším ploché ne? Citovat
jarco623 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 mozno poviem hlupost kupecka nepoznam,ale tam ako je dalsi informacie.tam je napisane deaktivacia airbagu spolujazdca.ja to mam na aute a urcite aj kupe ale to patri ku vybave ked uz.ak som napisal hlupost tak sorry.inak vyzera dobre,len to sa treba povozit lepsie pozriet karoseriu a take vecicky. BoneDaddy pokial viem tak uz mali,ale mozno je to este posledna verzia ci nie? [upravil dne 28/4/09 jarco623] Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Tie packy boli take ake su... Tie ploche boli az u verzii s multiplexom a asi je jedno ci sedan alebo coupe. Aspon myslim Citovat
jarco623 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 y2k ale 2001 by uz mali mat multiplex,a tam sa neda dat automaticke zapinanie svetiel cez relatka ale da sa zapnut iba cez bsi. Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 No to neviem ci mas pravdu....alebo ju mozno nemam ja...to chce vacsieho asi odbornika ako som ja Citovat
jarco623 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 a vacsieho ako aj ja asi v tom mam mis mas,uz som toho vela precital a asi sa mi to z niesa Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Cili zatim nic podezrelyho podle fotek??? Neprijde vam treba koncovka vyfuku dost krivo nebo je to jen zpusobeny pohledem z boku.... Jako projet a poradne zkouknout podvozek (nejen ten) je samozrejmost le to az na miste zejo .... proto se ptam tady jestli na tech fotach neni neco videt co moje \"nezkusene\" oko nevidi :D:D.... P.S : ono ten multiplex (nebo co :-D ) asi jak kde...ted jsem prohlizel fotky a nektery coupe 2001 je ma, a jiny ne.... dokonce i coupe z 2002 ho nemelo tak nvm podle ceho to urcovaly kam ho dat a kam ne [upravil dne 28/4/09 S.p.o.o.p] Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Koncovka vyfuku moze byt krivo ale tak z foto to nic nepovie... Skor som si vsimol, neviem preco na stredovom paneli nie je vidno vypinanie ESP/ASR. Bud to je taka blba foto ze to tam nie je vidno kvoli tomu odrazu alebo zeby to bola doplnkova vybava a toto ju nema ??? To ozaj nechapem.... Inak vsetko vyzera byt OK. Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 jj toho jsem si taky vsiml...taky netusim jestli je to zrovna nahoda ze kvuli tomu odrazu to neni videt nebo je to \"schvalne\"... no kazdopadne ve vybave to napsany je cili kdyby to tam nebylo tak to asi neuvede ve vybave ne? Asi te ted nejak nechapu co jsi tim myslel:D Citovat
Y2K Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Ved presne to iste co ty...kazdopadne za preverenie to stoji Citovat
kupák Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: jarco623 mozno poviem hlupost kupecka nepoznam,ale tam ako je dalsi informacie.tam je napisane deaktivacia airbagu spolujazdca.ja to mam na aute a urcite aj kupe ale to patri ku vybave ked uz.ak som napisal hlupost tak sorry.inak vyzera dobre,len to sa treba povozit lepsie pozriet karoseriu a take vecicky. BoneDaddy pokial viem tak uz mali,ale mozno je to este posledna verzia ci nie? [upravil dne 28/4/09 jarco623] Jarco623, sorry, ale co jsi tím chtěl říct?? Nějak to nemůžu přeložit a slovensky celkem umím. Jestli to mělo být, že každé auto s bagem spolujezdce má deaktivaci, tak naopak deaktivaci má málokteré z těch starších. Jinak to auto pohledově vypadá dobře, ale nechal bych ho proklepnout klukům dle VIN. Ty kilometry se mi nezdají. Je to něco přes 15 tis ročně sice, ale jestli je to auto zvenku, bude mít víc. Nemá servisku, proč? Nech rpoklepnout VIn a hodně koukej a hodně se ptej. Není fotka ze strany řidiče, jestli není odrbaná sedačka, to by taky o něčem svědčilo. [upravil dne 28/4/09 kupák] Citovat
jarco623 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 sorry myslel som to ze je tam napisane ze deaktivacia airbagu spolujazdca mozno je to hlupost,ale je to tak napisane ako ze co vsetko opravoval na aute preto mi to tam nejako nesedi,si pozrite lepsie ,,,dalsi informacie,,,,. mozno to iba zle napisal. Citovat
subin Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 prodávající asi nebude mít auto dlouho podle RZ AB se moc dlouho nepoužívá,jinak jak se už psalo,proklepnout historii i stav podle fotek toho moc vidět není Citovat
MaPiv Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: subin prodávající asi nebude mít auto dlouho podle RZ AB se moc dlouho nepoužívá,jinak jak se už psalo,proklepnout historii i stav podle fotek toho moc vidět není Není to AB, xA8 Každopádně si přičti k ceně udělání rozvodů,dle km je na ně nejvyšší čas, a pochybuji, že je majitel dělal.... a hned je cena jinde:papa Citovat
punkac Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 jediné čeho jsem si všiml (nemám moc nezkušené oko ) na poslední fotce nesedí plast pod tlačítkem pamětí sedaček a s autem musel jezdit nějaký trpaslík soudě posunutí sedačky až k páčce otvírání víčka nádrže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.