Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kámoš mi dovezl PC s menší chybou. Při startu WXP se pokaždé pustí scandisk že chce udělat kontrolu disku. Dojde tak do 60%, tam se sekne a pomůže jen restart. Když to stornuji tak Wokna normálně naběhnou. Tam když chci udělat kontrolu disku tak to vyhodí modrou obrazovku kde píšou Kernel_stack_inpage_error a resetne se to. Co to znamená? Deska je Jetway V600DAP a disk Maxtor SATA 80GB.

Odesláno

Zkus HDD v jiným PC třeba jako Slave. Případně disk přeformátovat. Pokud si chceš zachovat data je na to dobrej prográmek \"GHOST\". Už mi párkrát zachránil novou instalaci.:)

Odesláno
Napsán autorem Tomas-X

Kámoš mi dovezl PC s menší chybou. Při startu WXP se pokaždé pustí scandisk že chce udělat kontrolu disku. Dojde tak do 60%, tam se sekne a pomůže jen restart. Když to stornuji tak Wokna normálně naběhnou. Tam když chci udělat kontrolu disku tak to vyhodí modrou obrazovku kde píšou Kernel_stack_inpage_error a resetne se to. Co to znamená? Deska je Jetway V600DAP a disk Maxtor SATA 80GB.

Máš tam origo ovladače k SATA a k chipsetu na desce ?

Odesláno

Je dobre zkusit nabootovat Rescue mod, v ceskych woknech \"Konzole pro zotaveni\" z instalacniho CD a potom pustit \"CHKDSK c: /p /r\". Na 100GB disku to trva tak 2 hodiny.

Druha chyba muze byt poskozeny swap soubor. To staci zrusit pouziti swapu, po restartu ho smazat a znovu aktivovat.

Odesláno

Virus tam není, to mě napadlo jako první tak jsem to projel dvěma antivirama. A Bios je tam nejnovější verze, viděl bych to spíš na HDD, už jednou s ním byly problémy.

Odesláno

NTFS se mi zdá trochu stavěná pro servry a ne pro normální uživatele. Já osobně používám FAT 32 kvůli kompatibilitě se staršíma programama a zatím v poho. To? můj názor.

Odesláno

To určitě, ale má to více výhod (šifrování souborů, lepší správa místa na disku, menší náchylnost k pádům, není omezený limit velikosti souboru na 4 GB), ale taky jednu nevýhodu: když ti zhavaruje disk, přes DOS se do něj nedostaneš. Až po použití nějakého programu na práci s NTFS diskama pd DOSem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...