Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, potřebuju radu. V autorizovaném servisu mi měnili teplotní čidlo za nové. Myslím, že mi říkali, že je umístěné v pravém zpětném zrcátku, nicméně mi příjde, že stále ukazuje nesmyslné teploty. Třeba včera ukazoval palubní počítač, že venku je 26 i 28 stupňu, což je podle mě blbost. Teďka ráno ukazuje 15 stupňu, čemuž bych i věřil.Nemáte někdo, prosím, tip, jak zjistit, zda-li to čidlo lže, ne? :D A další dotaz je ten, že když stahuju okýnka předních dveří (řidič + spolujezdec) tak to příííšerně vrže. Prosím, poraďte mi, zda-li dokážu sám sundat část těch dveří a něco promazat, nebo raději do servisu.. P.S. Nemáte, prosím někdo PDF návod k 406ce z roku 2001?Pokud ano, prosím pošlete mi ho na mejl. Díky moc všem!

[upravil dne 28/4/09 FunScreen]

Odesláno

Poštou ti to nikdo nedá, má to 100MB (servisní....). Tady je odkaz na Uživatelský (Tlačítko HLEDAT)

...a poštou jsem poslal odkaz na Servisní.....

Odesláno

Pokud ti na auto svítí slunce, budeš mít i na teploměru vyšší teplotu. Sám uvádíš, že ráno je teplota jakžtakž.

A to vrzání, sundej tapecírung a promaž vedení, lanovody, no prostě vše, co se může pohybovat

[upravil dne 28.4.2009 kobr]

Odesláno

teplotu zistis jednoducho. Orientacne o +/- 1stupen. Zober si akykolvek teplomer co mas doma o ktorom vies, ze ukazuje dobre a daj ho pri cidlo. Hadam volajaco zistis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...