Ferry Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: tiburtius Vymeň zelené čidlo na bloku motora ak sa ti rozsvietila Stopka a bežali sahary (ventilátory) ml som podobný problém ale som ho vyriešil . zelene cidlo je pro ridici jednotku motoru, to s tim nema nic spolecneho Citovat
tiburtius Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: tiburtius Vymeň zelené čidlo na bloku motora ak sa ti rozsvietila Stopka a bežali sahary (ventilátory) ml som podobný problém ale som ho vyriešil . zelene cidlo je pro ridici jednotku motoru, to s tim nema nic spolecneho ja som mal problém taký že : zasvietila STOP-ka a ventilátory bežali nechal som vychladnúť motor troška a zas som naštartoval a všetko v pohode . potom som prišiel na to že to robí zelené čidlo dáva signál riadiacej jednotke že je motor prehriaty . Čidlo som vymenil a všetko ok . Podľa teba to nemá nič spoločné ? Ak má olej a ostatné veci v norme Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 dle schematu ale kontrolku STOP rozsvecuje ridici jednotka vetraku, ktera ma sve cidlo a to ma barvu hnedou ... Citovat
tiburtius Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 ja som našiel toto Poznámka vodu som mal na 90 [upravil dne 29.4.2009 tiburtius] Citovat
subin Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: Ferry ventilatory se spinaj ruzne, v zavislosti zda je pustena klima nebo ne, bez klimy by mely na prvni rychlost bezet tusim oba a to od cca 97stC , to jsou zapojeny do serie, pak by se mely prepnout na druhou rychlost od cca 105st C - zapojeni paralelne mezi seriovym a paralelnim zapojenim prepinaji tri relatka pod predni maskou. po zapnuti klimatizace bezi ihned (bez zavislosti na teplote motoru) tusim ze jen jeden na prvni rychlost, ale tim si nejsem uplne jist RJ vetraku je jedna v levem podbehu pod plastovym nadkolim v predni casti. Relatka jsou tri, pod predni maskou primo na ventilatorove stene muzou to byt jak relatka, tak ridici jednotka, tak treba motor jednoho z vetraku ( napr. spatne uhliky), zaoxidovane konektory, zaoxidovane patice relatek, upadly dratek z konektoru nebo z patice, spatne cidlo na termostatu (je to to s hnedym konektorem, zelene je pro RJ motoru, modre pro ukazatel na budikach) proste tech moznosti je spoustu, je treba vsechno projit, promerit a vyzkouset Při zapnutí klima běží oba dva a to na první rychlost;) Citovat
Kovis Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Nachazi se nekde nejaka pojistka na vetrak od klimi? Popripade na prvni rychlost obou vetraku? Bo mi bezi jen na druhou rychlost a kdyz pustim klimu tak se vetrak nerozebehne. Citovat
Boulik Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 to mi prave taky delalo a pak sem sel na diagnostiku a tam mi rekli ze mam odpalenou ridici jednotku ventilatoru. Prehodily jednotku a je to v pohode doporucuju jit na diagnostiku [upravil dne 30/4/09 Boulik] Citovat
Guest servisman Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: Kovis Nachazi se nekde nejaka pojistka na vetrak od klimi? Popripade na prvni rychlost obou vetraku? Bo mi bezi jen na druhou rychlost a kdyz pustim klimu tak se vetrak nerozebehne. to mne dělalo taky nakonec jak jsou relé měl jsem jeden drátek upadlý zezadu jak je přívod k patici relé.Po přidělání nového pak větráky začaly makat na pomalou rychlost při klimě. Citovat
kovi306 Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: Boulik to mi prave taky delalo a pak sem sel na diagnostiku a tam mi rekli ze mam odpalenou ridici jednotku ventilatoru. Prehodily jednotku a je to v pohode doporucuju jit na diagnostiku [upravil dne 30/4/09 Boulik] a to jsi byl na tý diagnostice přímo v peugeotu?? a kolik za to chtěj? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.