Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tiburtius

Vymeň zelené čidlo na bloku motora ak sa ti rozsvietila Stopka a bežali sahary (ventilátory) ml som podobný problém ale som ho vyriešil . :P

zelene cidlo je pro ridici jednotku motoru, to s tim nema nic spolecneho

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: tiburtius

Vymeň zelené čidlo na bloku motora ak sa ti rozsvietila Stopka a bežali sahary (ventilátory) ml som podobný problém ale som ho vyriešil . :P

zelene cidlo je pro ridici jednotku motoru, to s tim nema nic spolecneho

ja som mal problém taký že : zasvietila STOP-ka a ventilátory bežali nechal som vychladnúť motor troška a zas som naštartoval a všetko v pohode . potom som prišiel na to že to robí zelené čidlo dáva signál riadiacej jednotke že je motor prehriaty . Čidlo som vymenil a všetko ok . Podľa teba to nemá nič spoločné ? :myslim

Ak má olej a ostatné veci v norme

Odesláno

dle schematu ale kontrolku STOP rozsvecuje ridici jednotka vetraku, ktera ma sve cidlo a to ma barvu hnedou ...

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ventilatory se spinaj ruzne, v zavislosti zda je pustena klima nebo ne, bez klimy by mely na prvni rychlost bezet tusim oba a to od cca 97stC , to jsou zapojeny do serie, pak by se mely prepnout na druhou rychlost od cca 105st C - zapojeni paralelne mezi seriovym a paralelnim zapojenim prepinaji tri relatka pod predni maskou.

po zapnuti klimatizace bezi ihned (bez zavislosti na teplote motoru) tusim ze jen jeden na prvni rychlost, ale tim si nejsem uplne jist

RJ vetraku je jedna v levem podbehu pod plastovym nadkolim v predni casti.

Relatka jsou tri, pod predni maskou primo na ventilatorove stene

muzou to byt jak relatka, tak ridici jednotka, tak treba motor jednoho z vetraku ( napr. spatne uhliky), zaoxidovane konektory, zaoxidovane patice relatek, upadly dratek z konektoru nebo z patice, spatne cidlo na termostatu (je to to s hnedym konektorem, zelene je pro RJ motoru, modre pro ukazatel na budikach) proste tech moznosti je spoustu, je treba vsechno projit, promerit a vyzkouset

Při zapnutí klima běží oba dva a to na první rychlost;)

Odesláno

Nachazi se nekde nejaka pojistka na vetrak od klimi? Popripade na prvni rychlost obou vetraku?

Bo mi bezi jen na druhou rychlost a kdyz pustim klimu tak se vetrak nerozebehne.

Odesláno

to mi prave taky delalo a pak sem sel na diagnostiku a tam mi rekli ze mam odpalenou ridici jednotku ventilatoru.

Prehodily jednotku a je to v pohode doporucuju jit na diagnostiku

[upravil dne 30/4/09 Boulik]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Kovis

Nachazi se nekde nejaka pojistka na vetrak od klimi? Popripade na prvni rychlost obou vetraku?

Bo mi bezi jen na druhou rychlost a kdyz pustim klimu tak se vetrak nerozebehne.

to mne dělalo taky nakonec jak jsou relé měl jsem jeden drátek upadlý zezadu jak je přívod k patici relé.Po přidělání nového pak větráky začaly makat na pomalou rychlost při klimě.

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

to mi prave taky delalo a pak sem sel na diagnostiku a tam mi rekli ze mam odpalenou ridici jednotku ventilatoru.

Prehodily jednotku a je to v pohode doporucuju jit na diagnostiku

[upravil dne 30/4/09 Boulik]

a to jsi byl na tý diagnostice přímo v peugeotu?? a kolik za to chtěj?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...