Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

néé že bych ho potřeboval..ale tak když už tak by mě zajímal stav toho nárazníku..a taky v jaké by byl barvě...no kdybych měl plácnout nějakou cenu tak 500-1500 kč

Odesláno

jinak pro rybyšara: viděl jsem narazniky za 500 a v blbym stavu, a že tam mám nahnilej jeden držak, mě to Pavliku vubec nevadí...:aut hold už to jsou stary auta, a i když tam daš všechny věci novy, tak z toho mladší auto nikdy neudělaš....

Odesláno
Původně zaslal: KingSpade

myslím že černými rámečky bys nic nezkazil

tiez si myslim :super ja som ich striekol matnou ciernou a vyzera to celkom vkusne... k tmavej zelenej metalize auta

Odesláno

to zpozdilek: cim ides striekat paraboly na tych hmlovkach? mam jednu nahradnu doma, len ma parabolu asi ako tie tvoje :roll a inak H3 ziarovky celkom hreju, tak preto neviem cim to zrepasovat...

Odesláno
Původně zaslal: SaBoTeR

to zpozdilek: cim ides striekat paraboly na tych hmlovkach? mam jednu nahradnu doma, len ma parabolu asi ako tie tvoje :roll a inak H3 ziarovky celkom hreju, tak preto neviem cim to zrepasovat...

Nevím budu se muset někde pozeptat,na to je dost času ještě, a já tam nebudu davat mlhy ale strobo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...