sliki Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Zdravim všechny Pežoťáky Mám tu problém s dálkovým odemikáním u svojí 406 je to rok 1996 a čidlo na snímání signálu z klíčku to má pod střechou u vnitřního zpětnýho zrcátka a problém je v tom že aby vám to sejmulo signál tak musíté stát blízko u auta a ještě skoro rozmáčknou klíček a baterkama v klíčku to neni ty jsou nový. Tak se chci zeptat jestli nevíte někdo jak to dálkový odemikání zlepšít a nebo jestli ho rovnou vyměnit a případně jaký by jste mi doporučili. Dík všem za radu:myslim:myslim:myslim Upraven název tématu. Prosím dodržovat pravidla fóra a používat výstižnější nadpisy. Ferry [upravil dne 24/4/09 Ferry] Citovat
boston56 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 no měl jsem stejný problém a při zavadě zámku na superblokádu,jsem rozdělal zámky ve všech dveřích-vyčistil benzínem a potom promazal w40 a dnes odemykám klíčkem tak na 20 m.A Taky jsem dal nové baterie do klíčů.snad ti to pomůže Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Nevim proc je tento dotaz v sekci tuning, presouvam do sekce Servis. Ferry P.S. zamykat odemykat, pise se s tvrdym jinak pouzij hledani, postup dodelani univerzalniho radioveho ovladani s vetsim dosahem jsem tu popisoval nekolikrat, i s tim kam co zapojit [upravil dne 24/4/09 Ferry] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: sliki Zdravim všechny Pežoťáky Mám tu problém s dálkovým odemikáním u svojí 406 je to rok 1996 a čidlo na snímání signálu z klíčku to má pod střechou u vnitřního zpětnýho zrcátka a problém je v tom že aby vám to sejmulo signál tak musíté stát blízko u auta a ještě skoro rozmáčknou klíček a baterkama v klíčku to neni ty jsou nový. Tak se chci zeptat jestli nevíte někdo jak to dálkový odemikání zlepšít a nebo jestli ho rovnou vyměnit a případně jaký by jste mi doporučili. Dík všem za radu:myslim:myslim:myslim Upraven název tématu. Prosím dodržovat pravidla fóra a používat výstižnější nadpisy. Ferry [upravil dne 24/4/09 Ferry] Mas INFRA Central, ten na velkou dalku nepujde, urco ne na 20 metru. Pri infra musis stat proste blizkou u auta. To ze silne zmaginas, to muze byt uz len spinacem. Namir fotakem na diodu na dalkovem ovladaci, a zmaginaj gombik, ci blikne... [upravil dne 25/4/09 Lubk0] Citovat
sliki Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Omlouvám se všem za vzniké problémi. Když sem si to tu prošel tak sem zjistil že by bylo nejlěpší asi tu starou dálku odpojit a dát novou a když sem tak koukal tak ji každej kupoval od člena FX a většinou s vystřelovacím klíčem. Tak se chci zeptat jestli když si to koupim tak mi pudou ty klíče do mího zámku nebo budu moc používat jenom to ovládání. A ještě kde bych člena FX sehnal protože když sem se dostal na jeho internetový stránky tak ty mu nejdou tak bych chtěl poprosit o nějakej kontak dík moc. Citovat
P607Olda Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Ještě než to zahodíš, tak zkus vyměnit infra LED ve vysílači za moderní - ty nové mívají mnohem větší účinnost. Taky občas neškodí vyčistit tu LED na vysílači (klíči) a taky asi tu \"boudičku\" přijímače - možná je tam prach. Opravdu to funguje jen nablízko, ale zase miliony lidí s tím jezdí a dobrý. Až bys to vyhazoval, tak nevyhazuj, měl bych zájem - fungující pár se vždycky hodí. Citovat
sliki Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 Dík za radu Oldo ale to vyčištění taky nepomohlo, takže to asi vyměnim ale nemam zatim peníze na novou dálku tak až bych je sehnal a vyměnil to tak se ti ozvu jestli jěště tu starou budeš chtít. A hlavně bych potřeboval najít toho Fxe už sem našel jeho internetový stránky ale oni mu nefungujou asi je už zrušil nebo co Citovat
P607Olda Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Na naší 306 to funguje jen opravdu zblízka. Musím držet klíč u okna řidiče, nebo u okna kufru a mířit pod strop. Takže nečekej zázraky. Citovat
sliki Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 No jasný to já taky nečekám ale asi to fakt vyměnim až budu mít nějaký prašule, ale ještě by ste mi moh někdo poradit jakou tu dálku tam vybrat místo tý původní abych nevybral nějakej šmejd Citovat
Guest servisman Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 mám toto a spokojen http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.html?kid=02.02&pid=2543&qkk=75ddab47622a225a613158ad00dcd755 zde jsem to řešil podle sebe [upravil dne 26/4/09 honza406] Citovat
sliki Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 No dík za radu tak to asi taky koupim ale jak je to stěma planžetam jak se maj předělat nebo jaký koupit prostě co snima dělat:myslim:myslim dík za odpověď Citovat
Ferry Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 stranky FXe fungujou a telefonni cislo je taky aktualni http://www.dolej-olej.cz/ 722667344 Citovat
sliki Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Jo dík já už sem to zjistil taky, ale von v profilu má internotový stránky jiný a ty právě že nefungujou a jak je to teda s těma planžetama do toho vystřelováku????? :myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Burisek Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 a nebo si mohl Fx napsat u2u on by se ti určitě rád ozval..... ale jak píše Ferry stránky fachčí.... Citovat
sliki Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 Honzo 406 když sem projížděl to tvoje řešení toho centrálu tak jsem tam našel odpovědi na dost otázek ale jak tam píšeš to stim čipem na imobilizér tak bych rád věděl kde ho najdu v tom originálním peugeoťáckim klíčku protože když sem rozdloup oba dva klíče co mám jak s ovládáním na dálku tak bez tak sem tam nic co by mi připomínalo to co máš ty na fotce neviděl tak mi prosimtě napiš nebo pošli fotku kde bych ten čip našel dík:super Citovat
Guest servisman Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 mám tu obr obou klíčku kde byl čip je označen žlutým písmenem O Citovat
sliki Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 jo aha tak tam já nic nemám a v autě dole pod volantem je ta klavesnice imobilizéru a tam nic nezadávám a normálně startuju takže bude asi odpojená jak sem se tu dočet a tak se chci zeptat jestli mi tam ten centrál s těma vystřelovákama pude když tam ten čip neni a ta klávesnice ja pravděpodobně odpojená Citovat
Guest servisman Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 klávesnici nemám tak mám čip ,klávesnici asi máš odpojenou takže pohoda.Centrál tam pude ten čip je jen pro imobilizer,ten tam nepotřebuješ pokud není v klíčku. Citovat
sliki Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 Aha takže jestli to chápu dobře tak pokud v klíčku nemám čip tak tam neni imobilizér a tim pádem nemusim nic přendavat z origo klíčku do neorigo a místo toho imobilizéru je tam ta klávesnice která je odpojená a tim pádem tam vlastně na tej strarej dálce něco vodpojim připojim novou dálku a bude šlapat a necham akorát pak vyfrézovat planžety abych moh tim vystřelovákem i startovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.