lamancha Odesláno 19. prosinec 2004 Odesláno 19. prosinec 2004 jak rika Destiny - P307Break, 2.0HDI vykon 66kW, prida se chladic stlac. vzduchu aje to 79kw, ale zbytek motoru je stejny, otazka je, kolik jeste kw muzes pridat, ale jinak s temem cip koncim:cool: Citovat
bono.p Odesláno 19. prosinec 2004 Odesláno 19. prosinec 2004 Neviem nakolko Ti pomoze chiptuning proti rozbehnutym TDi ale jedna vec je ista, lahko sa vyblikava niekomu kto sa v 150km/h vezie vo vasom vzduchovom pytly a mysli si o sebe ze ma najsilnejsie auto na svete.. Samozrejme ze mu to zrychluje lepsie ked mu razis vzduchovy tunel Je fakt ze TDi ma strmsi narast momentu a vykonu ale nemyslim si ze by HDi bolo podstatne slabsie... Citovat
bigicek Odesláno 19. prosinec 2004 Odesláno 19. prosinec 2004 Na co to hnát. Takových co jezdili jak prase jsou plný hřbitovy....Chcete tam být taky?? Pěkný Vánoce přeji Citovat
Dark69 Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Po nachipovani mi auto o nieco dlhsie startuje, aj v zime aj v lete. A podymuje si.. Je to normalne?? Chip 2.0HDI 79Kw na 96Kw Citovat
Veverka Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Tomu říkám \"zmrtvýchvstání vlákna\" Já chipnuto mám, auto lítá jako stíhačka (mám na to svědky), papá trochu méně i při dynamičtější jízdě a se startováním jsem problémy nikdy neměl. Za celých těch pět let mi auto jen dvakrát nechytlo na první otočení klíčkem... Citovat
Dark69 Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 No jo hladal som moj problem tak som to hodil sem 9 rokov stara tema pekneeee No, a ako mne nastartuje tiez na prve otocenie klucom ale o cosi dlhsie ho musim podrzat, tak neviem.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.