Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak rika Destiny - P307Break, 2.0HDI vykon 66kW, prida se chladic stlac. vzduchu aje to 79kw, ale zbytek motoru je stejny, otazka je, kolik jeste kw muzes pridat, ale jinak s temem cip koncim:cool:

Odesláno

Neviem nakolko Ti pomoze chiptuning proti rozbehnutym TDi ale jedna vec je ista, lahko sa vyblikava niekomu kto sa v 150km/h vezie vo vasom vzduchovom pytly a mysli si o sebe ze ma najsilnejsie auto na svete.. Samozrejme ze mu to zrychluje lepsie ked mu razis vzduchovy tunel :) Je fakt ze TDi ma strmsi narast momentu a vykonu ale nemyslim si ze by HDi bolo podstatne slabsie...

• O 8 let později...
Odesláno

Tomu říkám \"zmrtvýchvstání vlákna\" :D

Já chipnuto mám, auto lítá jako stíhačka (mám na to svědky), papá trochu méně i při dynamičtější jízdě a se startováním jsem problémy nikdy neměl. Za celých těch pět let mi auto jen dvakrát nechytlo na první otočení klíčkem... :aut

Odesláno

No jo hladal som moj problem tak som to hodil sem :D 9 rokov stara tema pekneeee :mrk No, a ako mne nastartuje tiez na prve otocenie klucom ale o cosi dlhsie ho musim podrzat, tak neviem..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...