Pe.Tr Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Prosím o upřesnění zda-li se pod číslem 2 na obrázku skrývá lanko s bovdenem k dozavření víka po zatažení střechy. Díky všem za pomoc. Citovat
MirasCC Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Která část mechanizmu střechy to má být? Nějak se v tom nemůžu zorientovat. Jak číslu 2 v Service Boxu říkají? Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 název je právě nic neříkajici , zakaznik chce lanko které při zavření víka kufru(pri stahovani střechy) to víko dovře uplně do max polohy , prej to ma byt vzhledem jako lanko z Favorita Citovat
MarcoH6 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ahoj, nerad se pletu mezi zkušenější diskutéry, ale na Tvém obrázku je pod č.2 spíše nějaká trubička hydrauliky (koncovky jsou namalovány jako očka a vedou k čerpadlu). Řekl bych, že lanko je spíše tady pod číslem 5. Citovat
MirasCC Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Jestli chce lanko jako z Favorita, tak to bude muset do škodovky Já si hlavně vůbec nevybavuju, že by tam v tomhle smyslu kde jaký lanka byly. Ovládaný je to přeci hydraulikou. Pak teda jediný, co se stane, když hydraulika to víko pustí dolů - tak se stane to, že se zamknou zámky víka, který jsou umístěný po stranách víka, jakože v rozích u zadního skla. Tam je na každý straně hák, kterej si to víko přitáhne. Tak leda tam, že by se nějaký lanko vyskytovalo. Ale to by bylo na každý straně. Podíval bych se ti, leč jak víš, nemám kde. Možná kecám, přeci jen už ho nějakej pátek nemám a pamět není, co bejvala. V Service Boxu se mi nějak nedaří tyhle zámky víka kufru najít, že bych mrknul jak to tam vypadá. Citovat
MarcoH6 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Tak já jsem si s tím teď nejakou dobu hrál . Lanka jsou na každé straně 2 a jsou napojena na konce pístnic pod zadní hranou víka. Jedno při zdvihání odjišťuje mechanismus háku, o kterém píše Miras a druhé po dovření skutečně dotahuje víko do polohy, ve které se zajistí, aby se nezavíralo pouze vlasní vahou. Chceš udělat fotku, Pe.Tr? Citovat
MirasCC Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Dyť to říkám, že sem slepej! Na tenhle obrázek sem taky koukal, ale zámky neviděl. Jak píše Marco, taky bych tipoval číslo 5 z jeho obrázku. Citovat
MarcoH6 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Na fotce je vidět i prvek pro seřizování tahu jednotlivých lanek. Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 to je vončo , díky chlape , mimochodem podle vinu to tam není ale bez vinu jsem na toto koukal a nedošlo mě to , díky moc MarcoH6:potlesk Citovat
akiz.m Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 Ahoj,vím, že už je to déle, co jste to tu řešily, ale stejně se zeptám : Rád bych se zeptal, jak jsi to vyřešil? včera jsem kamarádce přivezl 206 cc a jedno to lanko je prasklé (viz váš obrazek výše), tudíž se nedocvakává zámek. Chci jí to opravit,tak jestli stačí obyč lanko a pak to naštelovat? příladně jestli máš nějakou radu, tak ji uvítám.... Díky za případné info Citovat
Filip 206 Odesláno 4. duben 2017 Odesláno 4. duben 2017 Cau Chlapy. Koupil jsem 206cc, elektronicky strecha nejde, takze jsem si ji stahnul manualne... od te doby mi v aute rve akusticka signalizace, kdyz stojim tak ne, ale za jizdy (ze strechou nebo bez)... upadne mi hlava z toho.. Podle me je problém v tom kufru, tedy mám na mysli to víko, protoze není na pevno docvaklé, zkousel jsem tam prehazovat ty pojistky na kazde strane co jsou u zamku, ale stale je tam vule.. nevím co s tím, prozatím jsem vytáhnul pojistku b 27 aby mi to nepípalo ale nejdou ted smerovky ani okna dolu, takze jen pro zatím.. Kdyby mel nekdo nejaky napad budu rád za kazdou radu. diky Citovat
jarokare Odesláno 4. duben 2017 Odesláno 4. duben 2017 Problém je v tom , že není dokončenej zavírací cyklus střechy (nejsou všechny soínače polohy v pozici zatažený střechy) a auto si myslí , že střecha není zajištěná , proto to na tebe řve . Vyřešíš to asi jenom u někoho s diagnostikou , musí zjistit příčinu poruchy střechy (může to být jenom nějakej mikrospínač) a musí střechu dát do provozuschopného stavu . Citovat
Pepito Odesláno 4. duben 2017 Odesláno 4. duben 2017 Mě se to stalo taky Prohlídni si elektrické svazky pod čalouněním víka kufru.Mě to přerušilo tři drátky.Zavírání střechy chodilo,ale jen bez automatického otevírání oken a furt to pípalo Citovat
Filip 206 Odesláno 5. duben 2017 Odesláno 5. duben 2017 Díky, jak budu vedet neco noveho napisu ;-) Citovat
Pepito Odesláno 5. duben 2017 Odesláno 5. duben 2017 Ještě se tady vzpomínají mikrospínače,taky jsem hledal který by to mohl být (je jich tam deset a jeden stojí v Peugeotu 2742,-Kč) Jeden jsem vyměnil,ale nakonec to bylo těmi přerušenými (skřípnutými při ručním zatahování střechy) dráty ve svazku. Přeji Ti ať to odstraníš,vím jaké to je jezdit s pípajícím autem Jo a než jsem to našel,tak jsem si odstranil ten malý pípající repráček schovaný pod volantem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.