Přejít na obsah

MarcoH6

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

Vše od uživatele MarcoH6

  1. MarcoH6

    206CC

    Ahoj, kufr mi chodíval nahoru lehce, gumový koberce mi leží nový na dílně (nestačil jsem je nasadit před prodejem), s lupáním ti bohužel nepomůžu, do Číny bych asi vědomě nešel (nevědomě si myslím, že ji jako každej používám často), kapalo mi na sedadlo u řidiče a byl to boční spoj gumy na sloupku a na předním díle střechy, nějak blbě do sebe zajížděli, takže voda nepřetékala z gumy střechy do gumy na sloupku, ale rovnou dovnitř. Pokud bys měl zájem o koberce, jsou přímo na CC, dej mi vědět na "info@carfolie.cz". Jinak blahopřeju, auto měla manželka a jak jsem mohl, tak jsem jí ho ukrad. Byla prča nasekat tím prckem hustokutopřísně vytuněnýho třeba Golfa s načipovaným TDi 66kW.
  2. MarcoH6

    výměna žárovek

    blbost, je tam celosklo a na patici jde celkem dobře dosáhnout, dělal jsem to před 2 dny.
  3. MarcoH6

    výměna žárovek

    blbost, je tam celosklo a na patici jde celkem dobře dosáhnout, dělal jsem to před 2 dny.
  4. MarcoH6

    Folie

    Je to jak napsal Ferry: folie i na zadních oknech musím mít atest na každém upraveném skle + musí být vydáno Osvědčení o odborné instalaci. Myslím, že o tom něco vím, ofiko to dělám od r. 2003.
  5. MarcoH6

    206CC

    myslim ze to bola cena 500e a nie SK ; -) a to si myslim ze je uz prehnane za kus gumy Proboha, já jsem blb. Pak je samozřejmě 500,- zatraceně moc. V tom případě rozebrat, očistit, promazat nějakým přípravkem na renovaci gumy a znovu poskládat. Pokud není těsnění opravdu ztvrdlé, mělo by to dost pomoci. Samozřejmě nejprve zkontrolovat, jestli není někde špatně nasazené, přeložené apod.
  6. MarcoH6

    206CC

    Na tvém místě bych to nechal opravit, 500,- za materiál není moc a práce na tom snad moc nebude, výměna by neměla být složitá, také jsem to měl dole a dával jsem to zpátky. Také jsem střechu řešil, ale po lakýrníkovi, který si ji rozebral a pak nechodila. Jestli nemáš možnost udělat to hned, přelep spáry z vnější strany lepící páskou do doby opravy. Uvidíš, že autíčko ti požitkem z jízdy tuhle péči oplatí.
  7. MarcoH6

    206CC

    Jestli mě paměť neklame, tak lanko, které docvakne zámek víka po zavření vede od příslušného zámku k pístnici na zadní hraně víka. [upravil dne 12/5/10 MarcoH6]
  8. MarcoH6

    206CC

    Hlavní je funkce střechy, vše ostatní je podle mne řešitelné jako u \"obyčejného\" auta.
  9. MarcoH6

    206CC

    Až dneska?! Vždyť už bylo pár dní hezky. My jsme nasadili windstop po zimě už ve středu.
  10. MarcoH6

    206CC

    Lakovat, lakovat, lakovat! A pak doufat, že ti to někdo neodře. A s tím nárazníkem: máme CC z r. 2001 a máme tam tu větší ďouru, ale nemůžu dát ruku do ohně za to, že je origo, do r. 2007 jezdil po Paříži.
  11. MarcoH6

    206CC

    Taky si rýpnu. Lišty rozhodně do laku, dost to auto omladí a vypadá podle mne elegantněji. To ale podle vkusu. Zvlášť jestli budeš lakovat jiný díl, tak bych to já osobně určitě udělal. Jinak přeji hodně spokojených kilometrů.
  12. MarcoH6

    206CC

    Myslím, že tím nic nezkazíš. Jiný kontakt na roletce jsem při rozborce a sborce nenašel.
  13. MarcoH6

    206CC

    PO TK a emisich, zitra pro RZ [upravil dne 28/4/09 MarcoH6]
  14. MarcoH6

    Dotaz na majitele 206CC

    Rádo se stalo.
  15. MarcoH6

    206CC

    Chudinka kočička.
  16. MarcoH6

    Dotaz na majitele 206CC

    A celkový pohled na víko ze spodu.
  17. MarcoH6

    Dotaz na majitele 206CC

    Na fotce je vidět i prvek pro seřizování tahu jednotlivých lanek.
  18. MarcoH6

    Dotaz na majitele 206CC

    Tak já jsem si s tím teď nejakou dobu hrál . Lanka jsou na každé straně 2 a jsou napojena na konce pístnic pod zadní hranou víka. Jedno při zdvihání odjišťuje mechanismus háku, o kterém píše Miras a druhé po dovření skutečně dotahuje víko do polohy, ve které se zajistí, aby se nezavíralo pouze vlasní vahou. Chceš udělat fotku, Pe.Tr?
  19. MarcoH6

    206CC

    No, teď bych to měl mezi prací nastrojit, v sobotu bych se nechal odvézt na STK a v pondělí pojistka a pro RZ. Toť teorie.
  20. MarcoH6

    Dotaz na majitele 206CC

    Ahoj, nerad se pletu mezi zkušenější diskutéry, ale na Tvém obrázku je pod č.2 spíše nějaká trubička hydrauliky (koncovky jsou namalovány jako očka a vedou k čerpadlu). Řekl bych, že lanko je spíše tady pod číslem 5.
  21. MarcoH6

    206CC

    Tak díly z lakovny zpět v ucházející kvalitě. Po dobuzerování a dolícování víka kufru střecha chodí. Zřejmě jak víko na auto flákli, některý spínač zůstal sepnutý, nebo naopak rozepnutý a po slícování je v poloze, ve které má být a vše maká. teď jsem zase zjistil, že alu kola mají jiné šrouby, než orig. plechy, tak zase budu honit šrouby. Ale to už je řešitelnej problémek. [upravil dne 20/4/09 MarcoH6] [upravil dne 20/4/09 MarcoH6]
  22. MarcoH6

    206CC

    Špatně vykytováno, bylo jasně vidět, kde se kytovalo (koláče pod barvou), 40cm škrábanec v metle pod vrchním lakem, stopy po smirku, matný vrchní lak, jinde zase stekl... V podstatě vše, co se dá zkurvit. Se střechou si pohraju, až budu mít víko zpátky, teoreticky by to td taky šlo, ale nechci riskovat nějaký škrábance od volných prvků mechaniky, kabeláže atd.
  23. MarcoH6

    206CC

    Jo jo, uloženo v PC. Díky
  24. MarcoH6

    206CC

    Mám střechu dole, ale zadní víko si odvezl lakýrník na předělání. Panty jsou teď úplně volně, tak musím počkat, až se mi díl vrátí. Pak se začnu mučit. Momentálně je střecha v kufru, víko před demontáží bylo zacvaklé, jen nevyjela polička za oblouky.
  25. MarcoH6

    206CC

    Težko s někým mluvit, když na tebe čumí, jak když nadloubeš volovi a tvrdí, že s tím nic nedělali. Kdybych jim neříkal, ať nic ze střechy neodstrojují, že je to docela složitej mechanismus, tak můžu nadávat alespoň sobě. Takhle jsem je samozřejmě upozornil, že pokud to povezu na odbornou opravu, přifrčím k nim s fakturou. Měli sundané víko kufru, 2 části střechy zůstávali na místě (vím o kamaráda, který moje auto rozebrané viděl), navíc bylo vidět původní otlačení pantu na spodku kapoty - posunutí o cca 3 mm. [upravil dne 14/4/09 MarcoH6]
×
×
  • Vytvořit...