Judes Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 s policajtami nemáš problém ??? Zatiaľ som žiaden problém s policajtmi nemal, uvidíme ako to bude na STK mal by som ísť začiatkom novembra, podľa vyhlášky majú svietiť bielim svetlom a aj svietia. Ešte keď som mal Feldu tak v parkovacích svetlách som mal modré žiarovky čo aj svietili na modro a pri cestnej kontrole nebol žiaden problém až raz na STK ma na ne upozorňovali. [upravil dne 23/10/10 od Judes] Citovat
Jurko Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 tady to máš i s parkovačkama http://tuningautodoplnky.cz/zbozi/zarovky-philips-bluevision-h1-55w-2ks-5w-2ks-5992 Citovat
mira206 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 jen pro zajímavost,dá se použít tato žárovka ? Vím,že je nehomologovaná,ale snad by to prošlo při případné kontrole. Nezničí se tím něco v autě,byl tady nedávno problém s neoriginálníma xenonama,ale tohle jsou žárovky? Co vy na to? http://www.hod-zarovky.cz/hod-zarovky/eshop/0/0/5/1-HOD-zarovky-H1-Super-white-sada-2ks Citovat
Radek V. Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Myslím si že stejně bude svítit jako žárovka....xenon bych od toho nečekal. Ono to není jen o barvě světla ale jak to svítí. Mám taky žárovky a experimentů bylo až dost. Xenon je xenon. Citovat
mira206 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 To je mi jasný že to nebude xenon,ale potřebuji vyšší svítivost.Osram Night Breaker jsou prej výborný,ale ta životnost je slabá.Nemám denní svícení a sám výrobce uvádí,že je škoda je neúčelně plýtvat přes den. Pravda taky je,že barva světla blízká xenonu je mi příjemnější než klasický halogen. Citovat
Mortis Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 No před vypalováním žárovek už varoval kdekdo a všude možně, já mám ale jinou skušenost, za rok vlastnictví pouze 1xH1 a a minulý týden H3. A kupuju obyč. osram za 60kč. No a taky podle mě svítí ůplně super, předtím jsem měl par škodovek a ty nestály za nic. Citovat
mira206 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 takže nakonec jsem koupil od firmy EUFAB long life.Barva fakt bílá,velkej rozdíl proti standartní žárovce.Uvidíme životnost.Cena 370.Mám ještě Cool blue od osramu,ale ty jsou horší za deště.Dělá to ta větší brevná sytost modré na žárovce.Eufab není tak modrej.Měl jsem i Eufab Gold line,ale tam mě jedna žárovka během 2 dnů zčernala,ale svítila.Vráceno v reklamaci.Ty taky svítily výborně.Při pohledu ze předu,tak 30m to je ale je poznat,že to není xenon,ten je takovej jiskřivej to žárovka nikdy neudělá.Dál už to nebudu řešit,jsem spokojenej. Pak mám ještě dotaz,je to tak správně,nebo dělá to všem ,když točím kolama na místě za tmy ze světly,tak se projeví na lehké pohasnutí halogenů?Odběr serva je tak markantní? Citovat
Guest r.kill Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 taky se mě zdá, že ty standartní žárovky svítí na nic, není skoro vidět na cestu Citovat
Tomas1987 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Prosim nema nahodou niekto aj slovensky eshop??? Chcem si objednat cez net tie ziarovky. Mozno budu lacnejsie, lebo v obchode su predrazene. Dakujem Citovat
Radek V. Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Prosim nema nahodou niekto aj slovensky eshop??? Chcem si objednat cez net tie ziarovky. Mozno budu lacnejsie, lebo v obchode su predrazene. Dakujem Ale jaké žárovky chceš aby ten e-shop měl? Citovat
Tomas1987 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Prosim nema nahodou niekto aj slovensky eshop??? Chcem si objednat cez net tie ziarovky. Mozno budu lacnejsie, lebo v obchode su predrazene. Dakujem Ale jaké žárovky chceš aby ten e-shop měl? Tak H1, tie biele. Snazim sa ich zohnat co najlacnejsie. Na aku znacku sa da najviac spolahnut??? Vdaka Citovat
Marcel00 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 http://www.narva.sk/?cls=spresenttrees&strid=6 Citovat
King81 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Mam Narva Range Power H1 55W a fakt pekne biele svetlo. Aj v pohode svietia. Citovat
mira206 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Prosim nema nahodou niekto aj slovensky eshop??? Chcem si objednat cez net tie ziarovky. Mozno budu lacnejsie, lebo v obchode su predrazene. Dakujem tady jeden například shop : http://buldog.sk/shop/product_info.php?products_id=313&osCsid=6dc0e22e2a82fa25dcc56160bf978c86 Citovat
Marcel00 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Chtěl bych se zeptat, proč když mi praskne obrysovka, tak počítač hned hlásí prasklou žárovku, ale když mě praskne potkávací žárovka tak nic nezahlásí?? Nevíte kde by mohla být chyba? Díky presne ten isty ukaz... teraz pred troma dnami mi prdla stretavacka a pocitac nic... ked mi prdla parkovacka (zly kontakt) pocitac pindal. Citovat
Matuska Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 takže nakonec jsem koupil od firmy EUFAB long life.Barva fakt bílá,velkej rozdíl proti standartní žárovce.Uvidíme životnost.Cena 370.Mám ještě Cool blue od osramu,ale ty jsou horší za deště.Dělá to ta větší brevná sytost modré na žárovce.Eufab není tak modrej.Měl jsem i Eufab Gold line,ale tam mě jedna žárovka během 2 dnů zčernala,ale svítila.Vráceno v reklamaci.Ty taky svítily výborně.Při pohledu ze předu,tak 30m to je ale je poznat,že to není xenon,ten je takovej jiskřivej to žárovka nikdy neudělá.Dál už to nebudu řešit,jsem spokojenej. Pak mám ještě dotaz,je to tak správně,nebo dělá to všem ,když točím kolama na místě za tmy ze světly,tak se projeví na lehké pohasnutí halogenů?Odběr serva je tak markantní? Ahoj. S pohasnutím světel namám zkušenosti, protože mám hydrauliku poháněnou od motoru. Ale nechal jsem se inspirovat a koupil jsem si EUFAB Long Life a mohu potvrdit, že to svítí opravdu dobře. Že to na malou vzdálenost nevypadá jako xenon (při zkoumavém pohledu), to je podle mě dobré pro STK a kontroly policie. Citovat
007Blackfranky Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 co hovorite na toto???? http://www.nekto.sk/nekto/eshop/0/0/5/110-Ziarovky-H1-Super-White-xenon-efekt-sada-2ks-3-90 Citovat
Palldo77 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Ja dávam tieto Osram H1 Night Breaker® Unlimited - Twin Pack. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 co hovorite na toto? http://www.nekto.sk/nekto/eshop/0/0/5/110-Ziarovky-H1-Super-White-xenon-efekt-sada-2ks-3-90 žádná modrá žárovka nebude dobře svítit... Citovat
Mike407 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 A také bych se bál, že ta modrá barva půjde ze žárovky dolů a zničí to parabolu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.