Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

žárovky H1

Recommended Posts

Odesláno
s policajtami nemáš problém ???

Zatiaľ som žiaden problém s policajtmi nemal, uvidíme ako to bude na STK mal by som ísť začiatkom novembra, podľa vyhlášky majú svietiť bielim svetlom a aj svietia. Ešte keď som mal Feldu tak v parkovacích svetlách som mal modré žiarovky čo aj svietili na modro a pri cestnej kontrole nebol žiaden problém až raz na STK ma na ne upozorňovali.

[upravil dne 23/10/10 od Judes]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Myslím si že stejně bude svítit jako žárovka....xenon bych od toho nečekal. Ono to není jen o barvě světla ale jak to svítí. Mám taky žárovky a experimentů bylo až dost. Xenon je xenon.

Odesláno

To je mi jasný že to nebude xenon,ale potřebuji vyšší svítivost.Osram Night Breaker jsou prej výborný,ale ta životnost je slabá.Nemám denní svícení a sám výrobce uvádí,že je škoda je neúčelně plýtvat přes den. Pravda taky je,že barva světla blízká xenonu je mi příjemnější než klasický halogen.

Odesláno

No před vypalováním žárovek už varoval kdekdo a všude možně, já mám ale jinou skušenost, za rok vlastnictví pouze 1xH1 a a minulý týden H3. A kupuju obyč. osram za 60kč:D. No a taky podle mě svítí ůplně super, předtím jsem měl par škodovek a ty nestály za nic.

Odesláno

takže nakonec jsem koupil od firmy EUFAB long life.Barva fakt bílá,velkej rozdíl proti standartní žárovce.Uvidíme životnost.Cena 370.Mám ještě Cool blue od osramu,ale ty jsou horší za deště.Dělá to ta větší brevná sytost modré na žárovce.Eufab není tak modrej.Měl jsem i Eufab Gold line,ale tam mě jedna žárovka během 2 dnů zčernala,ale svítila.Vráceno v reklamaci.Ty taky svítily výborně.Při pohledu ze předu,tak 30m to je ale je poznat,že to není xenon,ten je takovej jiskřivej to žárovka nikdy neudělá.Dál už to nebudu řešit,jsem spokojenej.

Pak mám ještě dotaz,je to tak správně,nebo dělá to všem ,když točím kolama na místě za tmy ze světly,tak se projeví na lehké pohasnutí halogenů?Odběr serva je tak markantní?

Odesláno

taky se mě zdá, že ty standartní žárovky svítí na nic, není skoro vidět na cestu :D

Odesláno
Prosim nema nahodou niekto aj slovensky eshop??? Chcem si objednat cez net tie ziarovky. Mozno budu lacnejsie, lebo v obchode su predrazene. Dakujem

Ale jaké žárovky chceš aby ten e-shop měl?

Odesláno
Prosim nema nahodou niekto aj slovensky eshop??? Chcem si objednat cez net tie ziarovky. Mozno budu lacnejsie, lebo v obchode su predrazene. Dakujem

Ale jaké žárovky chceš aby ten e-shop měl?

Tak H1, tie biele. Snazim sa ich zohnat co najlacnejsie. Na aku znacku sa da najviac spolahnut??? Vdaka

Odesláno
Chtěl bych se zeptat, proč když mi praskne obrysovka, tak počítač hned hlásí prasklou žárovku, ale když mě praskne potkávací žárovka tak nic nezahlásí?? Nevíte kde by mohla být chyba? Díky

presne ten isty ukaz... teraz pred troma dnami mi prdla stretavacka a pocitac nic... ked mi prdla parkovacka (zly kontakt) pocitac pindal.

Odesláno
takže nakonec jsem koupil od firmy EUFAB long life.Barva fakt bílá,velkej rozdíl proti standartní žárovce.Uvidíme životnost.Cena 370.Mám ještě Cool blue od osramu,ale ty jsou horší za deště.Dělá to ta větší brevná sytost modré na žárovce.Eufab není tak modrej.Měl jsem i Eufab Gold line,ale tam mě jedna žárovka během 2 dnů zčernala,ale svítila.Vráceno v reklamaci.Ty taky svítily výborně.Při pohledu ze předu,tak 30m to je ale je poznat,že to není xenon,ten je takovej jiskřivej to žárovka nikdy neudělá.Dál už to nebudu řešit,jsem spokojenej.

Pak mám ještě dotaz,je to tak správně,nebo dělá to všem ,když točím kolama na místě za tmy ze světly,tak se projeví na lehké pohasnutí halogenů?Odběr serva je tak markantní?

Ahoj.

S pohasnutím světel namám zkušenosti, protože mám hydrauliku poháněnou od motoru. Ale nechal jsem se inspirovat a koupil jsem si EUFAB Long Life a mohu potvrdit,

že to svítí opravdu dobře. Že to na malou vzdálenost nevypadá jako xenon (při zkoumavém pohledu), to je podle mě dobré pro STK a kontroly policie.

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...