kveton Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Cau lidi, chtel bych vymenit olej v prevodovce, poradte jak na to a kolik se tam toho leje Dik Citovat
Ferry Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Myslim ze menit ho je zbytecny.Staci zkontrolovat hladinu a pripadne jen dolit. Doporuceny interval kontroly hladiny je 60 000km. O vymene se nikde nepise. Specifikace oleje je SAE 75W-80W hladiny - u 1.9TD motoru pisou priblizny objem 2l u 2.1 motoru 1.85l Zajed k Vasendovi zkontrolovat hladinu a vic to neres Citovat
kveton Odesláno 10. červen 2004 Autor Odesláno 10. červen 2004 ja mam s vymenou oleje v prevodovce docela dobrou zkusenost, na vsech autech co jsem mel jsem ji menil a pokazdy se ta prevodovka tvarila jako nova, zadny rachtani ani nic takovyho, radsi to vymenim. Citovat
Ferry Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 a ted ti to rachta nebo blbe radi ? ja mam 406 r.v. 96 najeto 220000 a olej jsem nikdy nemenil ,jen ted na jare pri prohlidce u peugeota trochu dolili, razeni jde hladce a presne. Podle me je ta napln na celou zivotnost prevodovky Citovat
kveton Odesláno 10. červen 2004 Autor Odesláno 10. červen 2004 nekdy mi to trosku rachta, ale vymacknu spojku a dobry, ta presnost se mi nezda uplne nejlepsi, sle to je asi problem vsech peugeotu Citovat
Luccas Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Slyšel jsem že náplň v převodovce u Peugeotů je celoživotní??? Citovat
RALLYMAN Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 no celoživotní bych ani neřekl,mám najeto 180tis km a ted sem měnil/to už nebyl olej ale černá mastná voda/ a je to opravdu rozdíl,předchozí majitel ho měnil při 105tis,zdarec Citovat
rimmer Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 no ja sem menil olej taky v domeni, ale VUBEC to nepomohlo, porad stejne ztuha kdyz je to studene, takze tohle je zase moje zkusenost, a navic ten olej co tam byl byl docela pekny, ciry, takze sem zase vyplazl prachy pro nic Citovat
vix Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Arnolde, zkus promazat ty kloubky od radicky, co jdou k prevodovce. Me jde taky radit ztuha, a vsemocny mag na Peugeoty rika, ze je mam promazat (pak jde pry radit malikem ) Citovat
Sepp Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Nekde mam letak na pripravek jedne svycarske firmy - prisada do oleju - jak prevodovky tak motoru. Kamos to lil do facka a nemuze si to vynachvalit - hluk ustoupil a razeni jak s novu prevodovkou. Bohuzel ten letak nemam u sebe, takze se musim kouknout - snad zitra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.