Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslim ze menit ho je zbytecny.Staci zkontrolovat hladinu a pripadne jen dolit.

Doporuceny interval kontroly hladiny je 60 000km. O vymene se nikde nepise.

Specifikace oleje je SAE 75W-80W

hladiny - u 1.9TD motoru pisou priblizny objem 2l u 2.1 motoru 1.85l

Zajed k Vasendovi zkontrolovat hladinu a vic to neres ;)

Odesláno

ja mam s vymenou oleje v prevodovce docela dobrou zkusenost, na vsech autech co jsem mel jsem ji menil a pokazdy se ta prevodovka tvarila jako nova, zadny rachtani ani nic takovyho, radsi to vymenim.

Odesláno

a ted ti to rachta nebo blbe radi ? ja mam 406 r.v. 96 najeto 220000 a olej jsem nikdy nemenil ,jen ted na jare pri prohlidce u peugeota trochu dolili, razeni jde hladce a presne. Podle me je ta napln na celou zivotnost prevodovky

Odesláno

no celoživotní bych ani neřekl,mám najeto 180tis km a ted sem měnil/to už nebyl olej ale černá mastná voda/ a je to opravdu rozdíl,předchozí majitel ho měnil při 105tis,zdarec

Odesláno

no ja sem menil olej taky v domeni, ale VUBEC to nepomohlo, porad stejne ztuha kdyz je to studene, takze tohle je zase moje zkusenost, a navic ten olej co tam byl byl docela pekny, ciry, takze sem zase vyplazl prachy pro nic

Odesláno

Arnolde, zkus promazat ty kloubky od radicky, co jdou k prevodovce.

Me jde taky radit ztuha, a vsemocny mag na Peugeoty rika, ze je mam promazat (pak jde pry radit malikem :) )

Odesláno

Nekde mam letak na pripravek jedne svycarske firmy - prisada do oleju - jak prevodovky tak motoru.

Kamos to lil do facka a nemuze si to vynachvalit - hluk ustoupil a razeni jak s novu prevodovkou.

Bohuzel ten letak nemam u sebe, takze se musim kouknout - snad zitra :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...