Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Tak autíčko dostalo novou spojku. Právě ona byla příčinou hrozného skřípání. Spojka sama o sobě by ještě něco vydržela, ale přítlačný kotouč byl sedřený a spojkové ložisko, dělalo ten šílený zvuk. Bylo úplně zadřený...

+ K tomu byl vyměněn převodový olej, vyčištěna kladka a udělána diagnostika (bez jediného hlášení) :D

Takže jsme zase jako nový :D:D:D

Odesláno

Tak jsem začal s přípravama na sezonu 2012. Auto by mělo projít několika úpravama a mělo by se trošku prozářit :D Už nebude vše černé, ale auto trošku prokoukne.. První fáze jsou přední světla... I když původně se všichni schodli na začerněných originálech...tak nakonec jsem se rozhodnul zůstat \"prozatím\" pouze u originálu ;) začerněný má dnes každý a to mě poněkud odrazuje.

Do budoucna se chystá nová zadní světla, nová kola, přední nárazník a další věci.. vše neprozradím ....:D

Foto: Přendáváme...

post-21382-14109619909727_thumb.jpg

Odesláno

zame me určite lepší origo a nechal bych je tak jak jsou jelikož je cely auto černy :super a co dozadu crystaly ??? kamoš je mel na střibrny a vypadalo to pekne

Odesláno

Tak dneska jsem dělal jen takovou drobnost... už dlouho mě rozčilovalo, jak mi při jízdě vše lítá po kufru, hlavně různé spreje na pneu tažné lano, nářadí atd.. atd...A hlavně to chtělo všechno pořádně už uspořádat....

post-21382-14109619927185_thumb.jpg

[upravil dne 24/9/11 22:17 od GRiMx]

Odesláno

Proto jsem koupil \"krabici na nářadí\" dostatečně velkou aby se tam vše vešlo.. a aby to nelítalo po kufru, sehnal jsem ještě pásek na nářadí (je to samostatný pásek na který se pak připevňujou různé držáky) a ten propletl dírou pod zadníma sedačkama až do kufru. Krabice perfektně drží a ani se nehne :D Za ní je potom ještě schovaná lékarnička

[upravil dne 24/9/11 22:15 od GRiMx]

post-21382-1410961992752_thumb.jpg

Odesláno

A když bude něco potřeba, stačí pásek jen z boku odepnou :D prostě jsem se nudil a tohle je pro mě dost praktické :D:D:D

post-21382-14109619927812_thumb.jpg

[upravil dne 24/9/11 22:18 od GRiMx]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...