kopr Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 me se sjiždej celkem rovnomerne a to je foukam tak 2,2-2,5 jo a cena taky dobra jak pises Citovat
GRiMx Odesláno 3. září 2011 Autor Odesláno 3. září 2011 Tak dneska jsem pokračoval druhou stranou... Foto: pohled na brzdiče v aktuálním stavu.. Citovat
GRiMx Odesláno 3. září 2011 Autor Odesláno 3. září 2011 průběh číštění brzd ocelovým kartáčem... Citovat
GRiMx Odesláno 3. září 2011 Autor Odesláno 3. září 2011 hele právě, že ne... kontroloval jsem je i destičky a oboje má dobrou tloušku, a bylo by zbytečný je měnit... viděl bych to až tak na příští léto. navíc na testech brzd jsem byl na jaře a brzdí to dobře a pokud myslíš ten narezlej okraj, tak to je věc jen estetiky, na výměnu to není.. Citovat
kopr Odesláno 3. září 2011 Odesláno 3. září 2011 jakej v tom maš motor ale předpokladam 1,4ku když nejsou kotouče chlazeny jinak jeste vypadaj dobře ty jeste neco nabrzdej a cervena se k tomu hodi vypada to hned lip Citovat
GRiMx Odesláno 12. září 2011 Autor Odesláno 12. září 2011 Tak mě hrozně vrtá hlavou a možná jsem se už i sám rozhodnul a nechci si to přiznat ale uvažuju o výměně světel...a chtěl bych znát názor co nejvíce lidí, které by se vám líbili.. jsou 3 možnosti 1. Zůstanou Angel eyes 2. Originál čirá 3. Originál čirá se začerněným vnitřkem Díky všem za názor!!! :super:super:super:super:super:super:super:super Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 haaaaa takze tady za par dni bude inzerat \"prodam angel eyes\" Citovat
wojtěch Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 za 3 (taky nad tím přemýšlím dát origo zpět na 307 a dodělat čočku nebo bixenon) Citovat
GRiMx Odesláno 12. září 2011 Autor Odesláno 12. září 2011 haaaaa takze tady za par dni bude inzerat \"prodam angel eyes\" Ten už tu je dýl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.