Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

originál je též dvoupinový, ale to už jsem tu psal. Protáhni auto pořádně po \"písek ku praze\", ať vidíš, jak se zahřeje olej. :papa

• O 1 rok později...
  • O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Budu tady asi za vola,ale mám motor 1.8 16V 81Kw RV 1996 ma přípravu v elektrice k motoru kabel na čidlo teploty oleje?Mám tam 5 budikový přístrojový štít s budikem na teplotu oleje a chtěl bych ho dodelat.Projížděl jsem tady diskuzi, ale o motoru 1.8 16V 81Kw jsem nic nenašel nebo to neumím  hledat,tak se vam vsem koho jsem vytocil omlouvám.Děkuji VIN VF3BLFYE80074322

Upraveno uživatelem Honza 82
Odesláno (upraveno)

a co si to prostě udělat ..? čidlo na teplotu oleje -váleček s 1 pinem stojí cca 150 kč  a je srdečně na tobě ,zda necháš ho makat v olej vaně(tam to trochu kecá od origo teploty v bloku  o pár st.) - udělat závit na to čidlo nebo mu nad olej kanálem nad filtrem oleje necháš udělat místo ,soustružník si poradí ....je tam nejspíš 4tyřhran zátka na závit.....dává se tam i čidlo tlaku oleje za cca 750 kačen  ,takový zvoneček.,ale jak nemáš rafiku ,musíš mít budík...

čidlem vedeš kabelem plus  ,mínus dělá olej a blok ...nataženo prakticky z palubky z budíku.

tuning forum se tomu dost věnuje...např ...http://skoda-virt.cz/cz/forum/upravy/30308-jak-udelat-cidlo-teploty-oleje-a-tlaku-oleje/

za vola nejseš ,jen neumíš ještě hledat, to se věkem spraví samo;)

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno (upraveno)

za vola nebudeš, zeptat se není známkou hlouposti, ale poradím ti, aby ses na to vyprdl--pro normální provoz to není k ničemu, zbytečná práce :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Díky vám všem, chtěl jsem to mít funkční kompletně když tam ten budík je.Takže kabel tam není, musel bych ho natáhnout?Prasit eletriku se mi nechce,tyhle budíky tam dal předchozí majitel,když mu ty původní odešli. 

Odesláno

nic neprasíš , zdroj je palubka ,izolovaný kabel směr motor na čidlo ,toť vše ..máš to i  návodě na to čidlo na obale...

bužírku  máš za 2 kč metr v krámě a 2 ruce snad máš...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...