Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tohle to je to, z čeho já jsem úplně na nervy!!! Já nikde nic nenastavoval a aktualizuje se mi to samo (bohužel). Několikrát už se mi stalo, že v noci nechám renderovat nějakou grafiku, abych jí měl na ráno hotovou a ten zkurv... systém si udělá aktualizaci. Pak vyhodí tabulku odpočtu do restartu a bez ohledu na běžící procesy se restartuje.

Následek toho je např. nekorektně ukončený Outlook, který pak obnovuje 20min svůj PST soubor, na tvrdo zrušený renderovací proces a dokonce se mi i jednou stalo, že zrojový soubor, který jsem renderoval, už pak nešel otevřít.

Prostě mě to ser..e, já si chci restartovat počítač kdy já budu potřebovat a ne, že to bude systém dělat bez mého souhlasu! ...a pokud to chce systém dělat automaticky, tak by měl být natolik inteligentní, že to neudělá při probíhajících procesech.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Tak tohle to je to, z čeho já jsem úplně na nervy!!! Já nikde nic nenastavoval a aktualizuje se mi to samo (bohužel). Několikrát už se mi stalo, že v noci nechám renderovat nějakou grafiku, abych jí měl na ráno hotovou a ten zkurv... systém si udělá aktualizaci. Pak vyhodí tabulku odpočtu do restartu a bez ohledu na běžící procesy se restartuje.

Následek toho je např. nekorektně ukončený Outlook, který pak obnovuje 20min svůj PST soubor, na tvrdo zrušený renderovací proces a dokonce se mi i jednou stalo, že zrojový soubor, který jsem renderoval, už pak nešel otevřít.

Prostě mě to ser..e, já si chci restartovat počítač kdy já budu potřebovat a ne, že to bude systém dělat bez mého souhlasu! ...a pokud to chce systém dělat automaticky, tak by měl být natolik inteligentní, že to neudělá při probíhajících procesech.

Tento nútený reštart sa dá vypnúť cez systémovú poliku. Tiež ti odporúčam spustiť ten wufix.bat z predošlej strany.

Odesláno

Tak bat jsem spustil. Opticky žádná změna nenastala, ale udělalo to pěknej průvan v registrech :D Momentálně žádná aktulizace není v nabídce (včera jsem je instaloval), tak uvidíme časem:myslim

Díky;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vracím se k tomuto tématu, jak jsem slíbil. Dnes se mi aktualizace samy spustily, samy stáhly a snad i nainstalovaly. Prostě se dole objevil jen žlutý štítek a procentuální info o stahování aktualizací. Pak se to stáhlo a zmizelo to. Takže pohodička :super

Děkuji všem za pomoc ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...