MJSytic Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 OK, díky. To bude asi teda přesně to, co potřebuju Uvidíme odpo;) Citovat
destiny Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Tak tohle to je to, z čeho já jsem úplně na nervy!!! Já nikde nic nenastavoval a aktualizuje se mi to samo (bohužel). Několikrát už se mi stalo, že v noci nechám renderovat nějakou grafiku, abych jí měl na ráno hotovou a ten zkurv... systém si udělá aktualizaci. Pak vyhodí tabulku odpočtu do restartu a bez ohledu na běžící procesy se restartuje. Následek toho je např. nekorektně ukončený Outlook, který pak obnovuje 20min svůj PST soubor, na tvrdo zrušený renderovací proces a dokonce se mi i jednou stalo, že zrojový soubor, který jsem renderoval, už pak nešel otevřít. Prostě mě to ser..e, já si chci restartovat počítač kdy já budu potřebovat a ne, že to bude systém dělat bez mého souhlasu! ...a pokud to chce systém dělat automaticky, tak by měl být natolik inteligentní, že to neudělá při probíhajících procesech. Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 No vidíš Tak si asi prohodíme PC a budeme spokojený oba Citovat
AnotherOne Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: destiny Tak tohle to je to, z čeho já jsem úplně na nervy!!! Já nikde nic nenastavoval a aktualizuje se mi to samo (bohužel). Několikrát už se mi stalo, že v noci nechám renderovat nějakou grafiku, abych jí měl na ráno hotovou a ten zkurv... systém si udělá aktualizaci. Pak vyhodí tabulku odpočtu do restartu a bez ohledu na běžící procesy se restartuje. Následek toho je např. nekorektně ukončený Outlook, který pak obnovuje 20min svůj PST soubor, na tvrdo zrušený renderovací proces a dokonce se mi i jednou stalo, že zrojový soubor, který jsem renderoval, už pak nešel otevřít. Prostě mě to ser..e, já si chci restartovat počítač kdy já budu potřebovat a ne, že to bude systém dělat bez mého souhlasu! ...a pokud to chce systém dělat automaticky, tak by měl být natolik inteligentní, že to neudělá při probíhajících procesech. Tento nútený reštart sa dá vypnúť cez systémovú poliku. Tiež ti odporúčam spustiť ten wufix.bat z predošlej strany. Citovat
MJSytic Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 Tak bat jsem spustil. Opticky žádná změna nenastala, ale udělalo to pěknej průvan v registrech Momentálně žádná aktulizace není v nabídce (včera jsem je instaloval), tak uvidíme časem:myslim Díky;) Citovat
MJSytic Odesláno 12. květen 2009 Autor Odesláno 12. květen 2009 Vracím se k tomuto tématu, jak jsem slíbil. Dnes se mi aktualizace samy spustily, samy stáhly a snad i nainstalovaly. Prostě se dole objevil jen žlutý štítek a procentuální info o stahování aktualizací. Pak se to stáhlo a zmizelo to. Takže pohodička Děkuji všem za pomoc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.