Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat zda někdo z 306 ví kde je přesně umístěny nějaký filtr na ventilaci. Vždycky když stojím někde pod stromem, tak mi z něj na auto napadá sajrajt a potom když zapnu větrání, tak mi z ventilačních mřížek začne lítat uschlý listí, pil a podobný nesmysly. Takže tam ten filtr nemám asi žádný. Doufám že ten větrák nemá sílu nasát nějaký přírodní plody ze stromů, dostat za jízdy něčím do oka by nebylo příjemný :D

Odesláno

Otvor je pod plastem steracu na strane spolujezdce. Chce to rozebrat, je tam jeste takova guma a pres ten otvor je nasazen takovy derovany oval. Ten jsem vytahl, vzal klasickou silonku (puncochu), navlekl jsem do ni ten ovalnej bazmek, na konci zauzloval, zbytek ustrihl a nasadil zpet a zadekloval............opravdu nic na tom neni. ;)

Odesláno

306 skutečně nic takového jako pylový filtr nemá. Mám s tím taky dost velké problémy. Ta punčocha se mi jeví jako supr nápad. Už dlouho přemýšlím, z čeho ten filtr vyrobím.

Odesláno

No to by mě taky právě zajímalo. V katalogu ND žádný filtr u 306 uveden není. Pokud ho někdo má a byl by schopen a ochoten to pořádně nafotit, byl bych nesmírně vděčný.

Odesláno

Pokud ta 306ka ma klimu, doporucoval bych se podivat po pylovem filtru, pokud je bez klimy, postaci ta puncocha. Rekl bych, ze je to nejjednoduzsi reseni a hlavne nejlevnejsi........;)

Odesláno

fajn mrknu na to, pokud by to byl podobný rozměr, zkusím tam nacpat nějaký filtr třeba z Fava/Felicie, jinak tam dám tu punčochu, to je dobrý nápad, přítelkyně má stejně od psa všechny roztrhaný tak je aspoň zužitkuju.

Odesláno
Napsán autorem Driver

fajn mrknu na to, pokud by to byl podobný rozměr, zkusím tam nacpat nějaký filtr třeba z Fava/Felicie, jinak tam dám tu punčochu, to je dobrý nápad, přítelkyně má stejně od psa všechny roztrhaný tak je aspoň zužitkuju.

Opravdu od psa? :D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Tak jsem tam včera nacpal tu fusekli, jak poradil Radek, pro ty co hodlají také namontovat pylový filtr \"silonka\" jsem nafotil umýstění té mřížky.

ventilace01.jpg

Je potřeba sundat plastovou lištu pod sklem u spolujezdce a pod ní ten plechový trojúhelník. Potom už jenom vytáhnout ochraný gumový kryt a jste u mřížky. Ta je tam pouze nasazená, ale je utěsněná nějakou hmotou o konzistenci použité žvýkačky.

ventilace02.jpg

ventilace03.jpg

Odesláno

405 nový model má držák na pylový filtr. Takže do nového modelu stačí koupit tu filtrovou vložku (cca 400,-), do starého modelu je třeba nacpat držák z nového modelu... mám to tam dodělané, a je to super.

Odesláno

Panove,nema nekdo z vas zkusenost s vzduchovym filtrem GREEN? V reklame uvadeji,ze ma motor mit o neco vetsi vykon a mensi spotrebu atd...Zajimalo by me co vy na to a jestli je lepsi jen vymenna vlozka nebo primy kit sani...

Odesláno

jak tak koukam na ten obrazek, asi by tam sel nacpat ten mikrofiltr na filcku, da se pomerne levne sehnat v hypermarketech a je to velmi sikovna vec... odfiltruje prach i pyl

Odesláno

Ten mikrofiltr z Feliny by možná taky nebyl k zahození. Hlavně by mne ale zajímalo, jestli měl nějaký model 306 pylový filtr a případně kde je tento filtr umístěný. Tak jak píše oddie, jestli nejde jenom někde dodělat držák na originál pylový filtr.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...