Driver Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Chci se zeptat zda někdo z 306 ví kde je přesně umístěny nějaký filtr na ventilaci. Vždycky když stojím někde pod stromem, tak mi z něj na auto napadá sajrajt a potom když zapnu větrání, tak mi z ventilačních mřížek začne lítat uschlý listí, pil a podobný nesmysly. Takže tam ten filtr nemám asi žádný. Doufám že ten větrák nemá sílu nasát nějaký přírodní plody ze stromů, dostat za jízdy něčím do oka by nebylo příjemný Citovat
Radek V. Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Otvor je pod plastem steracu na strane spolujezdce. Chce to rozebrat, je tam jeste takova guma a pres ten otvor je nasazen takovy derovany oval. Ten jsem vytahl, vzal klasickou silonku (puncochu), navlekl jsem do ni ten ovalnej bazmek, na konci zauzloval, zbytek ustrihl a nasadil zpet a zadekloval............opravdu nic na tom neni. Citovat
jiri.wolf Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 306 skutečně nic takového jako pylový filtr nemá. Mám s tím taky dost velké problémy. Ta punčocha se mi jeví jako supr nápad. Už dlouho přemýšlím, z čeho ten filtr vyrobím. Citovat
z3rg Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Fakt 306 nema ? Ani modely 2000 ... prave ze jsem nekde cetl ze ty uz to maji ... Citovat
jiri.wolf Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 No to by mě taky právě zajímalo. V katalogu ND žádný filtr u 306 uveden není. Pokud ho někdo má a byl by schopen a ochoten to pořádně nafotit, byl bych nesmírně vděčný. Citovat
Radek V. Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Pokud ta 306ka ma klimu, doporucoval bych se podivat po pylovem filtru, pokud je bez klimy, postaci ta puncocha. Rekl bych, ze je to nejjednoduzsi reseni a hlavne nejlevnejsi........ Citovat
jiri.wolf Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Myslím, že nejpozději zítra přijde přítelkyně o ponožku :D. Citovat
Driver Odesláno 9. červen 2004 Autor Odesláno 9. červen 2004 fajn mrknu na to, pokud by to byl podobný rozměr, zkusím tam nacpat nějaký filtr třeba z Fava/Felicie, jinak tam dám tu punčochu, to je dobrý nápad, přítelkyně má stejně od psa všechny roztrhaný tak je aspoň zužitkuju. Citovat
Petr605 Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Napsán autorem Driver fajn mrknu na to, pokud by to byl podobný rozměr, zkusím tam nacpat nějaký filtr třeba z Fava/Felicie, jinak tam dám tu punčochu, to je dobrý nápad, přítelkyně má stejně od psa všechny roztrhaný tak je aspoň zužitkuju. Opravdu od psa? :D:D:D:D:D:D:D Citovat
sipka Odesláno 9. červen 2004 Odesláno 9. červen 2004 Já kupoval na 405 pylovej filtr Corteco v Elitu a stál mě 500,-. Teď je to super. žádnej bordel v autě Citovat
Driver Odesláno 10. červen 2004 Autor Odesláno 10. červen 2004 Tak jsem tam včera nacpal tu fusekli, jak poradil Radek, pro ty co hodlají také namontovat pylový filtr \"silonka\" jsem nafotil umýstění té mřížky. Je potřeba sundat plastovou lištu pod sklem u spolujezdce a pod ní ten plechový trojúhelník. Potom už jenom vytáhnout ochraný gumový kryt a jste u mřížky. Ta je tam pouze nasazená, ale je utěsněná nějakou hmotou o konzistenci použité žvýkačky. Citovat
Radek V. Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Driver, to je presne ono........presne tak jsem to delal kdysi manzelce na aute..... I ten uzel jsem dal na stejnou stranu..:D:D Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Taky mi lita sajrajt z ventilace, jak je to u 405ky? Je to stejny? Citovat
jiri.wolf Odesláno 12. červen 2004 Odesláno 12. červen 2004 Tak už mám taky nainstalovanou silonku. Myslím, že na 405 by to mělo jít taky udělat. Bude to určitě hodně podobné. Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2004 Odesláno 12. červen 2004 405 nový model má držák na pylový filtr. Takže do nového modelu stačí koupit tu filtrovou vložku (cca 400,-), do starého modelu je třeba nacpat držák z nového modelu... mám to tam dodělané, a je to super. Citovat
PESEK79 Odesláno 12. červen 2004 Odesláno 12. červen 2004 Panove,nema nekdo z vas zkusenost s vzduchovym filtrem GREEN? V reklame uvadeji,ze ma motor mit o neco vetsi vykon a mensi spotrebu atd...Zajimalo by me co vy na to a jestli je lepsi jen vymenna vlozka nebo primy kit sani... Citovat
impact Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 jak tak koukam na ten obrazek, asi by tam sel nacpat ten mikrofiltr na filcku, da se pomerne levne sehnat v hypermarketech a je to velmi sikovna vec... odfiltruje prach i pyl Citovat
jiri.wolf Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 Ten mikrofiltr z Feliny by možná taky nebyl k zahození. Hlavně by mne ale zajímalo, jestli měl nějaký model 306 pylový filtr a případně kde je tento filtr umístěný. Tak jak píše oddie, jestli nejde jenom někde dodělat držák na originál pylový filtr. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.