Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U mě proběhla asi před měsícem, měnili:

• vložku vzduchového filtru
  • filtr vzduchu v kabině
  • motorový olej
  • olejový filtr

dále proběhla kontrola:

• ve vozidle (diagnostika počítačů, ...)
  • pod vozidlem (těsnost skříní, tlumičů, vůle v ložiskách, ...)
  • brzd (destiček a kotoučů, zadních brzd, nahuštění, ...)
  • v motorovém prostoru (hladina náplní ostřikovačů, chladící kapaliny, brzdové kapaliny, serva, těsnost hydraulických okruhů, řemenů, utažení náprav...)

To vše za 5.500,- Kč

Odesláno

Díky za info, 90 tisíc jsem už minul - teď mě čeká 120.000, podle infa se mění třeba FAP, destičky atp. - na co to vyjde?

Odesláno

Mně v následující brzké době čeká prohlídka ve 120 000km. Nyní mám najeto cca 111 500km. Asi tam půjdu dříve, chtěl bych to do léta mít hotové. Dle servisů a rozpisů k mému motoru, se mění:

1) Kabinový filtr

2) Palivový filtr

3) Vzduchový filtr

4) Výměna brzdové kapaliny

bude-li třeba, tak ještě dolití aditiva (třeba minulý majitel již dolíval, nevím teď kolik toho tam je).

Olej s olejovým filtrem se měnit nebude, ten jsem si před nedávnem nechal vyměnit vč. olej. filtru, takže tam snad něco ušetřím :nevim.

Jinak jsem obvolal tři značkové peugeoty a přeběžnou cenou co mi sdělili po telefonu, jsem se dostal nejníže na cca 5500,- vč. práce a materiálu, bez výměny oleje a olej. .filtru. Dále mi zde nabídli i jarní prohlídku za 199,-, že stáhnou diagnostiku, prohlídnou auto a co bude třeba, tak po dohodě se mno by se nechalo opravit.

Stále mi v nízkých otáčkách v motoru něco propískne za jízdy i na neutrál, tak bych to nechal zkontrolovat, popř. opravit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...