Francouz_407 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Čeká mě kontrola u Peugeota, nevíte co vše se vyměňuje a kolik si mám připravit? Citovat
nanux Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 U mě proběhla asi před měsícem, měnili: vložku vzduchového filtru filtr vzduchu v kabině motorový olej olejový filtr dále proběhla kontrola: ve vozidle (diagnostika počítačů, ...) pod vozidlem (těsnost skříní, tlumičů, vůle v ložiskách, ...) brzd (destiček a kotoučů, zadních brzd, nahuštění, ...) v motorovém prostoru (hladina náplní ostřikovačů, chladící kapaliny, brzdové kapaliny, serva, těsnost hydraulických okruhů, řemenů, utažení náprav...) To vše za 5.500,- Kč Citovat
brade Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Díky za info, 90 tisíc jsem už minul - teď mě čeká 120.000, podle infa se mění třeba FAP, destičky atp. - na co to vyjde? Citovat
AnotherOne Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 120 pre fap je orientačne. Mení sa až keď sa auto ozve, že je treba. Citovat
nanux Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Mě například při těch 90t řekli, že FAP je v polovině životnosti... Citovat
Hamin Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Mně v následující brzké době čeká prohlídka ve 120 000km. Nyní mám najeto cca 111 500km. Asi tam půjdu dříve, chtěl bych to do léta mít hotové. Dle servisů a rozpisů k mému motoru, se mění: 1) Kabinový filtr 2) Palivový filtr 3) Vzduchový filtr 4) Výměna brzdové kapaliny bude-li třeba, tak ještě dolití aditiva (třeba minulý majitel již dolíval, nevím teď kolik toho tam je). Olej s olejovým filtrem se měnit nebude, ten jsem si před nedávnem nechal vyměnit vč. olej. filtru, takže tam snad něco ušetřím . Jinak jsem obvolal tři značkové peugeoty a přeběžnou cenou co mi sdělili po telefonu, jsem se dostal nejníže na cca 5500,- vč. práce a materiálu, bez výměny oleje a olej. .filtru. Dále mi zde nabídli i jarní prohlídku za 199,-, že stáhnou diagnostiku, prohlídnou auto a co bude třeba, tak po dohodě se mno by se nechalo opravit. Stále mi v nízkých otáčkách v motoru něco propískne za jízdy i na neutrál, tak bych to nechal zkontrolovat, popř. opravit. Citovat
Milan407 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Běžná kontrola 90000 + výměna zadních destiček mě stála 7155 Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.