Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny klubáky a přináším nový dotaz. Nelíbí se mi u mé 307 zadní náprava, vzdálenost kola od blatníku je asi o jeden cm menší než ve předu. Když něco naložím tak je to samozřejmě horší. Zkusil jsem nové tlumiče Bilsteny a pořád stejný. Našel jsem možné řešení, ale nemá někdo zkušenost prosím ???

http://www.weitec.cz/default.asp?pgid=1166&iMain=1166null

Odesláno

tlumiče vliv na výšku auta nemaji.

tady tyto podložky pro 406 jsem měl na autě asi den. svuj učel splnili auto bylo víš ale vůbec se ti to nelibilo.

Odesláno

To jako že ti to někde drhne nebo se ti to jen pohledově nelíbí?

Když naložíš co? 8 pytlů cementu?

Nešlo by nějak zatížit předek? Třeba traverza pod nárazník?

SWčko/break má zase zadní nápravu nějak víc posunutou dozadu. Před koly je mezera mezi kolem blatníkem asi 5 cm. Kdežto za koly je mezera mezi kolem a blatníkem asi 2cm.

Odesláno

Nelíbí se mi to vzhledově. Tlumiče kapalinové-olejové určitě na výšku vliv nemají, ale plynokapalinové dvojčinné si myslím že trochu ano, ale pro mě zanedbatelně. Takže já do těch podložek asi půjdu. Jo a není ta vzdálenost za kolem u SW zmenšena plácačkou?:mrk

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak podložky jsem vyrobil ze silonu, výška 2 cm. Montáž asi 30 minut a výsledek super. Vzadu o něco výš než v předu. Konečně jsem spokojený se vzhledem, ještě musím zajet seřídit světla a potom to teprve bude komplet. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Radek P 307

Tak podložky jsem vyrobil ze silonu, výška 2 cm. Montáž asi 30 minut a výsledek super. Vzadu o něco výš než v předu. Konečně jsem spokojený se vzhledem, ještě musím zajet seřídit světla a potom to teprve bude komplet. :papa

mas nejaky vykres k tomu....mozno to dam trochu hore aj ja ...a nechce sa mi to merat... :D:D

nech to dam hned teraz do vyroby :)))

Odesláno

Gratulace k dokončené práci. Ten silikon by mohl bejt fajn.

Jo a není ta vzdálenost za kolem u SW zmenšena plácačkou?:mrk

Já tam plácačku nemám. Když vezmu celý oblouk blatníku, tak ta náprava je prostě posazená o 2 cm směrem dozadu. Normálně si toho člověk nevšimne, ale když se na to soustředí, tak to vypadá zvláštně.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Jo a není ta vzdálenost za kolem u SW zmenšena plácačkou?:mrk

Já tam plácačku nemám. Když vezmu celý oblouk blatníku, tak ta náprava je prostě posazená o 2 cm směrem dozadu. Normálně si toho člověk nevšimne, ale když se na to soustředí, tak to vypadá zvláštně.

je to takhle hozený i u krátký verze...

Odesláno

Mě se ta vzdálenost u krátké verze před a za kolem zdá stejná. Jo a podložky jsem zapomněl nafotit, ale po vyndání silonové misky mezi pružinou a karoserií jsem ji předal známému soustružníkovi a podložky byly za hodinu na světě. :)Až bude čas tak vlezu pod auto a pokusím se o nějaké foto. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Fuj, moje podezření se potvrdilo... ještě že si toho nikdo nevšiml. Samozřejmě jsem myslel silon a ne silikon. Byl to překlep.

• O 6 měsíců později...
Guest moscardon
Odesláno

Prosím o výkres podložek pod zadní pružinu, weitec se mi zdá předražený. Díky

Odesláno

tak vykres tych podloziek by sa zisiel, dal by som to chlapcom v praci natocit.. ta cena pocom to predavaju nezodpoveda tomu vyrobku...radsej si to dam urobit.

mate teda niekto na 307 sw?

Odesláno

A přitom pěkné. Zkusím to zadat klukům v práci, ať mi stočí kulatinu. Jen to naměřit. Nemá někdo rozměry té pružiny na breaka nebo sw? A´t nemusím na kanál.

Pěkné dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...