Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Tak minulý týden mi nějaká Sv..ě obrala všechny znaky včetně Pininfaríny a mřížek na př.blatnících. Můžu Vám říct,že dostat toho haj..a,tak mě zavřou. Co se to tady děje nemám slov! Už je tam dávat nebudu. Nevíte kde seženu nálepky pininfaríny? Dám přes ty dirky po těch znacích aspoň nálepky.

Odesláno

Ale proti tomu si nepomuzes :(

Keby si tam to logo dal napevno ze ho tam priskrutkujes, tak ty do*ebu lak, a vsetko naokolo...

Odesláno

Děkuji za psychickou pomoc. Já jsem přemýšlel,když už mi to očesali,že bych nechal udělat nápis přes spodek dveří a kousek zad. blatníku. Třeba c o u p é nebo P i n i n f a r í n a. Co Vy na to? Pro fe-re -dík za nabídku,budu přemýšlet

Odesláno

to jsme na tom stejne me aby se nereklo tak jsem mel nalestenou 306 a u kramu mi nejaka Sv...ě objela cely auto klicem a hral si na oknech a zrcatka.Usekat jim ruce bez milosti:bacha

Odesláno

Já má takový dojem,že si na auto někdo chodí pro náhradní díly. Předloni mi vzali dvě pokličky z kol,vloni lištu z dveří a teď toto. Fakt už mám strach na auto něco dávat.

Odesláno

JJ zavist...

Nezabudnu na to, ked u nas bola ta reality show , co tam seci boli v tom dobe zavrety, a vyhral to ten tepli transvestita Erik neviem priezvisko.

Vyhral Jaguara :D Po tusim 3 noci, co ho nechal zaparkovaneho pred barakom, ho mal komplet zo vsetkych stran oskrkaneho klucmi, odlomene cele spetne zrkadla a tusim prevaleniny od pesti na streche :D :D :D

Potom dal zrcatko dokupi, za co si odneho vypytali v autrizaku skoro 10 000 a kdyz tam slisel cenu za celolak, tak skoro odpadol. Potom ho tusim predal do Aciek :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...