enikybeniky Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Zdravím, tak jsem tu zas s dotazem: Teď, když na auto třeba několik hodin praží sluníčko, tak potom trvá dlouho, než motor naskočí. Ale jenom ten první start, pak už je to v pohodě. Čím to? Můžou to být svíčky, na který se už už chystám? Přesně takhle dlouho mi to točilo v zimě, když mi při vyjetí zdechnul studenej motor a já musel startovat znovu, takže to spolu možná souvisí. V zimě byl názor mechanika: \"Vypadá to, že se ulily svíčky.\" Co to znamená, to nevim. Citovat
stalmik Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Starty to je problem.. Ja starty resim skoro 3roky.. A porad nevim.. Menil sem svicky, filtry, rampu, cidla: teploty chladici, tlaku nasavaneho vzduchu, pak krokovej motorek, baterku, lambda sondu, rozvody, jinej benzin, proste tak nejak skoro vsechno a furt to moc nepomaha.. Citovat
enikybeniky Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Tak u sebe můžu vyloučit baterku, rozvody, benzín, krokovej motorek, tak to mi toho zbývá ještě dost. Uvidim, jak s tím pohnou nový svíčky, dám asi ty samý, co tam jsou, NGK V-Line.... Citovat
stalmik Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 ja mam taky NGK ale typ si presne nepamatuju... Vim ze je na nich made in Japan to je vse Citovat
kupák Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Ten tvůj problém by mohl být i v dopravě benzínu. Nemáš to někde netěsné? Vypadá to, jak kdyby padal benzín, nebo se odpařoval. Pak ještě by něco podobného mohlo způsobovat čidlo teploty nasávaného vzduchu. Citovat
enikybeniky Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Na tu netěsnost při výměně svíček zkusim upozornit. Kde se nachází to čidlo? Citovat
Dave_k Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: kupák Ten tvůj problém by mohl být i v dopravě benzínu. Nemáš to někde netěsné? Vypadá to, jak kdyby padal benzín, nebo se odpařoval. Pak ještě by něco podobného mohlo způsobovat čidlo teploty nasávaného vzduchu. Padání benzínu nevim nevim. Vždyť to pokaždé z nádrže před startem tlakuje čerpadlo. To by se možná poznalo i tak, že necháš natáhnout benzín víckrát než natartuješ. Citovat
enikybeniky Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Já jsem právě dneska zkoušel nátáhnout 2x, poprvý jsem slyšel čerpadlo, vrátil klíček o polohu zpátky, ale to už jsem čerpadlo neslyšel.... Dave_k: Tobě se v létě nic podobnýho nestávalo? Jinak doufám v ty svíčky, ale proč by to mělo vliv na okolní teplotu, to nevim... Ještě to čidlo nasávanýho vzduchu.... Citovat
Dave_k Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: enikybeniky Já jsem právě dneska zkoušel nátáhnout 2x, poprvý jsem slyšel čerpadlo, vrátil klíček o polohu zpátky, ale to už jsem čerpadlo neslyšel.... Dave_k: Tobě se v létě nic podobnýho nestávalo? Jinak doufám v ty svíčky, ale proč by to mělo vliv na okolní teplotu, to nevim... Ještě to čidlo nasávanýho vzduchu.... Ani Ti nevím. Většinou jsem startoval v garáži a to bylo samozřejmě v poho. A pokud stálo na slunku tak možná občas jo, ale nastartovalo tak jsem to asi nijak neřešil. Svíčky jsem tam dával asi před rokem a půl při 104 000km. Ještě mám v PC záznamy. Možná poštelovat odtrh. [upravil dne 14/4/09 Dave_k] Citovat
enikybeniky Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Já vim, koukal jsem, že svíčky maj \"jenom\" rok a půl, tak bych si myslel, že budou v poho. Nebo po kolika km by se měly měnit? Když to nebudou svíčky, tak pak pátrat, no... No jo, Ty máš garáž, ale co já, mně se to na sluníčku smaží teď pořád. Hlavní je, že naskočí, ale stejně, baterka a startér si asi užívají... Citovat
enikybeniky Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Mischak: Výborně! Budu očekávat zprávu, tak snad se nezděsim. Citovat
enikybeniky Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 Hm, škoda, že to tam nemůžeš nechat dýl... Ono přeci jenom, když už je to jednou v tom horku nastartovaný, tak to pak startuje dobře, takže by to tam chtělo nechat aspoň přes den a odpoledne zkusit. Čidla dobrý, říkáš, jaký konkrétní zkoušel? Mně taky diagnostika nic nevyjela... Citovat
kupák Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Co nasaje vzduch? Jako nádrž, když otevřeš víčko? To by byl podtlak v nádrži a znamenalo by to ucpaný odvětrání a to by to klidně mohlo dělat. To by ti to auto mohlo i zastavit po cestě. Citovat
Mischak Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: kupák Co nasaje vzduch? Jako nádrž, když otevřeš víčko? To by byl podtlak v nádrži a znamenalo by to ucpaný odvětrání a to by to klidně mohlo dělat. To by ti to auto mohlo i zastavit po cestě. Citovat
kupák Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Mischak Původně zaslal: kupák Co nasaje vzduch? Jako nádrž, když otevřeš víčko? To by byl podtlak v nádrži a znamenalo by to ucpaný odvětrání a to by to klidně mohlo dělat. To by ti to auto mohlo i zastavit po cestě. Jasně, každej se někdy upíše. Ale na to odvětrání fakt mrkni, to dělá pěknou paseku, když je zacpaný. [upravil dne 15/4/09 Ferry] Citovat
enikybeniky Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 Tak jsem se naučil za celodenního horka 2x natáhnout benzín a tohle funguje zatím bezvadně... Dřív jsem to dělal špatně, brzo jsem otočil klíčkem, takže čerpadlo podruhé nenatáhlo, ale to už jsem vychytal. Citovat
Kekros Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 A nemohla by špatně těsnit ta krátká hadička u zapal. rampy, jak vede od toho bílého hranolku k regul. tlaku( nebo co to je ). I když to by mělo být cítit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.