francis Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Ahoj, můžete mi někdo poradit, jak se namontuje tažné zařízení na 407 sedan? Díval jsem se pod auto, ale nějak jsem nic nenašel, kam by šlo posadit. Dík. Citovat
Přema Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Na SW to drží za držáky nárazníku....snad to bude u sedana stejné.....musí ale narazník dolů..... Citovat
francis Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: Přema Na SW to drží za držáky nárazníku....snad to bude u sedana stejné.....musí ale narazník dolů..... Ahoj Přemo, díval jsem se na případné sundání nárazníku a na první pohled to vypadalo dost hrozně. Musí se nějak vyřezávat nárazník a co elektrika. Stačí ji napojit svorkami ? Citovat
elton Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Nárazník se musí vyřezávat, s elektrikou je to prý horší, v peugeotu mi říkaly, že prý se s tím musí na dia. Tak jsem se na tažné vybodl. Citovat
Přema Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 U SW je sundání narazníku docela v poho....ale elektrika tak to je masakr,já nenasazoval tažné ale sundával.... jestli máš origo tažné co se dává do 407 tak ono to má vlastní ŘJ která se zapojuje do pojistkovky v kufru a ta hlídá po zapojení vozíku i žárovky na vozíku a to bys nevěřil co je k tomu kabelů,určitě doporučuji zapojení od nějakého odborníka...pro laika to určitě není......já s elektriky nemám strach ale z toho se mi rozstřepaly kolena. jo a jak píše elton musí se v dia povolit tažné aby právě BSI vidělo tu řídící jednotku tažného....... [upravil dne 13-4-09 Přema] Citovat
francis Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 originál tažné nemám a co jsem slyšel, tak někdo říká, že el. se může zapojit stejně jako u jiného auta a někdo, že se musí zapojit pouze přes ŘJ. Jen tak jsem zlehka na to koukal a celkem dost si udělám sám, ale do toho se mi moc nechce. Zatím sháním rady, jak to zapojit co v možná s nejmenším násilím. Citovat
virnik Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 čim viac kramov tam je txm sa to viac sere:xvul Citovat
Přema Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: francis originál tažné nemám a co jsem slyšel, tak někdo říká, že el. se může zapojit stejně jako u jiného auta a někdo, že se musí zapojit pouze přes ŘJ. Jen tak jsem zlehka na to koukal a celkem dost si udělám sám, ale do toho se mi moc nechce. Zatím sháním rady, jak to zapojit co v možná s nejmenším násilím. V PC v práci mám v PDFku soubor jak zapojit tažné přes ŘJ dej mi tu mail a pošlu ti ho...... Citovat
francis Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: francis originál tažné nemám a co jsem slyšel, tak někdo říká, že el. se může zapojit stejně jako u jiného auta a někdo, že se musí zapojit pouze přes ŘJ. Jen tak jsem zlehka na to koukal a celkem dost si udělám sám, ale do toho se mi moc nechce. Zatím sháním rady, jak to zapojit co v možná s nejmenším násilím. V PC v práci mám v PDFku soubor jak zapojit tažné přes ŘJ dej mi tu mail a pošlu ti ho...... Dík za pomoc. email: sen.flachs@seznam.cz Citovat
hnusoba Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Ťažné určite neodporúčam zapájať napriamo...BSI by to zrejme nerozdýchala. Originálne káblovanie ťažného treba prihlasovať cez diag ale dá sa kúpiť aj neoriginálne káblovanie ktoré prihlasovať netreba. Ale určite by som nešiel do lacných šmejdov... Citovat
kajvet Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 koupím tažné na SW i s elektrikou... kdyby někdo měl... Citovat
cvrkon Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 jestli muzu doporucit tak tazne jedine primo v origo servisu, tazny si muzes pripojit sam ale problem je s elektronikou, zkousel sem to pres nekolik autoservisu ale nakonec sem stejne nepochodil a musel sem jit primo k peugeotu Citovat
Přema Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Původně zaslal: kajvet koupím tažné na SW i s elektrikou... kdyby někdo měl... Dráždíš kobru bosou nohou....:D:DMěl jsem cca před 3/4 rokem ale už nemám....... Citovat
kajvet Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kajvet koupím tažné na SW i s elektrikou... kdyby někdo měl... Dráždíš kobru bosou nohou....:D:DMěl jsem cca před 3/4 rokem ale už nemám....... vím,já mám auťák půl roku,ale vím že jsi prodával. A to jsi měnil nárazník zadní /píšou tu že se vyřezává kvůli tažnému/ když jsi to demontoval? Citovat
Přema Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Možná se to vyřezává u sedana u SW ne.....jen jsem sundal narázník , sundal tažné a nasadil narazník..... Citovat
HonzaZ Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Já jsem si ho objednal a nechal namontovat v peugeotu. Citovat
kajvet Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: HonzaZ Já jsem si ho objednal a nechal namontovat v peugeotu. co to komplet stálo? bylo to i s elektrikou? Citovat
HonzaZ Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Tak jsem to spočítal, bylo to cca 11 000,- Kč. Zahrnovalo to tažné origo, kabelový svazek, montáž a drobný montážní materiál. Je to na sedanu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.