Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás! Táta má nějaké problémy s připojením. Poslal mi na Vás dotaz, tak ho předávám. tady je:

\"Kamaradi znacky Peugeot uz asi 10 let stridam 405 a 406. Vzdy se s vasi pomoci podarilo opravit jakoukoliv zavadu. Az nyni se mi nedari opravit klimatizaci. Precetl jsem hodne prispevku na foru ale nic. byl bych rad kdybyste mi poradili zda to jde bez servisu ci nikoliv. Jak se zavada projevuje: Jedna se o typ s automatickou klimatizaci, rv. 1999 je to takovy prechodovy typ. - pri nastaveni teploty se nerozebehne kompresor - kdyz jsem zkousel elektromagnet spojky na kompresoru tak funguje - kompresor se roztocil, ale stejne nechladilo - prosel jsem pojistky ale nic dik za nazory a pekny den. Aton\"

Odesláno

asi ti uniklo chladící medium--chladivo R 134a--tím pádem se nesepne ani kompresor klimy--je tam tlakové čidlo--jeď do klimaservisu :myslim doma to do kupy

nedáš...:bojim počítej s částkou cca 1100kč za plnění a kontrolu

klimy

[upravil dne 12/4/09 ozzy1956]

[upravil dne 13/4/09 ozzy1956]

[upravil dne 13/4/09 ozzy1956]

Odesláno

doma to nespraviš je lacnejšie ist do servisu kde opravuju klimy ja som mal v prdeli kondezator a dve trupky a od vtedy slape ako hodinky -lepšie-chladi ako v rusku

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mam stejný problém, nevíte kde je v Ostravě klimaservis se kterým máte dobré zkušenosti? vím kde plní za 700,- ale nedělají tam servis.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...