Zipík Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Já mám taky SW lepší výbavu ale ne platinum a průměr mám podle PP 6,7.Nějak to neřeším.Jel jsem asi 400km z 90% po dálnici a spotřebu jsem měl 6l ale to musí být hodně lehká noha a připadám si ,že nejedu:DPři 140 mi to žere taky 7l;)To by mě zajímalo jak může být ale takový rozdíl:myslimJestli ne těmi 93kw:P Citovat
denoo Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 mozno mozno aj preto znizili vykon / spotreba Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 tak znovu k teme... v jednom servise mi menili fap filter no cuduj sa svetu nevymenili mi ho len ho precistili alebo co... zobrali odomna 31000sk a ja som si myslel ze vsetko bude ok. no neni fap musim znovu menit... ved preco nie ked nebol este meneny? fap sa vymenil dnes no auto nema tah podla mechanika asi turbo v tahu a to kovli tomu, ze som jazdil dlho na upchaty fap filter... kolko bude stat turbo? da sa niekde zohnat lacnejsie? kolko stym je roboty ? diky moc Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Mám pocit, že ťa ošklbali a chystajú sa zas. 31k za repasovaný FAP je nehorázne veľa, myslím, že by sa do tej sumy hravo zmestil aj fungel nový. A navyše ti ho chcú meniť zas. Repasovaný by mal vydržať akoro ako nový. Ak ti povedali, že je vadné turbo tak budiž, ale určite to nesúvisí so zapchaným FAPom. Radšej si to daj potvrdiť v inom servise. Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 ok ja som, momentalne v inom servise a v inej krajine... no neviem aky to je repasovany ale on mi s filtrom asi vobec nic neurobil len ulial to aditivum alebo co... dnes sa filter vymenil za upln novy ale turbo ma slaby tah a vraj to moze byt tym, ze som dlho jazdil na naplneny fap filter a z toho bol vyfuk zapchaty alebo nieco take vraveli... uvidim idem si dnes po auto a dufam, ze sa to rozhybe po ceste mozno to len potrebuje prejst paru kilometrov.. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 A tých 31k si platil za čo? Za doliatie aditíva??? Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 no v podstate hej v auguste to bude rok co som to zaplatil vravel, ze filter dal uplne novy atdt atd preto som platil 31tisic. noako sa ukazalo mal som hlasku depolution system faulty .... potom risk of partilce filter clog .... siel som do servisu a tam zistli ze filter som vymeneny nemal... no bol som v inom servise kde to zistili lebo som momentalne v zahranici Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Koľko km si prešiel od tej akože výmeny? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Takže vzít fakturu omlátit jim to o hlavu a ať ho vymění pěkně zadarmo. Jinak je dát k soudu. Citovat
Přema Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Co vzít fakturu????.......rovnou domlouvátko......:bacha:bacha:bacha Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 prom je v tom ze mi to robil chlapik sice v priestoroch peugeotu ale mimo pracovnej doby a vraj lacnejsie bez faktury ... mne to bolo na rychlo lebo na druhy den som sa chystal s auto do zahranicia tu kde som momentalne takze som to bral... ale teraz mu to neprajem jak prijdem domov tak mu trosku jeho teplu tvaricku ponarovnavam:bacha ok auto som akurat priniesol filter vymeneny aditivum doliate... cena o dost nizsia ako vtedy ale auto trosku trha a vravel mi ze je to tym turbom ale ze to sa podla neho spravi same len to bolo strsne upchane ze to mam cez vikedn poriadne prebehnut a musi to byt ok ak nie tak prist tam a turbo mi prstia ... cize aspon ze ho netreba menitt.... pre premu aj ja som mal uz prasknutu hadicu z turba stalo sa mi to v rakusku:D Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 este mi v servise ukazaly ten stary filter a bol nasprejovany na strieborno aby som si mysle, ze je novy:D:D svine ti ludia na slovensku Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 vsak to teraz som zaplatil 608 eur ... aditivum, fap filter plus praca .... a filter je origo novy nie repasovany Citovat
nsbojovnik Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Este nieco uz ked mam ten novy filter tak mam auto drzat v urcitych otackach prvych par kilometrov alebo nieco take ci to nema ziadne poziadavky? Citovat
pkr Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Jěště se vrátím k tématu spotřeba. Dnes jsme si udělali menší výlet,tak přikládám foto.Aby to nevypadalo,že kecám. [upravil dne 13.6.09 pkr] Citovat
Zipík Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Jééé čeština už se těším až ji budu mít taky:DŠkoda jen, že tu spotřebu asi ne to bych musel jet po okrskách do 90 a to mi moc nejde;) [upravil dne 14.6.09 Zipík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.