Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cauky,

mam mensi problem s chlazenim.

Behem jizdy se teplota poybuje mezi 80-90C to je v poradku, ale kdyz vjedu do mensi kolony (napr rano na evropske cca 10minut popojizdeni) tak teplota vylitne pres 90C az na 100C pote se rozsviti STOP a po cca 20sekundach teplota klesne na cca 95C a az vystoupa na 100C tak se vse porad opakuje dokola.

Vypada to jako kdyby vetrak co ma spinat na 90C spinal az na 100C.

POradte na co se zkusit mrknout nez to povedu do servisu.

(voda v chladici je ok).

Drive tento problem nebyval, teplota v podstate nikdy nebyla pres 90C.

Jedna se o P306 rv 2001 , motor 1.6 benzin, vybaven automatickou klimou.

Diky za rady.

Kovis

Odesláno

Skorej by som vymenil hnede cidlo-sluzi na zapinanie ventylatora na sahare,ked zle ukazuje tak sa ti neskor pusti ventylator a potom ti svieti stopka ze mas prehriaty motor:roker

Odesláno

Tak mam novy poznatky.

Zjistil jsem ze mi vetrak opravdu spina az na 100C. Do te doby stoji.

Mam dojem ze to ma spojitost s problemem co jsem mel cca pred mesicem kdy se mi po vypnuti auta sam spustil vetrak na chlazeni a bezel do te doby dokud se nevybila baterka. To trvalo cca dva dny a pote tento problem prestal.

Proto mne nepadlo neni na ten vetrak nejaka vlastni pojistka? Na prvni rychlos, popripade kde se naleza.

Diky za rady.

Odesláno

Pokud máš klimu a sepnuli se ti sahary samy od sebe a ted to dělá další neplechu,tak bych se podíval na konektor u Bitronu.popřípadě ho vytahni ven a prohlídni jestli nemáš poničený obal ty jednotky. Ja jsem tam měl díru a komplet plošnak zoxidoval.sahary my jeli jen na rychlej chod a pak přestali fungovat uplně.Dal jsem novej Bitron a dodnes je vše ok.:super

Odesláno

Tak jeste posledni \"lam\" dotaz.

Muzete mi nekdpo popsat kde se presne BITRON nachazi? Nasel jsem ze ma byt pred ridicovim prednim kolem ale nic jsem nenasel, nejlepsi by bylo kdyby nekdo postnul fotku motoroveho prostoru a vyznacil kde presne hledat :)

Diky

Odesláno

Použij hledání.Ale jinak je to nad klaksonem.Zadej slovo \"Bitron\" do hledání a jsou tam i fotky.Je to černá krabička tak 12x8cm a do ní je široký konektor

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mam skoro stejnej problém sahara mi jede až od 100*C.

Jakmile se rozjede sahara normální nebo na klimu tak se rozsvítí stopka. Co bych měl prohlídnou předtím než začnu shánět novej bitron?

Odesláno

čaute lidi měl sem tento samí problém...a měl jsem moc řídkou chladící kapalinu...zkuste ubrat vodu a dolejt fridex...od té doby se mi to nestalo...a to sem jel nedavno stál asi půl hodky v koloně ve městě!! ale nevim mě to pomohlo

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...