AnotherOne Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Aby si sa nepochválil. Takto mi zhovadiť vlákno Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Klidně to smáznu.....jestli chceš....jsem jsi chtěl jen malilinko rejpnout.....:papa:papa:papa Citovat
bagr Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Taky si rejpnu - foceno v Levoči na jednom Partnerovi. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: bagr Taky si rejpnu - foceno v Levoči na jednom Partnerovi. Podobá sa ti to na moje alebo čo? Citovat
antal Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 AnotherOne:ja myslel že ešte bude niečo nasledovat...chcelo by to foto pred a po pre tých ktorý 407 nemaju aby videli ten rozdiel. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Foto predtým (požičané z internetu), pár ťahov flexou a hore je výsledok. Predtým to naozaj nebolo nic moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.